.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Moderated: Как да загърбя чувствата си?

Моля ви, кажете ми как да загърбя чувствата си!!!!
    Само за 2 години изстрадах много. Имах 3 най-добри приятелки повече от години.Изведнъж едната заменава за САЩ, другата за Франция,накрая и 3тата. Имам приятелки, на които изобщо нищо не ги жегва. Искам вече и аз така!Прекалено съм чувствителна.Кажете ми как да го пренебрегна това. Де се вика със сърце от камък.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    Trqbva da imash neshto detsko v sebe si!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    нищо не можеш да промениш, тъй като си е заложено в природата на всеки отделен човек какъв да бъде
    апък и защо ти трябва да си безчувствена рано или късно всеки си получава това, което му се полага
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

ми да не ти пука бе. ела в гетото да ти покаем

Супер фен
    Намери си други лека-полека ще станете пак добри фр!

Mi idi i ti sled tqh bre :P

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Няма нужда да се променяш,защото си мислиш че като имаш буца лед вместо сърцер ще си по-щастлива.Наистина понякога по-чувствителните хора като теб приемат нещата много навътре,изразяват чувствата си по силен начин и им е малко по-трудно да превъзмогнат болката и разочарованието,но това не е причина да изневериш на същността си,за да си изградиш няква броня срещу чувствата.Ще видиш че трудния период в живота ти ще премине и няма да ти се налага да се оттърваш от чувствителността ти,защото тя е част от теб

e to pyk kato nqmash nikfi 4uvstva she e pyk bahti ujasa kato trup xaxx
    i moita nai dobra fr e kato teb 4ak i se 4udq skarame li se malko po seriozno i tq po4va da reve moje 3 dni sme skarani i 3-te shte reve pak znai 4e posle sh se opraim e tfa e ve4e prekaleno opitvai se da si po korava po silna ne nqkfa ligla zamianli ai sq rev skuka i takfis gluposti ima i drugi momi4eta be ;p ne svyrshva sveta s tqh 3-te a i kfo si mislish 4e cql jivot shtqhte da ste zaedno dori i te da ne bqha zaminali li ?

Голям фен
    Град
    София
    Добре дошъл в Живота
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Фен
    Град
    На гъза на географията
    S kakyvto se sybere6 takyv stava6....nameri si takiva priqtelki koito ni6to da ne gi jegva i badi s tqh postoqnno 6te vidi6 kak i ti 6te se promeni6
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си