.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Гост Куц Орльо
    Guest

Вече не я обичам - да късам ли?

И двамата сме на 19 и сме заедно от 2 години. Тя е слабичка и симпатична ,а аз я смятам за едно от най-хубавите момичета . С нея мога да си приказвам с часове за всякакви теми и проблеми без да ми омръзва. Сексът с нея е зверско преживяване.

Тук обаче свършва розовия цвят. Тя е искрено влюбена в мен, а аз съм лишен от всякакви чувства. Виждаме се през ден понякога всеки ден - през времето в което не сме заедно тя си мисли предимно за мен а аз почти не се сещам за нея. Преди бях луд по нея - само тя ми беше в главата и я обичах истински.

На бая възраст съм и се считам за опитен в доста отношения - но не мога да реша какво да правя. От няколко месеца не мога да взема решение - да скъсам с нея / да продължавам да се преструвам на влюбен / ...май нямам много идеи. Още подробности мога да дам, но ме е страх че ще стана банален

Накратко - да късам ли с нея... и въобще какво да правя...?

Голям фен
    Щом не я обичаш, няма смисъл да мъчиш себе си и нея......... по-добре по-рано отколкото по-късно. Винаги така се полуава,че колкото повече отлагаш някакво гадно събитие, толкова по-гадно ти става.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Guest
    a dali ne burka6 tova 4e si sviknal s neq i si se privurzal kum neq s tova 4e ne q obi4a6?
    Da ne zabravqme,4e kakto vsi4ko drugo i obi4ta turpi razvitie i promeni i tova razvitie se sustoi v tova 4e ve4e si prekaleno privurzan i sviknal s nqkogo,ve4e q nqma onazi trupka,no ima mnogo po-stoinostni i zreli otno6eniq.Mislq,4e 6tom ne e zagubena komunikativnostta m/u vas,ima za kakvo da govorite i to s 4asove kakto kaza ti i 4e 6tom sexa e strahoten,ti se e slu4ilo to4no tova,4uvstvata ti sa uzreli i moje bi ne si dava6 smetka kakto pove4eto hora pravqt,naistina e i vuzmojno da nqma6 takiva,no nqkak si sled kato tvurdi6 4e si obi4al istinski 2 godini,tozi variant mi se struva leko upsurden.Mislq 4e e nai-dobre da si dadete po4ivka i da vidite kak e edin bez drug za da ocenite sami za sebe si ne6tata,samo taka i tq i ti 6te ste napulno naqsno s polojenieto,osobeno ti.Ne budi okon4atelen,ami si daite to4no po4ivka,govori s neq,za6toto toku vij se polu4ilo to4no tova,ne 4e ne q obi4a6 i ne moje6 da si pove4e s neq,ami 4e 4uvstvata ti sa stignali edno drugo nivo.
    uspeh

Мдам, и аз съм съгласен с това, че трябва да си дадете почивка едн на друг.Поговорете си и за това, че искаш малко почивка, да видите дали има нещо още между вас.Примерно 5-6 дена или 1 седмица.След това като минат дните, срещнете се и си поговорете пак.Това е единствната възможност да направиш, без да я загубиш

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    6tom ne q obi4a6 po-dobre da se razdelite.a ako posle re6i6 4e ne moje6 bez neq pak 6e se suberete 6tom tq e tolko vlubena
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Супер фен
    Много лошо....а защо не пробваш да си втълпиш в главата,че я харесваш?Лошото е,че когато скъсате трябва да и обясниш защо го правиш,защото най-лошото е тя да не знае причината,повярвай ми от личен опит ти го казвам!Помисли си как ще е с друга и ако не се представяш с друга значи,твоята е за тебе!Успех,човече!И да кажеш какво е станало!!!!

Най - лесния начин да провериш чувствата си е да се разделите временно. Оговорете се да не се виждате известно време ( най - малко 1 месец, защото за няколко дни раздяла не можеш да си дадеш сметка какво точно изпитваш) и по време на тази временна раздяла ще разбереш дали все още имаш чувства към нея. Ако започне да ти липсва безумно много и започнеш да копнееш за целувките и ласките и, значи все още я обичаш; ако обаче ти е все едно, по - добре скъсайте окончателно. Причината за това изведнъж вече да не чувстваш нищо към нея може да е в това, че сте прекарвали прекалено много време заедно и в един момент на теб ти е омръзнало все едно и също. Опитайте като се видите да направите нещо по - различно, от колкото това което правите ежедневно.
    Лелееее, аз май нищо не казах ама все пак опитай и тези варианти. Успех!
    Усмихвай се докато имаш зъби!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от Cvetelina_sim
    Най - лесния начин да провериш чувствата си е да се разделите временно. Оговорете се да не се виждате известно време ( най - малко 1 месец, защото за няколко дни раздяла не можеш да си дадеш сметка какво точно изпитваш) и по време на тази временна раздяла ще разбереш дали все още имаш чувства към нея. Ако започне да ти липсва безумно много и започнеш да копнееш за целувките и ласките и, значи все още я обичаш; ако обаче ти е все едно, по - добре скъсайте окончателно. Причината за това изведнъж вече да не чувстваш нищо към нея може да е в това, че сте прекарвали прекалено много време заедно и в един момент на теб ти е омръзнало все едно и също. Опитайте като се видите да направите нещо по - различно, от колкото това което правите ежедневно.
    И аз така мисля на 100% съм съгласна!

