Ситуацията е следната... Най-добрия ми приятел е момче.... но си имам гадже в момента... Това проблем ли е за връзката ни? Всмисъл мога ли да ходя на кафета с най-добрия си приятел... Без това да се смята за изневяра? Естествено гаджето ми знае за всяко едно кафе с приятеля ми... и все пак мисля че ме ревнува...Аз съм почти година с гаджето а с въпросното момче приятел се познаваме от малко повече време... С него мога да си споделям всичко и т.н. ....Има и друг проблем...че най-добрия ми приятел не веднъж е правил или казвал такива неща, които ме навяват на мисълта, че може да има някакви чувства към мен...Като ме види и ме прегръща... като се разделяме след кафето пак и честно казано ми е малко кофти така...Ако някой ни види примерно когато той ме прегръща(въпреки че за мен е само приятелска прегръдка) и каже на гаджето ми, това ще ми причини големи неприятности... И все пак много обичам гаджето си, но и много държа на приятелството си с това момче......Какво мислите?Как да постъпя? Да оставя ли нещата така?