- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- През какви работи минавате по време на секса ;]
няма строго определен алгоритъм или времетраене на процеса, както и определен времеви диапазон на изграждащите процеса елементи ( не може да се каже точно )
Лесно:Първоначално написано от Цеци Пенев
Прегрщане, страстно прегръщане, целуване, целувки по врата ушите, стискане по дупето, пренасяне до леглото /или масата, или изправяне до стената, или във ваната/, сваляне на блузката, целуване по коремчето, или по гърба, сваляне на панталонките, полата, целуване по дупето, по вътрешната страна на бедрата и обратно нагоре, сваляне на сутиена, целувки по гърдите и обратно надолу, сваляне на бикините/прашките/кюлотите етц.
, облизване на мястото скрито от бикините, и ооощеее целувки по това място, и ооощщеее мъничко, след това целувки нагоре, и по гърдите и по вратлето, и по ушенцата, по устата, СЕЕЕЕККССС!!!... и после надоооллууу, целувки по гърдите, и още по надолуууу, иии облизване ще. и паааак. и ох... само за близане си мисля тая вечер, отказвам се
![]()
![]()
![]()
някой ще ми обясни ли какво ми става![]()
![]()
![]()
![]()
Важно е винаги да има някаква изненада....няма определена програма ама преди да стигнем до акта обичам да го подлудявам...Да съм го побъркала от удоволствие и той дане издържи и да ме награби и да ме почне.Винаги се опитвам да вкарам нещо ново в любовната игра...най-обожава да го мажа със сметана и да го облизвам целият
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
1. Мием си колата
2. Праим палачинки
3. Чистим къщатата
4. Отивам на работа
5. Бием ти шамари
6. ... мислиш ли, че правя секс по план?!![]()
Ами целуване,гушкане,качвам се върху него понякой път,орален секс,той ме лиже и така докат започнем..![]()
![]()
![]()