.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    Guest

Постинор Дуо

здравейте,искам да ви питам дали сте пили Постинор Дуо и дали след това веднага идва мензисът?много съм притеснена да не забременея и не знам как да разбера какво става,защото по принцип ми е нередовен доста и даже в момента пия някакви хапчета по вапроса и май не трябваше да го изпивам Постинора ама ме беше страх.
    пишете ако имате опит !

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    Таблетката за спешна контрацепция Постинор Дуо може да предпази от бременност, ако се използва в рамките на 72 часа след полов акт.
    Дори да нямаш в себе си Постинор Дуо, разполагаш с достатъчно време да се снабдиш - до 72 часа за приемане на първата таблетка. Втората се приема до 12 часа след първата. Но не чакай последния момент! Колкото по-рано се приеме първата таблетка, толкова по-добре. Затова най-добре да имаш Постинор дуо в себе си - за всеки случай.

Постинор Дуо: 99% сигурен
    При спешни ситуации тези таблетки са много ефективни, но не могат да гарантират 100% предпазване, подобно на регулярните противозачатъчни. И все пак Постинор е изключително сигурен: когато инструкциите се следват стриктно. За сравнение - от 100 презерватива 15 се късат.

Какво става с менструацията след спешното дуо хапче?
    В повечето случаи менструацията се появява навреме, но понякога с няколко дни закъснение или по-рано. Ако се появи аномалия в менструалния цикъл, не се безпокой. Обикновено в такива случаи е добре да се консултираш със своя гинеколог. Ако закъснението е повече от една седмица, е възможно да е настъпила бременност и трябва да се консултираш с лекар.

Какви са страничните ефекти на спешните таблетки?
    Като при всеки медикамент, Постинор Дуо може да даде някои други рядко срещани странични ефекти. Рядко се появяват гадене и повръщане. По време на дните след приемането на таблетките може да се появи кръвотечение между двете менструации, но в повечето случаи то е слабо и краткотрайно. По-рядко се срещат главоболие, световъртеж, отпадналост, болезнени гърди. Тези оплаквания обикновено изчезват до 24 часа.
    При всички случаи, тези малки оплаквания, ако възникнат, са нищо, в сравнение с най-големия възможен страничен ефект при секса: нежелана бременност.

Кога не трябва да се използват таблетките за спешна контрацепция?
    Целта на приемането на "спешните таблетки" е да предотвратят нежелана бременност, а хирургическа намеса или аборт се прилагат при доказана бременност, тъй като в този случай методът няма ефект.
    Абсолютни противопоказания на Постинор Дуо не се наблюдават. Не се препоръчва при свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.
    Ако жената страда от някаква хроническа болест и/или е на медикаментозно лечение, при подобни случаи е добре личният гинеколог да бъде информиран.

Важно
    Постинор Дуо не може да предизвика аборт, и ако се приеме прекалено късно, няма да увреди зародиша, така че със сигурност би се родило здраво дете.

"Спешната таблетка" не е средство за регулярна контрацепция.
    Използвана веднъж, таблетката не се препоръчва да се приема отново по време на същия менструален цикъл, защото увеличава риска от менструални аномалии. През останалото време (до края на цикъла) могат да се прилагат други противозачатъчни средства. Със започването на следващия менструационен цикъл, могат да бъдат използвани орални контрацептиви.
    Спешните таблетки се препоръчва да бъдат използвани единствено при необходимост от спешна контрацепция.

Внимание
    Постинор Дуо не предпазва от заболявания, разпространявани по полов път. Ако съществува и най-малко съмнение за СПИН или друга, предавана по полов път болест, гинекологът трябва да бъде незабавно уведомен.

Guest
    Искам да попитам.Вчера пих постинор дуо,но бях на лечение с антибиотик,спрях да го пия последния ден заради постинор-а,но трябва да отида на контролен преглед и да си направя изследвания за урина.Възможно ли е резултатите да не бъдат реални и дали постинора може да наруши нещо?

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    аз преди почти 3 дена изпих постинор дуо ... до колко време трябва да ми дойде ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    аз преди почти 3 дена изпих постинор дуо ... до колко време трябва да ми дойде ?
    nikoga nqma ti doide. aspirina deto si go haka6 u znae6 kyde e konserviral qicekletkite taka sa praqt i nebeleni 4u6ki s aspirin za zimata

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Това че в повечето случей ти идва след няколко дена след приемането на Постинор не означава,че винаги е така.Не се притеснявай.Факта,че не ти е дошло не означава,че има нещо.А колко време след рисковия акт взе Постинор?

След като ти е нередовен цикълът , доста трудно ще забременееш според мен ...

...

Em 6te ti doide,vse pak trqbva da se izhvarli oplodenata qicekletka est ako ima takava.Ne si bremenna spoko.A kolkoto do tova dali moje da se promeni ne6ty v rezultatite ot urinata-Moje!
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Unknow
    Това че в повечето случей ти идва след няколко дена след приемането на Постинор не означава,че винаги е така.Не се притеснявай.Факта,че не ти е дошло не означава,че има нещо.А колко време след рисковия акт взе Постинор?
    малко над 24 часа..

...

