- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Какво да му кажа, за да си го върна?
значи историята е такава.преди 4 месеца ходех с момчето което най-много обичах и още обичам.но поради лоши за момента обстоятелства се разделихме.като разбрах какво съм загубила направих опити да си го върна и нестана.тръгнах след това с най-добрия му приятел.и с бившия още толкова се сближавахме.накрая не издържах и си казах истината.всички реагираха доста спонтанно.скъсахме с най-добрия му приятел и сега в понеделник иска да говорим.ама доколкото разбрах иска да ме нарани толкова че да не издържа.незнам какво да правя.искам да си го върна.разбрах от общи приятели че и тои още изпитва чувства към мене.какво да му кажа за да си го върна.има голяма гордост как да я пречупя и да си го върна.ПЛС ПОМОГНЕТЕ МИ [/i]
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
kaji "znam 4e spah s nai-dobriq ti priqtel ama az.....", 4akai mne, tva nema da pomogneПървоначално написано от geri777
![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
emi mila...kak moje nqkoi da ti dade suvet...tova koeto go kazva6 tuk na nas...trqbva da go kaje6 i na nego...budi iskrena i prqma i se nadqvai 4e i toi 6te ti otgovori sus su6toto...to po-zle ot kolkoto e sega mai nqma kak da stane
Tva 4e si trugnala s nai-dobriq mu priqtel e mnogo glupava postupka...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
тръгнах с най-добрия му приятел шот исках да съм близо да другия.ама и най-добрия му приятел непостъпи чесно шот мене докато ме няма се обеснява на бившата ми вече най-добра приятелка че я харесва и тя отговаря на чувствата му.мене ме е страх какво точно ще стане кат говорим с бившия.и мисля че сте прави че требва да му кайа тва което на вас казах.
Ami mila po dobre mu kaji vsi4ko taka,kakto ni go spodelq6 na nas!!!
Само неразбрах кой кого да нарани???Първоначално написано от geri777