.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    е се пак няма нужда от обиди! Пила сам го 2 пати защото и двата пати се скаса смотания презарватив а не защото го правя без! и все пак исках да попитам а не да получавам обиди!
    Какви презервативи използвате Извинявай за обидите,ама все пак внимавайте ...Егати....Като си такава полова атлетка пий противозачатъчни.Постинор е СПЕШНО хапче все пак.Това за 2 седмици 2 пъти да пиеш граничи с лудост.....Организма ти тотално се е прецакал и затова ти закъснява.Може и да не ти дойде скоро

Голям фен
    az sam pila postinor duo predi vreme.i sled tova mi zakasnq,drugi momi4eta sa mi kazvali 4e na sledva6tiqt den vednaga im idva.
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Цитирай Първоначално написано от vivian
    az sam pila postinor duo predi vreme.i sled tova mi zakasnq,drugi momi4eta sa mi kazvali 4e na sledva6tiqt den vednaga im idva.
    Четете листовките!Пише ч може да ти дойде още на другия ден,а може и да ти дойде когато си трябва!!!

!

Взех си много готини противозачатьчни които действат успешно!!!!вече 3 месеца ги вземам и едно че менструацията ми се оправи и 2-ро че каквото и да правиш при секс няма възможност от забременяване -казват се Regulon,21 хапчета са и се пият всеки ден
    "Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш приятел!"

someone:_some girl
    Guest
    am iskam da pitam tova kyrvene deto idva sled postinora 4e nerazbrah ot temite koito pregledah samo kyrvene li e ili samiq cikyl...?????

Guest
    Цитирай Първоначално написано от someone:_some girl
    am iskam da pitam tova kyrvene deto idva sled postinora 4e nerazbrah ot temite koito pregledah samo kyrvene li e ili samiq cikyl...?????
    Може пък да е знак за цветна бременност.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от someone:_some girl
    Може пък да е знак за цветна бременност.
    ima li naistina takava veroqtnost..?...misylta mi e 4e pravih sex predi okolo sedmica..prezervativa se skusa....a predi nqkolko dni mi be6e svur6io...vzeh postinor...i sega sedmica ot kakto se sly4i i otkakto mi svur6i i pak karvq...i drug put sym zimala..tova mai ne se e sly4valo ili pone ne pomnq priznak za kakvo e kurveneto i tova samo kurvene li e ili samiq cikul ako e samo kurvene ...kolko vreme produljava.....

pri men se e poluchavalo i ve4e 4ak na sledvashtiq mesec mi idva,taka che mojesh da go smqtash za cikula.

sega az imam problem sprqh za malko hap4etata za koito govoreh i pravih seks...za vseki slu4ai si vzeh hap4eta postinor i gi izpih,ve4e 6 dena minaha i ne mi e doshlo..nqkoi 6te mi pomogne li?strah me e da napravq test..((

гост 378234789
    Guest
    ve4e 6 dena minaha i ne mi e doshlo..
    -трябвало е по-навреме да вземеш мерки :>
    А сега задължително трябва да си направиш тест

Guest
    колко % е шансът от незабременяване след приемането на хапчето?

Мега фен Аватара на koalka
    Мисля, че към 97-98-99 %, но не съм напълно сигурна.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Мисля, че към 97-98-99 %, но не съм напълно сигурна.
    оо грешиш по малко е ...ама колко..?

Guest
    85% e..oba4e drugite procenti koito sa..sa za izvynmatu4na bremenost..koeto se slu4va dosta rqdko..abe hora to si gi pi6e tiq raboti v listovskata..az za 2 meseca 2 pyti pih..6toto sym naistina typo lape..nqq6e mn za ko da gi piq..ama gi pih pyrvi mesec mi doide normalno..no sled kato gi pih za 2-ri pyt...mi doide sled 1 sedmica..svyr6i mi..i posle sled 1 sedmica mi te4e onva deto go kaate edno takoa kafenikavo..ama samo 3 dena te4e..i sq se 4udq i maq..koga 6e mi doide..??..a iskam da pitam vyzmojno li e da zabremenee6..ako prezyrvativa se e skysal..videli sme go malko sled kato se e skysal..i mom4eto ne e svyr6ilo v men..daje volb6te ne e svyr6ilo???

abe az gi pih vednaga sled akta,napravih si test i be6e otricatelen!!!ama ne mi idva!!!

Guest
    Таблетката за спешна контрацепция Постинор Дуо може да предпази от бременност, ако се използва в рамките на 72 часа след полов акт. Как трябва да се приемат?
    Дори да нямаш в себе си Постинор Дуо, разполагаш с известно време да се снабдиш. ВЗЕМИ ДВЕТЕ ТАБЛЕТКИ ЕДНОВРЕМЕННО, КОЛКОТО Е ВЪЗМОЖНО ПО-СКОРО, за предпочитане до 12 часа и не по-късно от 72 часа (3 дни), след като си имала полов акт без предпазни мерки. Не чакай последния момент! Колкото по-рано се вземат таблетките, толкова по-добре. Затова най-добре да имаш Постинор-Дуо в себе си - за всеки случай.

Постинор Дуо: 99% сигурен
    При спешни ситуации тези таблетки са много ефективни, но не могат да гарантират 100% предпазване, подобно на регулярните противозачатъчни. И все пак Постинор е изключително сигурен: когато инструкциите се следват стриктно. За сравнение - от 100 презерватива 15 се късат.

