- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- родетелите ми...
I moq slu4ai e po4ti sa6tiq samo 4e mene sa me puskali da edin i polovina ve4erta ama s mnogo ugovorki i skandali predi tova.Tatko postoqnno mi darji smetka za uspeha nqkoi pat mi kazva 4e sam bila negovoto nai-golqmo razo4erovanie 4e samo s van6en vid i hubava usmivka ni6to nqma da postigna.Pak az ne sam 4ak tolkova lo6a u4eni4ka uspeha mi e m/u 4-5 tatko mi vika nai-malko 5.50 i si vikam na uma mi ela ti da vidi6 za kvo sava vapros v u4ili6te i kak se izkarvat ocenki.Ne otri4am oba4e i 4e sam olimpiiski marzel i dokato noja ne upre do kokala ne sqdam da u4a,ne mi se karat za kompiutara no kato izlizam vinagi me piat kade s koi za kolko vr. i ako ne se varna i po4vat da zvanqt ujas zadu6avat.A da ne govorim 4e kogato vidq ba6ta mi edna snimka na men i edno ot gadjetata mi (te znaqt samo za edno)i tatko vika za6to sam se celuvala s nego az sam na 15 pove4eto na moqta vazrast ve4e sa bilis mom4eta a na mene tatko 6te mi darji smetka za edna celuvka.Napravo az poudqvam 6toto tolkova iskam da sam si nezavisima,no znam 4e dor4i na 20 da stana te pak 6te mi se mesqt v jivoteca mi taq misal prosto me vludqva 4esno.
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.