Мега фен
    Единственото решение е не да се разделите временно, а да си измислиш причина да не се виждате поне седмица - да отидеш на село, например. И ако през това време не ти стане много мъчно за нея, късай.

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Ami predloji i da si dadete malko pochivka primerno edna sedmica... ako usetish lipsata i znach nqma smisal da kasash s neq zashtoto si se privarzal i shte ti lipsvat hubavite momenti s neq shte sajalqvash 4e si go napravil no nali znaesh moje da nqma pyt nazad ili ako se saberete otnovo nqma da e syshtoto....ako pyk ne usetish lipsta i znach nqma smisal da prodaljavate
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Голям фен
    Град
    София
    "предложи и да си починете" - на тая реплика никога повече няма да ми видиш очите

Вече не я обичам - да късам ли?
    чукай

The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Фен
    Град
    На гъза на географията
    penywise
    pri polojenie che tq e ludo vliubena dali nqma da i vidi po veche ochite

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от flying_girl
    penywise
    pri polojenie che tq e ludo vliubena dali nqma da i vidi po veche ochite
    Ми... да и аз бях лудо влюбен.
    Пък не и видях повече очите.

Трябва да се научите да правите разлика между любов и достойнство
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Фен
    Град
    На гъза на географията
    penywise
    ami qvno ti postavqsh gordostta predliubovta

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    аз сЪм на сЪщото мнение [/b]

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Oooo do bolka mi e poznata situaciyata v koyato se namirash sega. Vij sa, ako sega 6te ya zareje6 prosto za6toto se 4uvstvash super-tyrsen, awe 4udya se kak da go obyasnq.... znam 4e ima6 use6tane sega 4e si velik i 6tom tya e hlutnala po tebe tolkova zdravo, zna4i naistina si "ebati yakiya pi4"(obrazno kazano) i v vuzmojnostite ti e da si hvane6 o6te po-yako par4e.... i t.n.Samo ne mi kazvai 4e ne mislish taka!!
    Nai-gadnoto e vyv situaciyata 4e tya adski se prevyrza kam tebe(sydya po li4en opit) i, nai-veroyatno, dori ne podozira 4e za tebe vryzkata vi se promeni....... Gorkoto momi4e....
    Spored mene 6te e nai-dobre da ya ostavish namira. Tva 6te e nai-blagoroden i velikodu6en na4in po-koito moje6 da skysash s neya.
    P.S.: sled nekvo vreme vyzmojno 6te syjelyavash za postypkata si..... ama ako naistina ne iska6 da ya izmy4vash i da ya nakarash samata tya da useti bezrazli4eeto ti i da strada o6te po-ve4e (nyama kak da ne go useti rano ili kysno) po-dobre ya ostavi sega.
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Guest
    Напротив много хубаво го каза =D> Абсолютно вярно е
    Както каза някой да,има опасност след като и кажеш, че искаш да се разделите за малко да не я видиш повече така че измисли някакво оправдание гадничко е наистина така....

