.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    shashnatiq
    Guest

Moderated by W.I.M.: След време скъса с него и се върна пак?

iskam da vi popitam...ako razberetete, 4e nai-dobriq vi fr ima adskata sladurana za bra4edka, edna ve4er izlezete s neq, ala-bala govorite si, gushkate se...i stignete do celuvka, no kogato tragnete da q celuvate, tq se drapne s obqsnenieto, 4e si ima fr i ne e takova momi4e, no vse pak sled vreme skasa s fr si i vi kaje 4e iska da badete zaedno, kak bihte reagirali
    izvinqvam se ako se e polu4ilo po-dalgo i slojno

mod by wim -> to4ka 7

prase_kosmonaft
    Guest
    eh, nqma buton4e za promqna na posta. Ina4e az IMAM nai-dobur fr koito ima neveroqtno gotina brat4edka... ostava problema 4e sum nepopraimo grozen..

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    как да реагираш?!
    мисля, че дори и най-тъпичкият при тази ситуация щеше да е напълно наясно (нищо не намеквам )
    ама представи си, че си в пустинята, имаш си спътник и много ти се пие вода имате 1 шише с вода, обаче в момента другият пие от него
    след малко той спира да пие и бутилката е свободна.. кво трябва да направиш според тебе ?
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

xaaaaxax saglasna sum s gornoto...
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Ами защо не тръгнеш с нея?Щом вече е скъсала с френда?А ако си горделив я забрави!

Ако все още имаш чувства към нея действай, да не стане късно и за двама ви!
    Усмихвай се докато имаш зъби!

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    как да реагираш?!
    мисля, че дори и най-тъпичкият при тази ситуация щеше да е напълно наясно (нищо не намеквам )
    ама представи си, че си в пустинята, имаш си спътник и много ти се пие вода имате 1 шише с вода, обаче в момента другият пие от него
    след малко той спира да пие и бутилката е свободна.. кво трябва да направиш според тебе ?
    absoliutno pravilno \/
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Naprede be 4ovek :P :P :P tfa momi4e ti se predlaga ti ..

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    В началото вероятно те е харесала,но това,че си е имала приятел я е държала настрана,чувствала с ее обвързана по някакъв начин и не е искала да играе двойна игра!Сега е свободна!Ако имаш чувства към нея,не се колебай и се опитай да я спечелиш. GO!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Тръгни с нея.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Тръгни с нея.
    то тва да не е баница?
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от penywise
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Тръгни с нея.
    то тва да не е баница?
    Не, не е.

Фен
    Град
    Burgas
    mi mislq 4e tq e bila 4esna kakto kam teb,taka i kam pr si, taka 4e ne mojesh da q obvinqvash.
    ako vse oshte q haresvash smelo napred dokato ne e stanalo kasno, toku-vij izleze krasiva vrazka ;]]
    Hoy volv

Град
    In youre smile
    6tom e skysala s gadjeto si i ti e kazala 4e iska da e s teb,zna4i naistina iska da e s teb.taka 4e nqma kakvo da mu misli6.ako i ti q haresva6 tolkova napravo se hvyrlqi s glavata na pred vyv dylbokite vodi.kysmet!!!
    Opitvam se da ne mislq no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva. Obicham te tova boli obicham
    te vsi4ko e sylzi no znai che poslednata sylza shte kapne ot tvoite ochi zashtoto bez da
    znaesh obichash me i ti !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си