a dali ne burka6 tova 4e si sviknal s neq i si se privurzal kum neq s tova 4e ne q obi4a6?
Da ne zabravqme,4e kakto vsi4ko drugo i obi4ta turpi razvitie i promeni i tova razvitie se sustoi v tova 4e ve4e si prekaleno privurzan i sviknal s nqkogo,ve4e q nqma onazi trupka,no ima mnogo po-stoinostni i zreli otno6eniq.Mislq,4e 6tom ne e zagubena komunikativnostta m/u vas,ima za kakvo da govorite i to s 4asove kakto kaza ti i 4e 6tom sexa e strahoten,ti se e slu4ilo to4no tova,4uvstvata ti sa uzreli i moje bi ne si dava6 smetka kakto pove4eto hora pravqt,naistina e i vuzmojno da nqma6 takiva,no nqkak si sled kato tvurdi6 4e si obi4al istinski 2 godini,tozi variant mi se struva leko upsurden.Mislq 4e e nai-dobre da si dadete po4ivka i da vidite kak e edin bez drug za da ocenite sami za sebe si ne6tata,samo taka i tq i ti 6te ste napulno naqsno s polojenieto,osobeno ti.Ne budi okon4atelen,ami si daite to4no po4ivka,govori s neq,za6toto toku vij se polu4ilo to4no tova,ne 4e ne q obi4a6 i ne moje6 da si pove4e s neq,ami 4e 4uvstvata ti sa stignali edno drugo nivo.
uspeh