.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Град
    Dobrich

100% ve4e e imalo tajkiva temi kajete kakvo da pravq pls

Zdraveite na vsi4ki !!! Predi 6 meseca hodih s mom4e za koeto davah vsi4ko , a kogato sk1sahme ponqkoga i zdr ne si kazvahme mn mi be6e kofti ot tozi fakt . Do kato edin den ne 4atahme i toi mi kaza moje bi trqbva da opoznae6 noviqt J , na men mi stana hubavo 4e toi qvno vse o6te misli za men i taka ot den na den vse po 4esto si pisahme i toi mi kaza 4e iska ot men neangajira6ta vr1ska (a nie sme ot edno u4ili6te ) az se s1glasih s nego ve4er bqhme zaedno celuvki , pregr1dki kakto predi , no ne i v u4ili6te. Na men mi pisna da s1m taka s nego da si trovq nervite da si sasipvam psihikata i re6ih da tr1gna s drugo mom4e P . i Kogato ni vidq v diskotekata zaedno ni6to ne mi kaza , a kogato s edna moq fr otidohme do WC minah pokrai nego gledahme se v o4ite s J i toi navede glava i q poklati s1vsem leko . Ve4erta mu pratih sms "dnes pone zdr moje6e da kaje6 " a otogovora mu be6e "Sorka no me be6e strah P da ne me nabie xexe kaji kakvo 6te pravim milo " az mu pisah " Ti nqkoga imal li si 4ustva k1m men ili ima6 li , imalo li e ne6to seriozno v jivota ti , kolko vreme hodih zad zadnika ti a ti kakvo igrae6e si s men iskah da s1m s teb neotri4am 4e i sega neiskam , no ... Sega s1m s mom4e koeto mn me haresva i k1m koeto imam i az 4ustva " i mojete li da si predstavite kak1v be6e otogovora mu " Mime mila ve4e preosmislih ne6tatat iskam da s1m s teb pove4e ot vsi4ko " . Hora nz kakvo da pravq hem iskam da s1m s J za6toto vse pak nqkoga s1m go obi4ala nz dali sega pak go obi4am hem iskam da s1m s P , no si mislq 4e nqma da svikna s drugo mom4e kakto bqh s J , nqma da se otpusna s drug taka kakto s nego . Neznam hora molq vi daite mi nqkakvo predlojenie , za6toto s1m mn ob1rkana . Blagodarq vi predvaritelno
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Dai mu shans ako naistina go obichash i ako iskash da se jertvash dano toi ti pokaje che te obichai che naistina e preosmislil neshtata ako se darji po syshtiq nachin veche go reji iz osnovi ne zaslujava da se machish zardi nego kysmet
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

someone`
    Guest
    spored men trqbva da si ostanesh sus stariq

Tova si e li4no tfoe reshenie spored men...Si4ko zavisi ot 4ustvata ti ...Kum koito izpitvash po silni 4ustva..natam...slushai surceto si :]

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Град
    Dobrich
    Prosto me e strah da s1m pak s nego nemoga da otreka 4e mi be6e hubavo , no neiskam pak da pla4a iskam si4ko da si e OK za tova mislq da pogovorq o6te tazi ve4er s nego da si izqsnim ne6tata

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от flying_girl
    Dai mu shans ako naistina go obichash i ako iskash da se jertvash dano toi ti pokaje che te obichai che naistina e preosmislil neshtata ako se darji po syshtiq nachin veche go reji iz osnovi ne zaslujava da se machish zardi nego kysmet
    taka,ako gi e preosmislil...mu dai 6ans...ako ne...nedei 6tom neiska6 da strada6(to vsa6tnost nikoi ne iska de)
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Голям фен
    Град
    София
    Майната ти обич моя всичко бе до тук , писна ми да бъда твоя утре ще ме шиба някой друг !!!!
    тва ти пише в подписа...

кво пускаш излишни теми?
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

ne ne mu davai ........ i az bqh taka i zbyrkah kato mu dadoh shans ;p e sq sam si super s drugoto mom4e a za tfa dali shte se otpusnesh spox sh se otpusnesh .....xixi ;pama moje pyk pri tebe da ne stane taka de xaxax

Град
    Dobrich
    Neznam mn mi e kofti super s1m razdvoena i ob1rkana strah me e i da ne naranq P iskam da s1m s nego a iskam i da s1m s J . naisitna mn mi pomagate i vie . Ne mislite li4 e trqbva da govorq s J i da mu kaja vsi4ko koeto 4ustvam ??

Този Ж. си те върти на малкото пръстче, ако не забелязваш! Мисли те за негова собственост, която може да ползва, когато си пожелае, но не постоянно, и която обаче не може да принадлежи на никой друг. Когато си тръгнала с П. него го е хванало яд и виж какъв е резултата - лъже те, а ти може би още малко и ще му повярваш (всъщност ти май си му вряваш? ) Наранила си мъжкото му его, жалко че на него не му е ясно само какъв ВЕЛИК МЪЖ е!!! Моят съвет е - не се занимавай с Ж. то най-вероятно само ще те нарани - не си струва.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Мноу ме е яд на такива ,дето когато са с едно момиче не го оценяват,обаче когато тя потърси щастието си с друг,веднага в тях нахлуват незнам си кви чувства и почват да се леят едни разкаяния,една любов...Когато са с теб нете оценяват,ама като те видят в друг и тогава се сещат колко много си значила за тях.Незнам,ама според мен ще е най-добре да си гледаш бъдещето,да не обръщаш поглед към миналото.Остави го там където е било.Сърчицето си е твое,само ти знаеш към кой кво изпитваш,така че послушай го

Guest
    Остави го тоя J.