това госта бях аз

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    samo kato prochetoh zaglavieot moga da ti kaja Skusai s neq....shtom ne q obichash to ne q naranqvai,jivei si jivota i budi shtastliv...dai i shans i tq dabude shtastliva...
    Naistina shte i e mn gadno 1vo,no ne q luji ot tova boli poveche ! Nadqvam se makar che ne q obichash neiskash da q boili MNOGO...!
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Фен
    Град
    Онзи виртуален затвор за човешкото съзнание, наречен Матрицата
    Нищо лично, приятел, но от живота има още мнооого да учиш. Може да си придобил опит в някои отношения, но недей да си мислиш, че не е останало какво повече да научиш, защото рано или късно сам ще разбереш, че си бил обзет от дълбока заблуда. Актьорското майсторство не се вписва много добре в любовта, тъй че според мен е дошло времето да решиш каква ще е съдбата на връзката ви. От това, което си написал, разбирам, че чувствата ти към момичето са охладнели с времето. Може и да греша, но ти си спестил подробностите. И още нещо... Да питаш в този форум дали да прекъснеш отношенията си с гаджето е приблизително равносилно на това да хвърляш ези-тура. Това е решение, което трябва да вземеш единствено ти самият.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a dali ne burka6 tova 4e si sviknal s neq i si se privurzal kum neq s tova 4e ne q obi4a6?
    Da ne zabravqme,4e kakto vsi4ko drugo i obi4ta turpi razvitie i promeni i tova razvitie se sustoi v tova 4e ve4e si prekaleno privurzan i sviknal s nqkogo,ve4e q nqma onazi trupka,no ima mnogo po-stoinostni i zreli otno6eniq.Mislq,4e 6tom ne e zagubena komunikativnostta m/u vas,ima za kakvo da govorite i to s 4asove kakto kaza ti i 4e 6tom sexa e strahoten,ti se e slu4ilo to4no tova,4uvstvata ti sa uzreli i moje bi ne si dava6 smetka kakto pove4eto hora pravqt,naistina e i vuzmojno da nqma6 takiva,no nqkak si sled kato tvurdi6 4e si obi4al istinski 2 godini,tozi variant mi se struva leko upsurden.Mislq 4e e nai-dobre da si dadete po4ivka i da vidite kak e edin bez drug za da ocenite sami za sebe si ne6tata,samo taka i tq i ti 6te ste napulno naqsno s polojenieto,osobeno ti.Ne budi okon4atelen,ami si daite to4no po4ivka,govori s neq,za6toto toku vij se polu4ilo to4no tova,ne 4e ne q obi4a6 i ne moje6 da si pove4e s neq,ami 4e 4uvstvata ti sa stignali edno drugo nivo.
    uspeh
    i az taka mislq

Голям фен
    V lubovta nemoje da se ,,prestruvash''... Ako prodaljavash taka tq she useti zashtoto sigurno te poznava dosta dobre... Ne izmychvai sebe si i neq ,za vremeto koeto ste prekarali zaedno pone tova i daljish..Kaji i vsi4ko koeto mislish,koeto chustvash za da moje da se razdelite pone kato priqteli i da zapazite hubavite spomeni
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    ne q kasai....pogovori s neq..izqsnete se hubavo...ili mojebi prosto se razdelete za opredelno...verme,i ako naistina ne iska6 da si s neq...ne ti lipsva...togava q skasai...za6oto moje i da sajalqva6 ako q skasa6 prosto taka......a po-kasnoi razbere6 4e vse o6te q obi4a6...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Гост Куц Орльо
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от *Poli*
    Oooo do bolka mi e poznata situaciyata v koyato se namirash sega. Vij sa, ako sega 6te ya zareje6 prosto za6toto se 4uvstvash super-tyrsen, awe 4udya se kak da go obyasnq.... znam 4e ima6 use6tane sega 4e si velik i 6tom tya e hlutnala po tebe tolkova zdravo, zna4i naistina si "ebati yakiya pi4"(obrazno kazano) i v vuzmojnostite ti e da si hvane6 o6te po-yako par4e.... i t.n.Samo ne mi kazvai 4e ne mislish taka!!
    така мисля...

Всъщност бяхме разделени 7-8 дена - бях в софия през пролетната ваканция и 1 седмица не се бяхме виждали. Днес като излезнахме тя беше много затъжена, а аз... всъщност и аз бях затъжен но далеч не толкова колкото тя беше. И... бях решил да не я лъжа - казах й че не ми е липсвала. Естествено тя се огорчи и ме попита дали я обичам - а аз отвърнах да попита сърцето си а после й казах че я обичам, но по-малко от преди - всъщност не я излъгах - казах й най-искрено че я обичам (макари по-малко) и.. сега чувствам че съм постъпил правилно. Неее ако кажа че въобще не я обичам ще е голяма лъжа - всъщност искам нещо ново - сигурен съм че момчетата знаете тръпката като спечелиш "ново" момиче

В крайна сметка решавам да не късам (засега), но съм убеден че в сърцето ми има място за нея (колкото и банално да звучи). Няма да я лъжа и в крайна сметка или ще си я заобичам както преди или ще я поздравя с "Преслава - безразлична". Ех..редовно се питам кой досадник е измислил чувствата

Споменах ли че докато бях в софия имах възможност да й изневеря... но не го направих - исках... МНОГО исках но се чувствах странно - някакси гузен . Ми това не е ли доказателство че тя не ми е безразлична? И.. струва ли си да прекъсна двудогишна връзка само защото чувствам че искам да излизам ("зарибявам" както казваме) с всички момичета в света - както *Poli* каза? Мисля че не

Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Щом не я обичаш, няма смисъл да мъчиш себе си и нея......... по-добре по-рано отколкото по-късно. Винаги така се полуава,че колкото повече отлагаш някакво гадно събитие, толкова по-гадно ти става.
    мхм напълно съм съгласна с тебе щом не я обичаш вече по хубаво и кажи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си