...Понякога не издържам,чесно хора.Писна ми от тоя живот.Ся съм на 17,а след 5 месеца правя 18...А не ме пускат да излзиам на кафе след 10 часа...кот правя 10 часа трябва да съм си у нас.Постоянно трябва да знаят къде съм с кого съм,колко време...абе ужас.Никога не са доволни от мен...Или мн излизам или мн седя пред компутъра,или не чистя или не уча...абе се нещо не им изнася...Баис постоянно ме сравнява със други деца на колежките си...помага ли ч къщи,постонно учели,не излизали навън...абе аз кат и кажя,че пушат и се напиват тя не вярва.Не ми дават да седя по късно на компутара от 10 часа...По принцип съм си пълна отличничка...майка ми натиска да залягам сериозно да уча кандидатставне,а аз съм 11 клас...е уча,ходя на курсове всяка събота.Не съм някой дет да не се прибира у нас,по затворен човек съм ама малко мн седя пред компютара...Аз след месец,даже няма и толкова ще ми спре нета и нямам намерение да го плащам и ще сядам да уча...цяла ваканция не излизах мн от нас,е бях се пак болна ама постоянно чистех и управях...Ама ся проблема е,че не съм учила цяла ваканция...И тва дет не ме пуска да излзиам...постоянно и говоря на 18 съм вече и тя "Докато живееш у нас и докато аз ти давам пари и на 30 да си пак ще си идваш когато аз ти кажя".Ако се забавя да се прибера и место час-два ме е нямало 3-4 скандал...Постоянно ми вика майка ми...Се нещо недоволна,ако не е едното ще е другото и така...Понякога си мисля да избягам от нас ама се сещам,че още година и половина и ако успея да вляза в някой голям град да уча и да живея всичко ще е мн по-добре...Ако вляза де...за тва трябва да седна на Д-то си и да уча...Ама преди като иамх гадже и толкова мн го обичах и де да знам исках да отида с него на дискотека илид а седя у тях до 12 часа и смао да се гушкаме,друго нямаше да правим...ама наще хах....никога нямамеше да ме пуснат за тва не питам даже вече,че ми умразна от тея скандали Искам някаф съветд а ми дадете да накарам наще да ми дават повече свобода...