С тия няма оправия. Толкова начесто си сменят настроенията.

То и аз съм така - така че оправдания нямам

Неангажираща връзка - да, но ако ще си късаш нервите с разни несериозници - определено няма смисъл.

Фен
    Град
    София
    Това бЕх, пак аз. Whatever.

Guest
    Ухахахха темичка само като за мен.
    ЕСтествено е ,че човекът иска неангажираща връзка и естествено това значи ,че няма чувства към теб ,но и непречи ако се съгласиш ще е супер за двама ви, обичате се ,но като сте сами или във вашата си компания на определени места просто той ще е пасивен спряно теб.И пак казвам добре е да не ти пречи това и ще ти е много по-леко.

И никога не задавай този въпрос ти обичаш ли ме или пък ти имаш ли чувства към мен ама никога - най-малкото е стресиращо ако има ще ти каже.

Град
    Dobrich
    Dobre ami ako vie ste na moe mqsto opitaite se da se posstavite kakvo bihte napravili bihte li go zaebali sled kato go obi4ate ?

Цитирай Първоначално написано от MiMiLoTaAaA
    Dobre ami ako vie ste na moe mqsto opitaite se da se posstavite kakvo bihte napravili bihte li go zaebali sled kato go obi4ate ?
    Разбира се, трябва да запазиш малко достойнството си и да го заебеш, преди той да те е заебал!
    Но ти си решаваш!

Фен
    Град
    София
    Аз не бих. Бих правил с него неангажиращ секс. Ако бях жена.

But, really - that's just me.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ми виж сега,тоя нещо е много непостоянен в чувствата си..хаха страх го е било да ти каже "здравей",понеже гаджето ти щяло да го бие...и ти ако му повярваш...пфф нещо не може да реши иска или не иска да е с теб.Според мен,този Ж.няма кой знае какви чувства към теб,за да постъпва така,по-добре си потърси щастието с друго,по-свестно момче. Успех!

f@nt@zi@

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Както каза ^npocTo^a3^f^ 'Тои те върти на малкия си пръст'. НЕ му се връзвай ще страдаш след това още повече. Забрави го! Ти сама каза че испитваш чувства към 'Р' и че и той те обича, какво повече. Просто забрави за 'Ж'. Не може цял живот 'Ж' да те разиграва като кукла.. Осъзнай се

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Град
    Dobrich
    Moje bi naistina me v1rti na malkiqt si pr1s ama sled kato nemoga da kaj stop spirame do tuk be6e . A otva e lo6oto 4e P vinagi me maitapi bezs1znatelno s J i razbirate li toi ponqkoga me podtikva da si mislq za J ne nqkoi drug s dumite na P " Da we kakvo pravi J dnes ima te li sre6ta . Haide dove4era s J 6te izlizate nali" nqkakvio takiva maitapi koito men adski mn me draznqt i podtikvat da go napravq (((

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Moje bi naistina me v1rti na malkiqt si pr1s ama sled kato nemoga da kaj stop spirame do tuk be6e . A otva e lo6oto 4e P vinagi me maitapi bezs1znatelno s J i razbirate li toi ponqkoga me podtikva da si mislq za J ne nqkoi drug s dumite na P " Da we kakvo pravi J dnes ima te li sre6ta . Haide dove4era s J 6te izlizate nali" nqkakvio takiva maitapi koito men adski mn me draznqt i podtikvat da go napravq (((
    Все пак сама си преценяваш!
    Но ако решиш да си с 'Р' му кажи,че ти е неприятно вече да ти говори за 'Ж' и че не искаш да имаш нищо общо вече с 'ж'

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Tova e edin ot nai staritre trikove na zemqta kogato nqkoi koito iska da pravi sex s teb iska da te zadyrji dokato nameri nqkoq druga.Hi4 ne mu se vryzvai na toq gledai napred.Spoko 6te se otpusnesh skoro otnovo i nai vajnoto e da ne mislish za nego. Zanimavai se s neshto koeto da ti otvli4a vnimanieto. I taka , prosto ne mu obry6tai vnimanie.
    Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Prosto me e strah da s1m pak s nego nemoga da otreka 4e mi be6e hubavo , no neiskam pak da pla4a iskam si4ko da si e OK za tova mislq da pogovorq o6te tazi ve4er s nego da si izqsnim ne6tata
    Мисля че ти си си отговорила сама Успех

0biChkam SlyNcEt0 :}

Am da v nqkoi slu4ai e sam da namerish otgovora 4e ako nqkoi te posuvetva i ne stane nishtu she bude Gadnu :]

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Град
    Dobrich
    Dnes izlizah s1s J na kafe i si govorihme mn d1lgo vreme i mu kazah vsi4ko . Mislq da si prod1lja s P za6toto naistina mi e hubnavo s1s nego , novse pak izpitvam ne6to i k1m J no vse pak jivota prod1ljava nemoga da t1p4a vse na edno i s16to mqsto {} mersi za vsi4kite vi saveti {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си