.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: obarvane..... ???

Guest

obarvane..... ???

abe da vi pitam...na4i skoro 6te sum na edin lager s gadjeto si oba4e...toi 100% 6te iska da me obarva...i az nz da mu pusna ili ne..puk i sme na 14 i ob6to vzeto nz kvo da pravq...taa vuprosa mi kum vas e da go ostavq li da me obarva ili ne...???

Мега фен
    Обарвай го и ти.

Фен
    Град
    Bourgas/Bulgaria
    ako 4yvstva6,4e 6te ti e priqtno-pozvoli my,oba4e i ti si vzemi svoeto,nasladi se na yse6taneto i gledai da ne se 4yvstva6 kato magare v 4yjdi snopi )))))))))))))))))))))))
    Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
    Too hard to fake it, nothing can replace it
    Call the radio if you just can’t be without your baby

Фен
    Град
    Iowa
    ако си мислиш че само ще искада те обарва .. май требва да си развиеш въображението

Мега фен
    Не, трябва да разбере какво правят момче и момиче, когато другите не ги гледат.

Фен
    Град
    Iowa
    доста неща има да разбира ...
    па и кво кат ги гледат хората

Guest
    Е какво да правят-само хубави работи!!!
    Ама в случая, момичето мисля, че хич не е на тая вълна!

Мен да питаш, ако ти е гот да те опипва, стига да е в рамките на позволеното, тогава нема грижи, ама вземи и ти, що иначе си прецакана

Мега фен
    Да...хората на 14 са адски зрели.

Фен
    Град
    Bourgas/Bulgaria
    te sa adski pravi i spored mene v tazi sityaciq kato e na lager,abe trqbva da e romanti4no,primerno toi da te pokani tam i da ste si samo vie v staqta,apuk i nai-veroqtno,toi e pital vsi4kite si priqteli,kak da postypi,no pyk 21 vek e vse pak,mom4eto si znae rabotata
    Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
    Too hard to fake it, nothing can replace it
    Call the radio if you just can’t be without your baby

Позволи му,много е възбуждащо даже.Пък и не става въпрос за секс,то в обарването няма нищо лошо.Напротив,даже е приятно.Ама и ти не му оставай длъжна,щото няма да е толкова интересно!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от thE`reASoN
    te sa adski pravi i spored mene v tazi sityaciq kato e na lager,abe trqbva da e romanti4no,primerno toi da te pokani tam i da ste si samo vie v staqta,apuk i nai-veroqtno,toi e pital vsi4kite si priqteli,kak da postypi,no pyk 21 vek e vse pak,mom4eto si znae rabotata
    И после защо съм злобна...защото хората са зле.

Фен
    Град
    Iowa
    НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА ГО ПИТАШ ДАЛИ МОЖЕ ДА ГО ПИПНЕШ ПРЕДИ ДА ГО НАПРАВИШ!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Гледай след обарването да не стигнете по-далеч.
    То си е твоя работа, ама за мен 14 години не са толкова много.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Фен
    Град
    Iowa
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Да бе ... ако го види по без дрехи че си остане на место, ти кви съвети даваш .. не е стигнала до този урок още, а все пак трябва да си пише домашните и да иползва сборници и помагала за да напредне по-напред с материала, хъх

Guest
    На 14 барбита и игра на ластик, за другото има мнооогооо време

Цитирай Първоначално написано от kin
    Да бе ... ако го види по без дрехи че си остане на место, ти кви съвети даваш .. не е стигнала до този урок още, а все пак трябва да си пише домашните и да иползва сборници и помагала за да напредне по-напред с материала, хъх
    Аз съм съгласна с Усмивката. Момичето пита дали да му позволи да я обарва, а не е и помисляла даже да се стига до секс. Дори да бъда наречена консерва и за мен е рано на 14 години да се прави секс. Пък то си има време за всичко. А за материала... може да знае всичко теоритично, но на практика е малко п -различно. Дори да прочетеш инструкциите за това как се кара самолет, като седнеш зад кормилото надали ще можеш да го подкараш.
    А и от поста на момичето ми се стори, че тя не е готова за такава стъпка.

Guest
    zdrasti pak az sum momi4eto detyo pusna temata... ami nz dali da mu dam 6toto neznam kakvo i kade to4no 6te obarva puk i az nz kakvo da obarvam... e da de to e qsno ama ..abe i az nz

Еми ако ти е кеф на момента му позволи да те пипа тук и там, и там и тук : ), но ако нещата излязат извън контрол - в смисъл по някое време ти стане неприятно му кажи да спре. проблемът е, че той сега може да си мисли, че направо ще го направите там. Затова чного внимавай дали няма да стане много неприятна ситуация, защото ще е неловко и за двамата и така да си развалите отношенията.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Цитирай Първоначално написано от kin
    И кво ако кажа "не го прави" тя ще слуша ли?
    Като си си навил да си чупиш главата все ще си намериш стена.
    Пък и на идващите поколения им е главна цел в живота да правят секс колкото е възможно по-рано така че...Сборниците не са актуални вече, само материала, но в други области
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Re: obarvane..... ???

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe da vi pitam...na4i skoro 6te sum na edin lager s gadjeto si oba4e...toi 100% 6te iska da me obarva...i az nz da mu pusna ili ne..puk i sme na 14 i ob6to vzeto nz kvo da pravq...taa vuprosa mi kum vas e da go ostavq li da me obarva ili ne...???

Sorry ама на 14 години да питаш такъв тъп въпрос...
    ти добре ли си бе дете?
    Остави се да те ОБАРВА....щом не цениш себе си и не можеш сама да прецениш,че това е НЕнормално...
    В живота най-големият хазарт е да рискуваш нищото!

Голям фен
    Явно не сте дорасли за какъвто и да било тип сексуални отношения. Какво значи да те обарва и какво печелите от това ...........стига глупости не му позвлявай да прави нищо , което не ти е приятно или ти се струва нормално не защото ти харесва , а защото другите го правят. Научете се да чувствате най- накрая

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Guest
    Най-умното мнения в цялата безумна тема

ATAKABG
    Guest
    Най-умното мнение в цялата безумна тема

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    mi tova zavisi edinstveno i samo ot teb ako iska6 mi dai ako ne iska6 nedei i taka priqtno iskarvane :P

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=35038&start

mn mi e interesno samo(tva e vypros kam momicheto,koeto e otvorilo temata) Ako toi pochne da te obarva i rabotite se porazgoreshtqt,ti kak tochno shte go spresh i shte izbegnesh sexa???(pitam,samo zashtoto ot posta ti mi se stori,che si dosta nesig v tva,koeto pravish i nevqrvam,che ako toi e po-nqstoqtelen shte uspeesh da mu kjaesh tvyrdo Ne)zamisli se mila,i ako naistina osyznaesh,che ne bi mogla da mu otkajesh ako se stigne dotam,vyobshte ne q pochvai taq igra s ogynq...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си