.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

През какви работи минавате по време на секса ;]

Целуване, обарване, гушкане, лизане, свирки, хапане, ебане и т.н.
    Споделете и най-добре по ред ;]

Guest
    Алоооо ЦСКА-то, кво се депресирате с кофти теми бе?

Тва си е лично и си е индивидуално!

Темата не важи!Немога да еазбера, за кво се занимавате да пишете глупости!

Мега фен
    Зависи от момента. Понякога само той ме възбужда, друг път се качвам върху него и се търкаме, докато му налазвам вратленцето и т.н....или заставаме в позата "лъжички" и оттам - каквото стане.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Алоооо ЦСКА-то, кво се депресирате с кофти теми бе?

Тва си е лично и си е индивидуално!

Темата не важи!Немога да еазбера, за кво се занимавате да пишете глупости!
    Алоооо "лефскара" не пиши, като нема какво.
    Натисни Х-то горе в дясно и ще си помогнеш.

Винаги има разнообразие в мойта връзка Орален секс, един върху друг без полов контакт. На кой каквото му харесва.
    2т. забрана за ползване на профил

Голям фен
    Всеки път различно иначе е скучно. Но ако имаме достатъчно време през всички и то по ред - т.е. гушакне, целуване, галене навсякъде, френска любов, правенене на секс и за да е по-дълго задължително в поне 3 пози . А иначе се е случвало "от вратата за краката" дори и без целуване преди това . Много зависи от настроението .

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Guest
    Чеки, чеки, слушай, нема начин тва да ти е от полза фе, кво-всяка девойка се кефи на различни неща, повярвай, не мисля че тук може да получиш някаква оригинална идея с която да блеснешп пред жената!Ши знаиш, чи ко те обича мое да бъдеш ебаси пича и ако я познаваш-наистина да я шашнеш!

Няма догми и правила кое как и след кое да правиш, оно си требе оно си сака! Импровизирай Батка!

И догодина повече шанс за вас във УЕФА, че ми се ще да кажем едно полу- финалче да направим, тъкмо ще може и там да ви бием малко

Чеки, чеки, слушай, нема начин тва да ти е от полза фе, кво-всяка девойка се кефи на различни неща, повярвай, не мисля че тук може да получиш някаква оригинална идея с която да блеснешп пред жената!Ши знаиш, чи ко те обича мое да бъдеш ебаси пича и ако я познаваш-наистина да я шашнеш!

Няма догми и правила кое как и след кое да правиш, оно си требе оно си сака! Импровизирай Батка!

И догодина повече шанс за вас във УЕФА, че ми се ще да кажем едно полу- финалче да направим, тъкмо ще може и там да ви бием малко
    Не искам съвет, а просто да видя другите какво правят преди 'екшъна'.
    а за Уефа... шанс.. с новия треньор, няма да имате никакъв шанс., само да ни паднете.
    Стига оффтопик

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев

Не искам съвет, а просто да видя другите какво правят преди 'екшъна'.
    а за Уефа... шанс.. с новия треньор, няма да имате никакъв шанс., само да ни паднете.
    Стига оффтопик
    Не че е мястото и времето, но на последното дерби бяхте по-смешни от Светкавица

Разбирачката от футбол щом казваш - така е, не съм казал друго.

Разбирачката от футбол щом казваш - така е, не съм казал друго.
    Мъж съм, ако имаш това надпредвид

Разбрах, прощавай.

Разбрах, прощавай.
    Няма проблем

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Най-важно е разнообразието иначе секса омръзва
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

усмивката, права си ;]

Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    В тази тема може би, се пита и какво правиш за да не бъде секса еднообразен. Според мен ако обичаш някого достатъчно, сексът не омръзва, поне при мен е така, говоря за връзка повече от 2 години

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Зависи от настроението. Понякога и без предястието. Просто му казвам : Сега не ти ли се прави?! иии почваме. Или му казвам: бебче, айде махни ги тия панталони.... А понякога си се гушкаме, целуваме, обарваме, лижем, правим си френска и чак тогава. Но често гледаме да съкратим любовната игра, понеже не ни се чака повече. По-приятни са според мен ласките след това. Когато сте си отпуснати, гушкате се и просто искате да се насладите един на друг.
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    Съгласен Съм!

Без да съм заядлив, дай Боже да се оправите с новия треньор, трябва да има конкуренция за да се развиваме и ние и вие!!!
    Но това извън темата,а сега по темата-цитата по-горе е абсолютно верен!
    Лично аз смятам, че масажче-било то съвсем небрежно или пък и целенасочен еротичен масаж-би подобрило обстановката, ама нищо не важи по- вече от палав език ще знаеш, отъркването без проникване-също върши чудеса, а съвсеееееммммм лекото докосване на кожата по цялото тяло със върха на пръстите-простооо, ако не притрепери от кеф девойката- другия път да паднем с 3 на 0 значи!!!

Ако обичаш да оставяш синки, може също да помогне, ама гледай да не се оливаш

Толкова от мен

Съгласен Съм!

Без да съм заядлив, дай Боже да се оправите с новия треньор, трябва да има конкуренция за да се развиваме и ние и вие!!!
    Но това извън темата,а сега по темата-цитата по-горе е абсолютно верен!
    Лично аз смятам, че масажче-било то съвсем небрежно или пък и целенасочен еротичен масаж-би подобрило обстановката, ама нищо не важи по- вече от палав език ще знаеш, отъркването без проникване-също върши чудеса, а съвсеееееммммм лекото докосване на кожата по цялото тяло със върха на пръстите-простооо, ако не притрепери от кеф девойката- другия път да паднем с 3 на 0 значи!!!

Ако обичаш да оставяш синки, може също да помогне, ама гледай да не се оливаш

Толкова от мен

Много правилно, особено за масажа и за галенето.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    В тази тема може би, се пита и какво правиш за да не бъде секса еднообразен. Според мен ако обичаш някого достатъчно, сексът не омръзва, поне при мен е така, говоря за връзка повече от 2 години
    Когато LoRinSeR е прав и Боговете мълчат!!!

Аз със със връзка повече от година и половина-подкрепям тотално значи!!!

Фен
    Град
    Iowa
    САМО ЦСКА БЕ УУУУУУУУУ

Когато LoRinSeR е прав и Боговете мълчат!!!

Аз със със връзка повече от година и половина-подкрепям тотално значи!!!
    Хахахах това ще го запомня

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Ще се доизясня
    Имах предвид това, че нямаме си определена програма, минаваме през гушкане, целувки, френска. Понякога действаме доста бурно, друг път-нежно и романтично.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен
    Когато сексът е желание, а не "той иска, на него му харесва" или "на нея И харесва да правя еди какво си" или "утре отивам у тях, той ще иска секс, трябва да го направим, няма да имаме друга възможност скоро", ще е приятен винаги.

Повече от фен
    Град
    (:
    e to ako seki put e ednakfo nqq li da e nekfo sku4no....
    seki put e razli4no

ponqkoga e mn adski burzo s mn celuvki galene i si4ko
    a ponqkoga mn bavno i mnogo strastno...ama pak kazvam zavisi
    The pain is temporary!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си