.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Фен
    Град
    Iowa
    няма строго определен алгоритъм или времетраене на процеса, както и определен времеви диапазон на изграждащите процеса елементи ( не може да се каже точно )

Фен
    Град
    София

Re: През какви работи минавате по време на секса ;]

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Целуване, обарване, гушкане, лизане, свирки, хапане, ебане и т.н.
    Споделете и най-добре по ред ;]
    Лесно:

Прегрщане, страстно прегръщане, целуване, целувки по врата ушите, стискане по дупето, пренасяне до леглото /или масата, или изправяне до стената , или във ваната/, сваляне на блузката, целуване по коремчето, или по гърба, сваляне на панталонките, полата, целуване по дупето, по вътрешната страна на бедрата и обратно нагоре, сваляне на сутиена, целувки по гърдите и обратно надолу, сваляне на бикините/прашките/кюлотите етц. , облизване на мястото скрито от бикините, и ооощеее целувки по това място, и ооощщеее мъничко, след това целувки нагоре, и по гърдите и по вратлето, и по ушенцата, по устата, СЕЕЕЕККССС!!!... и после надоооллууу, целувки по гърдите, и още по надолуууу, иии облизване ще. и паааак. и ох... само за близане си мисля тая вечер, отказвам се

някой ще ми обясни ли какво ми става

Важно е винаги да има някаква изненада....няма определена програма ама преди да стигнем до акта обичам да го подлудявам...Да съм го побъркала от удоволствие и той дане издържи и да ме награби и да ме почне.Винаги се опитвам да вкарам нещо ново в любовната игра...най-обожава да го мажа със сметана и да го облизвам целият
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

1. Мием си колата
    2. Праим палачинки
    3. Чистим къщатата
    4. Отивам на работа
    5. Бием ти шамари
    6. ... мислиш ли, че правя секс по план?!

Guest
    Ами целуване,гушкане,качвам се върху него понякой път,орален секс,той ме лиже и така докат започнем..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си