- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добрия ми приятел е момче....
Ситуацията е следната... Най-добрия ми приятел е момче.... но си имам гадже в момента... Това проблем ли е за връзката ни? Всмисъл мога ли да ходя на кафета с най-добрия си приятел... Без това да се смята за изневяра? Естествено гаджето ми знае за всяко едно кафе с приятеля ми... и все пак мисля че ме ревнува...Аз съм почти година с гаджето а с въпросното момче приятел се познаваме от малко повече време... С него мога да си споделям всичко и т.н. ....Има и друг проблем...че най-добрия ми приятел не веднъж е правил или казвал такива неща, които ме навяват на мисълта, че може да има някакви чувства към мен...Като ме види и ме прегръща... като се разделяме след кафето пак и честно казано ми е малко кофти така...Ако някой ни види примерно когато той ме прегръща(въпреки че за мен е само приятелска прегръдка) и каже на гаджето ми, това ще ми причини големи неприятности... И все пак много обичам гаджето си, но и много държа на приятелството си с това момче......Какво мислите?Как да постъпя? Да оставя ли нещата така?![]()
![]()
Poprincip priqtelstvoto mejdu momi4e i mom4e vinagi e s nqkvi 4uvstva ot ednata strana toestne priqtelski ami drugi...q se seti za reklamata na sprait
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Ako naistina nqma ni6to m/y vas nqma ot kakvo da se pritesnqva6...
da ne ti puka za mnenieto na ostanalite, a ako gajeto ti naistina ti vqrva
nqma da ti pravi nikakuv problem i nqma ot kakvo da te revnuva![]()
Shto ne fanesh edin put da izlezesh s dvamata navednuj na kafe...tka gadjeto ti shte razbere 4e ste samo fr...
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
vqrvai mi 100 % priqtelqt ti ima nqkakvi vuvstva kum tebe
I az sym v syshtata situaciq. Dvama ot nai-dobrite mi priqteli sa momcheta i s tqh prosto sme si sviknali da se gushkame i cunkame po buzkite, no nishto poveche. Priqtelq mi predi hich ne odobrqvashe otnosheniqta mi s tqh, no az mu obqsnih, che mejdu men u tqh dvamata ima samo mnogo dobro priqtelstvo, che gi chuvstvam kato bratcheta i, che nikoga nqma da ima neshto poveche mejdu nas, zashtoto ne me privlichat. E,sigurno pak mu e gadno, no pone znae, che nqma da napravq neshto s tqh i nqma ot kakvo da revnuva. Taka che govori i ti s gadjeto si i mu obqsni,che ste samo priqteli.
Mejdu drugoto i az mislq, che priqtelq ti ima chuvstva kym teb, shtom ti go e namekval... No trqbva da mu dokajesh i pokajesh, che obichash gadjeto si...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Благодаря на всички... Всъщност това valencetoсъм аз, но не ми се логваше... Мисля че ми помогнахте всички до някаде... Може би ще комбинирам съветите ви на всички
А за това, че приятеля ми има чувства към мен... може и да е така... Поне за сега си ми е супер приятел... И бих дала всичко да запазя това приятелство... Дано и гаджето ми да ме разбере...
![]()
Don't try so hard, the best things come when you at least expect them to!
REMEMBER: WHATEVER HAPPENS, HAPPENS FOR A REASON!
Nqma nishto losho i ako momcheto do teb te obicha,ne mislq che shte poprechi na vruskata vi....Prosot trqbva d amu dokajesh che trqbva dati ima doverie i che toi ti e prosto fr...nishto poveche
YcneX =)
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Едва ли ще ти създава проблеми!Просто гаджето ти трябва да е сигурно в това че между теб и приятелят ти съществува единствено чисто приятелство и нищо друго.Няма нищо лошо да излизаш с приятели.Пък и дори фенд-а ти да има и други чувства към теб няма да иска да те раздели със гаджето ти,защото предполагам з анего ще е най-важно ти да си щастлива...![]()
e sladko nqma kfo da ti kaje tolkova za t`fa 4e si izlqzla s priqtel na kafe ako ti kaje neshto za pregrydkata obqsni mo 4e e priqtelska toi a ko za tfa ti naprai problem moq fr. trqbva me rastrelq shtoto i moq nai dobyr fr e mom4e i s nego kato se vidim za zdrasti go celuvam po buskite po ustata i 3-yt po 4eloto za kasmet i posle toi mene taka i za 4ao pak taka ......
Може би трябва да ибясниш на гаджето си,че си имаш просто приятел и че към него нямаш никакви чувства!Да не се сърди,че понякога излизаш с приятеля си!И кажи на гаджето си,че много го обичкаш и че не би му изневерила!!!