.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Как доказваш на гаджето любовта си ?

Как доказвате любовта си към човека когото обичате. Какви действия правите. Дали му/й обръщате достатъчно време и внимание ?
    2т. забрана за ползване на профил

Мега фен
    Не ми е цел да го доказвам. Внимание обръщам достатъчно - всяка минута, в която не съм на лекции, съм с него /изключваме другите важни обстоятелства/. Той знае, че когато го кажа, го чувствам.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Мисля, че му го доказвам. Тъй като не можем да сме заедно непрекъснато всяка една минута, която имам се опитвам да прекарвам с него, макар и в нета. А доста пъти съм доказвала и съм правела какви ли не неща за нашата връзка. Хубавото е, че той рабзира и оценява всичко
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Град
    Vratsa
    Ами доказвам му я непрекуснато. Понеже той живее в друг град няколко пъти съм ходила при него ей така да го изненадам и защото ми липсва Или съм правила някакви мънички жестове,който за него означават много. Често си правим и подаръци (малки,но от сърце,както се казва)

Хубава тема, браво.

Показвам й като й обръщам внимание, целувам я, говоря и мили думи и най-важното знае, че говоря сериозно.
    Като й вярвам, като й имам доверие, като нямам притеснения от нея, ама никакви, като й имам доверие < доверие като примерно да й дам телефона си еи така>, като я уважавам и ценя и защитавам.
    Да доказвам, че я обичам. Да го показвам пред другите, да я редвам ;]

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Хубава тема, браво.

Показвам й като й обръщам внимание, целувам я, говоря и мили думи и най-важното знае, че говоря сериозно.
    Като й вярвам, като й имам доверие, като нямам притеснения от нея, ама никакви, като й имам доверие < доверие като примерно да й дам телефона си еи така>, като я уважавам и ценя и защитавам.
    Да доказвам, че я обичам. Да го показвам пред другите, да я редвам ;]
    Е не вярвам, че ще ти счупи телефона евентуално, но все пак в една връзка е най - важно доверието

Това за телефона беше като пример заа начален стадии на връзката ;]

А доверието е много важно, наистина ;]

Фен
    Град
    Iowa
    Ей сериозно тоя път пиша ... да попитам има ли такова нещо "колкото повече внимание обръщаш на момичето толкова по-малко тя на теб и обратно" като "по малко внимание" не значи игнориране или ... в буквалния смисъл ами... да понамалиш изразите "обичам те" и други подобни, знам ли, нешо такова ?

Мега фен
    Питаш дали ако единия покаже по-малка заинтересованост, другия ще разбере намека ли?

Понеже нямаме възможност да сме всяка минута заедно,защото ходя на училище,затова се възползвам максимално от всеки миг заедно,после като се видим отново си наваксваме за изгубеното време.Ами гледам и аз да правя компромиси,но като се замисля май само той е правил,общо взето доказваме любовта си с думи и....други неща.

Цитирай Първоначално написано от kin
    Ей сериозно тоя път пиша ... да попитам има ли такова нещо "колкото повече внимание обръщаш на момичето толкова по-малко тя на теб и обратно" като "по малко внимание" не значи игнориране или ... в буквалния смисъл ами... да понамалиш изразите "обичам те" и други подобни, знам ли, нешо такова ?
    Ако момичето също има сериозни чувства към момчето,тя много ми се кефила да й обръщаш колкото се може повече внимание и няма да ти остане длъжна,а думите"обичам те" само биха я радвали!

Фен
    Град
    Iowa
    Ми не знам .. и аз не разбирам на пълно това което питам просто ми се случи така, когато тръгнах със сегашната си приятелка не я преследвах непрекъснато да й показвам колко я харесвам колко искам да ходиме, държах се куул бях себе си не й досаждах, и то стана така че тя сама си кацна дано да сте ме разбрали ..

Ne pravq ni6to predvaritelno obmisleno i planirano,ako o bi4a6 edin 4ovek idva ot samo sebe si i se use6ta.Prosto edno e otno6enieto kum nqkoi si i drugo kum tozi koito obi4a6,pone pri men.

Супер фен
    Давам абсолютно всичко от себе си!Не ме разбирайте погрешно,говоря само за чувства!!!

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Давам абсолютно всичко от себе си!Не ме разбирайте погрешно,говоря само за чувства!!!
    Защо пък да те разбираме погрешно ?!? Аз наистина давам всичко от себе си, за какво говориш материални неща ?

mqtam q v spalnqta i sus boen vik na usta "Sutrin rano s rama margarin, rama margarin..." se hvurlqm i i pravq sweet love \/
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Голям фен
    Като й вярвам, като й имам доверие, като нямам притеснения от нея, ама никакви, като й имам доверие < доверие като примерно да й дам телефона си еи така>, като я уважавам и ценя и...
    Да доказвам, че я обичам. Да го показвам пред другите, да я редвам ;][/quote]

i az taka radvam moq priqtel....
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен
    osven tova i ti4am qko po guza :P i nakraq hodi tq kade hodi pri men idva (pone do sega taka e stavalo)

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Еми секи си има различен начин на доказването колко мн обичаш човека до себе си.Някой го доказват по един начин втори по друг така че секи си има собствено мнение ние с моя приятел мн си се обичаме и си го доказваме.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от favor_91
    osven tova i ti4am qko po guza :P i nakraq hodi tq kade hodi pri men idva (pone do sega taka e stavalo)
    Имаш в предвид,че все ти даваш всичко от себе си а полуваш...нищо?

Цитирай Първоначално написано от belluci
    Ne pravq ni6to predvaritelno obmisleno i planirano,ako o bi4a6 edin 4ovek idva ot samo sebe si i se use6ta.Prosto edno e otno6enieto kum nqkoi si i drugo kum tozi koito obi4a6,pone pri men.
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми...правя компромиси,правя му некви малки изненадки,подаръчета или некви щури неще,които разнообразяват връзката ни,имам му доверие,не го ревнувам от глупости,прекарвам колкото се може повече време с него и му давам най-скъпото,което имам-сърцето и любовта си

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    dokazvam na gadjeto si kolko mnogo go obi4am .otdelqm mu dostatu4no vreme za6toto toi go zaslujava !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Според мен няма нужда от доказване, личи си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си