- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- obicham go...
zna4i lqtoto se zapoznah s edno mom4e x i taka toi se vliubi v men ama az ne i mi prewdlagashe 100 pati a nie s nego bqhme nai dobri pr i sq predi mesec se vliubih nekaksi i kvo stana hvanahme se da ama toi v4era skasa promenila sam se dran dran dran ne me obicha sq pak sme priateli no e nqkaksi gadno toi strada 4e me bolki a az se spukvam ot rev mn go obicham i nz kvo da pravq imam nekakuv shanz s nego asma kvo da pravq daide mi savet
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
като начало потърси къде е точно проблема, защото той може да ти наговори купища "дрън дрън дрън" ама нито едно "дрън" да не е вярно![]()
"Целувка за лека нощ"
Е как би могъл да те харесва за приятелка,а за гадже-не ?
mi nz vika 4e izpitval mn malki 4uvstva no pakm drugata sedmica mu e rd to i iska celuvka zapodarak naistina nz
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
И двамата не знаете какво искате.
of mai4e ima nujda ot vnimanie i da mu hodi6 po guza ako iskash go pravi...![]()
The pain is temporary!
Vechnata dilema tctct![]()
![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
"mom4e x" това нов вид ли е , кога са го открили ?
Не знам ама дано да е рядко срещан вид.Първоначално написано от kin
Не показвай на момчето че изгаряш по него,нека той да те потърси защото ако те харесва наистина ще го направи.Въздържай се,в противен случай той ще се надуе яката и хич няма да ти обръща внимание.А за целувката.....щом иска му я дай..идеалия момент да се възползваш.
Остави го случвало ми се е,когато каже че си се променила,значи просто нямате бъдеще това е...или ако пак тръгнете просто няма да е за много време!!!!Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
еми зн първо трябва да си поговориш с него и да разбереш каде ти е грешката.![]()
![]()
![]()
зн какжо е супер е гадно но да зн че живота не сваршва с него няма да ти е първия няма и да ти е последния така че горе главата.но според мене е по добре да седнеш и да си поговориш с него и да си изясните всичко
![]()
![]()
незнам според мене тва тряа да направиш ама ти си решаваш.ай тва е от мене ся остава да си решиш ко ще правиш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()