ELiTyYy Shte ti doide spoko a tova sled kolko vreme nikoga ne se znae pri vseki e razli4no.Na nqkoi sled 3-4 sled sedmica na men mi doide 9 dni sled kato go pih .
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Dnes pitah v 2 apteki za rezultatite,dali 6te se promenqt.Na purvoto mqsto mi kazaha,4e zaradi postinora do 4etvurtuk 6tqlo da mi doide cikula,a na drugoto kazaha,4e tova ne e zaduljitelno i 4e izsledvaniqta edva li 6te se promenqt,osobeno 6tom sa takiva.Pritesnqvam se,dali sum bremenna,dali postinora 6te okaje vliqnie,koga 6e mi doide...daite suvet...

еми щом те е страх да не си бременна най добре си направи тест за бременност...

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    малко над 24 часа..
    Мила просто няма от какво да се притесняваш! Постинор се пие до 72 часа.Не си пременна...не се притеснявай!

Супер фен
    I dvete hapcheta se piqt navednuj,a ne kakto nqkoi po-nagore beshe pisal,che vtoroto se priema 12chasa sled purvoto!Predi beshe taka,no veche ne e-zaedno se piqt!

moje da se piqt i dvete navednaj moje i edno sled drugo v ramkite na 12 chasa,az sam probvala i dvata nachina,posledniq put kogato pih,cikala mi doide sled edna sedmica zatova ElitYyY ne se pritesnqvai macko!
    "Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш приятел!"

Супер фен
    Град
    Burgas

Re: Постинор Дуо

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    здравейте,искам да ви питам дали сте пили Постинор Дуо и дали след това веднага идва мензисът?много съм притеснена да не забременея и не знам как да разбера какво става,защото по принцип ми е нередовен доста и даже в момента пия някакви хапчета по вапроса и май не трябваше да го изпивам Постинора ама ме беше страх.
    пишете ако имате опит !
    mejdudrugoto iskam samo da ti kaja 4e v opakovkite na lekarstvata ima edni takiva belejki, list4enca. razbra me nali ? list hartiq ne drugo. ta na teq list4eta ima izpisani bukvi. MNOOOOGo bukvi, koito sa svyrzani v dumi i izre4eniq. tezi izre4eniq se 4etat posledovatelno na bulgarski ezik i syotvetno imat nqkakav smisal. bydi taka dobra sledva6tiq pyt da gi pro4ete6 (ako moje6, ako ne moje6 - dai na nqkoi drug da ti gi pro4ete). blagodarq za vnimanieto. typo lape ! (ne se sdyrjah, sorry)

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

a za kogo se otnasqshe tova?!az sam 4ela nad 100 pati upatvaneto i v dvata sluchaq nqma problem kak se pie,moje da ne govorish bez da znaesh koi sedi otsre6ta!
    "Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш приятел!"

Супер фен
    Град
    Burgas
    kazah go na vsi4ki lapeta koito po4vat da praqt seks bez dori da znaqt za6to, piqt hap4eta koito neznaqt za kakvo sa , ebat se nalqvo i nadqsno i posle se 4udqt za6to im vikat k*rvi. na tezi hora govorq. i vsy6nost moga da si prikazvam kolkoto iskam, da ti napomnq li 4e sme demokraciq ?

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Град
    Русе
    ех мерси на вс за темата... и за помоща... дойде ми хихи :P :P

Гостче
    Guest
    Аз искам да питам нещо.На 17 години съм.Няколко дни след като ми свърши менструацията (на 8 Септември) се наложи да пия Постинор.Взех си 2те хапчета едновременно,24 часа след акта,всичко точно...Не съм повръщала,нямаше проблеми.Само че на 14-ти започнах да кървя леко...То даже беше не баш червено,ами бледо кафеникаво.Много малко беше,мислех,че ще спре.Само че от 14ти до днес продължава и сега е по-червено от тогава Дали е заради Постинор или може би вече ми идва по-рано заради хапчетата?

gostenka
    Guest
    4uh,4e postinora moje da se pie samo dva pati godi6no,ina4e stavalo lo6o.taka li e i ako da-za6to?

Guest
    abe i az pih postinor duo i v lista pi6e6e 4e se piqt ednovremenno a na prez 12 4asa ? kvo gi slu6ate dr-te 4etete si kvoto si pi6e tam

GeRyTooo
    Guest
    ох искам и аз да попитам сега. Наложи ми се да пия постинор два пати за 2 седмици и сега незнам страх ме е цикъка ми закснява направих си тест но не съм бременна уж!но незнам мн ме е страх дали ми закъснява защото съм пила два пати хапчетата?моля ви помогнете ми защото ще умра!

Цитирай Първоначално написано от GeRyTooo
    ох искам и аз да попитам сега. Наложи ми се да пия постинор два пати за 2 седмици и сега незнам страх ме е цикъка ми закснява направих си тест но не съм бременна уж!но незнам мн ме е страх дали ми закъснява защото съм пила два пати хапчетата?моля ви помогнете ми защото ще умра!
    2 пъти за 2 седмици????????След като си го пила 1-вия път е трябвало сериозно да се замислиш......И най-ве4е да правиш секс с презерватив......Много сте тъпи ей.....1 път ми се наложи и то защото се скъса презерватива и докато не ми дойде никав секс...Кви се тея глупости толкова ли сте загорели и невнимателни Кво си късам нервите...за вас си е...След извесно време,недайсе боже стане някав гаф и кво прайш??Пак ли ще пиеш???Само се тровите

Guest
    е се пак няма нужда от обиди! Пила сам го 2 пати защото и двата пати се скаса смотания презарватив а не защото го правя без! и все пак исках да попитам а не да получавам обиди!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си