- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 100% ve4e e imalo tajkiva temi kajete kakvo da pravq pls
Според мен не се връщай при него и виж какво ще се получи с момчето, с което си в момента.
Това, което казваш...че не можеш да се отпуснеш , според мен е само моментно. Напълно нормално е,поне в началото, да ти е едно притеснено или нещо от сорта, при започване на нова връзка.![]()
Успех.![]()
Mersi na vsi4ki koito mi pisahte i mi pomognahte da os1znaq 4e trqbva da prod1lja s P seriozno mn s1m vi blagodarna . Za6toto naistina mi e mn hubavo s P , a dnes kogato izlqzoh s J samo kato priqteli ni6to prosto nikakva tr1pka . Mersi Mersi mersi mersi i pak mersi na vsi4ki :P=D> =D>
![]()
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
E da poslu6ah vi vsi4ki ostanah s P naistina be6e mi priqtno s nego ama sega samo karanici postoqnno mi natqkva za J i nz do koga 6te iztraq tova toi sam me podtikva da se v1rna pri J i moje bi 6te go postigne > Poslednite nqkolko dena se karame ujas . Prosto nz kakvo da pravq![]()
![]()
![]()
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
,,Vylka kozinata si meni ,no nrava NE'' .. Do sega mi se e sluchvalo 2 pyti bivshi moi priqteli (t.e.dvete momcheta za koito davah jivota si) da mi kazvat ,,Obicham te ,Promenih se,Greshkata beshe v men,Ne razbirah che te boli,Preosmislih neshtata..'' i vseki pak se povtarqshe sashtata istoriq i .... Tova e moeto mnenie.. No vse pak ..Ti si znaesh![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
аз съм била в тва положение и ти казвам от личен опит-Гледай си живота,щом не те е оценил когато сте били заедно няма да го направи и сега!Остани си с П