- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте постъпили ?
По твоята логика излиза, че предателството е простимо. А не е така.Първоначално написано от MrAnderson
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
mi ne mislq 4e sled kato ti e bila 6uta zaslujava tvoeto vnimanie mislq 4e ne trqbva da se naranqva6 pove4e i 4e nikago vtoriq pyt nqma da e po qk ot parviq![]()
Как пък не! Имам си гордост. Няма да позволявам да ме въртят на малкия си пръст и да ме разиграват. Ако ще да умирам от любов по въпросния няма да се върна при него, нй-малко ще спася достойнството си. Ами ако после пак му хрумне, че не ме обича и какво - загубила съм и любовта /ако това може да се нарече така/ и себеуважението си. НЕ!
Но в твоя случай ти трябва да си решиш, защото ти виждаш до каква степен тя е луда по теб в момента. Просто ти трябва да си прецениш дали да поемеш риска, защото това със сигурност си е риск.
Нема кво да решавам, веднъж ми го причини, нека види и тя какво е.Но не е целта да разбере и тя какво ми е причинила, а просто, че не трябва да се играе с на хората чувствата, достойнството и себеужавението.Щом веднъж сте скъсали, край.Втория път е, както казах, или защото се разкайва и се чувства гузно и има мисълта, че още те обича или за това, че отново си поредната игра за нея.Нямам намерение да ставам играчка за нечий чувства.Вече 1 седмица не съм и писал, не сме си говорили, не отвръщам на кликанията, които ми прави през 10 минути и т.н.Да е мислила какво е правила, дали е имала чувства или не.Надявам се на никой това да не се случи, а бъдете заедно и се обичайте.
Когато губиш, не знаеш какво печелиш, а когато печелиш, не знаеш какво губиш. Не бих определил всяка необмислена постъпка от страна на половинката ми като предателство, защото това е доста едностранчив поглед към нещата. Ако наистина обичаш някого, все ще намериш сили да превъзмогнеш болката вътре в теб, за да дадеш втори шанс, пък бил той и последен. Лесно е да обърнеш гръб на някого, по-трудно е да покажеш, че си силен и поставяш гордостта и честолюбието си на заден план.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
To4no takaПървоначално написано от Labelle
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?