.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Фен
    Град
    Iowa

Ще я покана на купон ..

йо искам да ви сподела и заедно с това да попоитам едно нещо...
    другата седмица ше прайме купон с мойта компания и мисла да покана гаджето там... да се опознаят, искам тя да е част от мойта компания, тя вече се познава с почти всички, пихме заедно един ден, тя играе CS с някои от тях .. абе супер тааа... за купона ... ще я покана, но тя казва че ще седи до към 1 часа, а аз и всички останали ще се нарежеме кат' сфинйе, ще има приказка до никое време, най вероятно ще си останеме да спиме и ще си тръгнеме чак към обяд на другия ден.
    та това което искам да кажа е че няма да я карам или да й показвам че искам секс, искам да види че с мен е в безопасност и че не хода с нея само са я еба... Начи.. един такъв купон е идеално място за ебане, но аз няма да го направа за да се увери че наистина я обичам и че не ми е секс играчка.
    според вас това добра идея ли е ?

mi mislq 4e e dobra ideq
    no vnimavai kato se napie6 da ne naravi6 OGROMNA GRE6KA

glezuranka
    Guest
    spored men tq bi trqbvalo da go oceni mnogo

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}

Re: Ще я покана на купон ..

Цитирай Първоначално написано от kin
    ......та това което искам да кажа е че няма да я карам или да й показвам че искам секс, искам да види че с мен е в безопасност и че не хода с нея само са я еба... Начи.. един такъв купон е идеално място за ебане, но аз няма да го направа за да се увери че наистина я обичам и че не ми е секс играчка.
    според вас това добра идея ли е ?

mi dosta dostoina postupka 6te badi ot tvoq strana,i budi sigoren edno momi4e ocenqva takiva ne6ta tvoqta postapka nqma da ostane nezabelqzana ot neq i mojebi tq si misli 4e iska6 da otida za da go napravite,no 6tom si re6il taka naistina te pozdravqvam =D> gotina postupka.i mojebi sled ve4erta na kupona 6te bude po sigorna s teb,aide uspex =D>

Супер фен Аватара на Barbie
    hah...ami hubavo 4e taka 6te napravi6...tuka horata kazvat "dostoina postupka", az bih kazala, 4e v slu4ai 4e ovajava6 priqtelkata si tova e normalna i adekvatna postupka...ma kakto i da e taka ili ina4e smqtam 4e tq 6te oceni fakta 4e ne q pritiska6

Супер фен
    Град
    sofia
    bravo na teb dobra ideq

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от glezuranka
    i az sam strogo zad tova mnenie !

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Браво и от мен!Наистина много добре разсъждаваш и приятелката ти определено ще разбере,че не си с нея само за единия секс.Рядкост са момчетата като теб,така че пак ти казвам БРАВО! =D> Постъпка достойна за уважение!Всяко момиче би било щастливо,от това да знае,че до нея е момче,което я обича и цени истински и не се интересува само от секса...

Guest
    16 godishnite she go smetnat za dobra ideq, no q se osuznai!
    vie na 16 li ste, 4e izmislqte takiva gluposti?
    ako se razgoreshtite she se ebete, ako ne nqma.. mnogo e prosto
    az taka da pokazvam na edna kaka, 4e ne sum s neq samo zaradi ebaneto, si izpusnah shansa... i mn me e qd
    i sega izleze li vuzmojnost ne q propuskam, kvoto i da stava!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от avril_lavigne
    Всяко момиче би било щастливо,от това да знае,че до нея е момче,което я обича и цени истински и не се интересува само от секса...
    ahahaha
    i kvo? kato ne pravqt seks na kupona, po tozi na4in pokazva, 4e q ceni istinski i q obi4a, taka li?!
    ahahah
    ae vie v koi svqt jiveete?

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    i az spodelqm mnenieto na pove4eto,koito sa pisali po temata-DOBRA IDEQ.priqtelkata ti 6te oceni jesta,koito 6te napravi6,za neq.6te razbere 4e ne si s neq samo za da q izpolzva6 za sex.za sujalenie mom4etata kato sa iz4ezva6to pleme.uspeh s gadjeto
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Евала ти =D> =D> =D> =D> Щом си я обичаш,няма по-важно от това. И тя ще го разбере

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
    i az spodelqm mnenieto na pove4eto,koito sa pisali po temata-DOBRA IDEQ.priqtelkata ti 6te oceni jesta,koito 6te napravi6,za neq.6te razbere 4e ne si s neq samo za da q izpolzva6 za sex.za sujalenie mom4etata kato sa iz4ezva6to pleme.uspeh s gadjeto
    aa.. qsnoo
    momi4etata trqbva da se pazqt ot sexa, shtoto e losho neshto

pi4, dori i da te kara da i go slojish, nedei! tq shte oceni jesta!