Какво става с менструацията след спешното дуо хапче?
    В повечето случаи менструацията се появява навреме, но понякога с няколко дни закъснение или по-рано. Ако се появи аномалия в менструалния цикъл, не се безпокой. Обикновено в такива случаи е добре да се консултираш със своя гинеколог. Ако закъснението е повече от една седмица, е възможно да е настъпила бременност и трябва да се консултираш с лекар.

Какви са страничните ефекти на спешните таблетки?
    Като при всеки медикамент, Постинор Дуо може да даде някои други рядко срещани странични ефекти. Рядко се появяват гадене и повръщане. По време на дните след приемането на таблетките може да се появи кръвотечение между двете менструации, но в повечето случаи то е слабо и краткотрайно. По-рядко се срещат главоболие, световъртеж, отпадналост, болезнени гърди. Тези оплаквания обикновено изчезват до 24 часа.
    При всички случаи, тези малки оплаквания, ако възникнат, са нищо, в сравнение с най-големия възможен страничен ефект при секса: нежелана бременност.

Кога не трябва да се използват таблетките за спешна контрацепция?
    Целта на приемането на "спешните таблетки" е да предотвратят нежелана бременност, а хирургическа намеса или аборт се прилагат при доказана бременност, тъй като в този случай методът няма ефект.
    Абсолютни противопоказания на Постинор Дуо не се наблюдават. Не се препоръчва при свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.
    Ако жената страда от някаква хроническа болест и/или е на медикаментозно лечение, при подобни случаи е добре личният гинеколог да бъде информиран.

Важно
    Постинор Дуо не може да предизвика аборт, и ако се приеме прекалено късно, няма да увреди зародиша, така че със сигурност би се родило здраво дете.

"Спешната таблетка" не е средство за регулярна контрацепция.
    Използвана веднъж, таблетката не се препоръчва да се приема отново по време на същия менструален цикъл. През останалото време (до края на цикъла) могат да се прилагат други противозачатъчни средства. Със започването на следващия менструационен цикъл, могат да бъдат използвани орални контрацептиви.
    Спешните таблетки се препоръчва да бъдат използвани единствено при необходимост от спешна контрацепция.

Внимание
    Постинор Дуо не предпазва от заболявания, разпространявани по полов път. Ако съществува и най-малко съмнение за СПИН или друга, предавана по полов път болест, гинекологът трябва да бъде незабавно уведомен.

napravih si test ,otricatelen,no o6te ne mi e doshlo...

Guest
    аз да ви разкажа моето начало на новата година...малко смех ама на мен не ми беше никак смешно!
    от баницата ми се падна бебе!!!
    в ранните часове на 1ви правим си секс,вс точно...
    като се сабудихме с моя пр сутринта видяхме презерватива преди да го хвърли,скъсан....мале лошо ми стана идеше ми да се гръмна...просто перфектно начало на НГ!
    кам обяд взехме постинор,беше 7 4аса след гафа...И да ви кажа на опътването вътре пишеше 79% ли нещо такова!изобщо не е 99%,както го пишете тук.
    както и да е,дойде си ми след няколко дена,когато и трябваше да ми доиде.вече не се страхувам че ми има нещо,макар че по принцип мн ме е страх,дори да няма причина.тъпо ми беше 2 дена след това от самия факт че се стигна до това да пия хапче и така...
    просто исках да ви разкажа как ми тръгна Новата година!:/

a az za moq sluchai samo che na koleda,prosto imat tradiciq togava da pravqt banica s kasmeti i na men sushto mi se padna bebe ne si edinstvena no ve4e mi doide.qvno naistina se e zabavilo ot hap4eto...

........
    Guest

..

zna4i az pih prostinor i si mi doide na datata koqto trqbva6e da si mi doide....taka 4e ne se pritesnqvai ako si go izpila do 48h ima po golqma vyzdeistvie ne 4e ako sled 48h si go izpila nqma vyzdeistvie toi deistva do 3 dni(72h) ne se pritesnqvai spox 6te ti doide

Guest
    Преди малко повече от седмица ми се наложи да пия Постинор Дуо. Пих го на 65 час след гафа. По принцип 4 дни след като го изпих ми предстоеше и редовния цикъл, но вече цяла седмица откакто го пих не ми идва. Направих си онзи ден и тест, но беше отрицателен. На някой случвало ли му се е подобно нещо?

Хора, много ме стресирате така, а аз и без това съм си достатъчно откачена.
    На 26ти ноември ми се наложи да пия - пих. Беше ми свършило скоро, нямаше как веднага след това да ми дойде пак. Декември месец ми закъсняваше, изплаших се много, направих си 1100 теста - всички отрицателни. Четох, че и на други момичета след постинор им пропускало, викам си - окей, ще чакам. Е хубаво, чаках си - нищо. Правих началото на този месец още един тест - отрицателен. И сега миналата седмица уж ми дойде и аз тамън си отдъхнах, а то всъщност си останах с няколкото капчици. И толкова. Е мамка му, какво да правя?
    Мисля сега след няколко дни да отида при личната за направление, ама много ме е страх баси. Пф. |:

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз лично и по-рано бих отишла на гинеколог. Дори и само, за да се успокоя, че нищо ми няма.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    да бе, то ние сме наследници на баба Ванга.......

защо не попрочете какво се е изписало за въпросния препарат, вместо да предъвквате едно и също след всяко запиване завършило с трагично подобие на секс?!

Ами, кхъм, чела съм.
    Стигало се е постинор два пъти общо в живота ми и съм чела упътването по хиляда пъти, преди изобщо да пия хапчетата. Знам идеално какво пише.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си