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    епа пич брао е ама как няма да я пускат за през вечерта е .....
    тя да не е на 9 години е хахаххахха е се пак момичетата ги държат по изкъсо гледаи да се чувства сигорна до тебе само да не се напиете и да не и ударите един груб групов секс епа кви сте вие ве само едно момиче ли ша имате ................. ето моита идея зимате няколко "пчелички" надрусвате ги стабилно и почвате групов секс само ти и приятелката ти седите и й казваш еи така копонясваме ние сваляи гащите ама че съм брутален
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от glezuranka
    da e ne e lo6o ama ako na momieto mu se ebe .... i ti 6e i kaa6 nee nqma ! i tq 6e se po4uvstva tapo ...xaxa 6eguam se ...da e ne e lo6a ideqta nevermind !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен
    На купон сексът не е удачен поради няколко причини:
    1. Алкохол.
    2. Свидетели.
    3. Силна музика, крясъци и т.н.
    Вие се осрахте с това "доказване на любовта". Едно бивше гадже мислех, че на няколко пъти ми е доказало любовта си, а се оказа, че никога не ме е обичал. Вие пък как решавате кое е доказване на любовта, кое - премерена постъпка и кое - несъзнателен жест?

Впрочем, какво доказване на чувства е, ако го планираш?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    На купон сексът не е удачен поради няколко причини:
    1. Алкохол.
    2. Свидетели.
    3. Силна музика, крясъци и т.н.
    Вие се осрахте с това "доказване на любовта". Едно бивше гадже мислех, че на няколко пъти ми е доказало любовта си, а се оказа, че никога не ме е обичал. Вие пък как решавате кое е доказване на любовта, кое - премерена постъпка и кое - несъзнателен жест?

Впрочем, какво доказване на чувства е, ако го планираш?
    Право е момичето!Я се погледни бе Пич, да точно ти, които си пуснал темата! За да докажеш любовта си не значи да и откажеш секс, тва е ебаси смешката, ХУБАВО...няма да я притискаш!!! Ама ебаси показването на любов пред жената, която обичаш като се нарежеш като свиня пред нея и да ти гледа сейра, а не дай си Боже да те види да повръщаш- такива топли любовни чувства ще изпита към теб, че ако не те потърси по- вече да не се чудиш за кво е станало така!

Голямо мъжество, няма що-тва немога да го разбера, че неможе ли без алкохол да се забавлявате-айде бира, две; водка,две ОК-за настроение!Ама определено не е доказване на любов да се напиеш пред жената, която обичаш-много по-лошо впечатление ще и направи това, отколкото примерно ако се разгорещите и все пак спите заедно!

Фен
    Град
    Iowa
    `Death`Whore` няма да искам благородническа титла за моята "велика постъпка" спри да се заяждаш с хората

Не, не е на 9 а на следващия ден ще пътува от 7 сутринта и поне малко трябва да поспи ...

А ако тя иска ... не знам, зависи колко е пила, ако не знае кво говори пак няаше да я оправа, за кво кат' няма после да помни

П.С. не сме спали до сега.
    Всеки човерк е попадал на различна полувинка с различен характер. Гост, твоето гадже може да те мисли за задръстен ако не я ебеш на купон, друго момиче с друг характер не би искала да я рапат пияна и т.н. за това всеки ще даде различно мнение.

И не се прааа на ВАЖЕН шот нема да я еба, просто нещем да си мисли че само кат' вида възможност веднага я вода у дома на некой си за да я изчукам там (ако го напрайме вкъщи примерно ще е МНОГО по удобно, няма да сме пили => по малка вероятност за гафове и още много причини)

П.П.С. моля хората на мнение "ръгай ве кво ти пука нали е женско" да не пишат, знам какво биха имали предвид
    ... а и темата според мен е изчерпана

Guest
    Децаааааа!!!!! Деццааааааа!!!!

Мега фен
    Деца, спрете да параноясвате и да мислите, че имам нещо против вас! Да сте чували за разсъждения? За просто изказване на мнение?

Виж сега,възможно е дори тя да се напие и ТЯ да поеме инициативата и да поиска секс.От личен опит го казвам!Яко бушуваха хормоните и просто му се нахвърлих без да мисля,а той нищо против нямаше \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_dizzy
    Виж сега,възможно е дори тя да се напие и ТЯ да поеме инициативата и да поиска секс.От личен опит го казвам!Яко бушуваха хормоните и просто му се нахвърлих без да мисля,а той нищо против нямаше \/
    Еб*си ганото и долното-тва си е престпление срещу теб бе!!!

Пич, приятелката ми,а и на които и да е приятелката не би го помислила за задръстен, говоря, когато има обич,а не някакви еднодневки!Мисълта ми е че според мен, мое лично мнение е да си останеш трезвен или да пиеш съвсем малко!!! Повярвай-не ти мисля злото!

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от macka123
    mi mislq 4e e dobra ideq
    no vnimavai kato se napie6 da ne naravi6 OGROMNA GRE6KA
    napalno saglasna sam!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от sexy_dizzy
    Еб*си ганото и долното-тва си е престпление срещу теб бе!!!

Пич, приятелката ми,а и на които и да е приятелката не би го помислила за задръстен, говоря, когато има обич,а не някакви еднодневки!Мисълта ми е че според мен, мое лично мнение е да си останеш трезвен или да пиеш съвсем малко!!! Повярвай-не ти мисля злото!
    Е аз не съм го карала да пие.И съвет не съм дала така че той после ще каже дали са правили или не.

Фен
    Град
    Iowa
    Оф добре де... ше пием ама нема да се напием, че ср'ъбам само бира и тетака .. колко за настроение
    а тя едва ли ше се нареже здраво шот нали ше си тръгва по рано... дори и да се е напила и по някакъв начин стигне до тях и легне да спи едвали ше е изтрезнела за няколко часа, знам ли ...
    абе еби мечо кво стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си