- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нуждая се от съвет
Здравейте teeno-ве!Искам да ви помоля за съвет ситуацията е следната:
Преди около 2 години се запознах с 1 момиче от училище от тогава си се харесваме,приятели сме а бе всичко е 6!Но тук идва друг момент почва да се забива с други момчета,целува ги и т.н. и аз се отказах от нея,не й обръщах толкова внимание забравих я вниманието ми беше насочено към друга!Но тя почна лудо да ме ревнува сякаш ходим,ръси ми какви ли не глупости,само ми се подсмихва подигравателно и т.н. това ме навява на мисълта,че найстина може и да има някакви чувства!Та въпроса ми е какво да правя?Как да постъпя а и дума да не става да и предлагам (при тези обстоятелства НИКОГА!)!Също така съм забелязал че винаги когато е с някой друг гледа мен![]()
!Та 2-рото момиче ме харесва страшно много и това още повече усложнява ситуацията!
Вие как бихте постъпили?
Говори с нея!Кажи и това което каза тук.Сподели и как тълкуваш държанието и и виж как ще се развият нещата.(аз така бих постъпила)
Лошото е че няма просто как да и го кажа незнам как ще реагира!А не обиам да си играят с чувствата миПървоначално написано от POLA^_^
!Незнам как ще реагира може да ми се изсмее в лицето,може и да ме целуне!
![]()
Аз предлагам да напрайш следното ---> на купонче сте примерно и сте си пиинали и ти тогава и казваш нали и ако тя ти се "изсмее" на сутринта и се извиняваш за глупостите и акзваш че си бил мн. пиян, ако пък те целуне тогава сичко е ОК!!
I can't live without you!!
sorry,ama tfa e malko tupichko... Ako><akoPLAYBOY4O Пуснато на: 09.04.9 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Аз предлагам да напрайш следното ---> на купонче сте примерно и сте си пиинали и ти тогава и казваш нали и ако тя ти се "изсмее" на сутринта и се извиняваш за глупостите и акзваш че си бил мн. пиян, ако пък те целуне тогава сичко е ОК!!
Prosot riskuvai kaji i vsichko,moje puk da te celuneYcnex !
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
tia opredeleno te haresva i to mnogo.no iavno pravi vs napuk.kogato ste sami i kaji 4e ti e pisnalo ve4e s neinite gluposi i iska6 da si iziasnite otno6eniata,ako tia iska da probvate,da vidite kakvo 6te se polu4i=Ako pak N|ne mi se viarva,no vse pak...| ne e poslednata nali?!
A ti koe ot dvete momicheta haresvash ???Shtom ne iskash da si s vyprosnoto momiche, kakyv e problema togava? Tq neka si revnuva i da pravi kakvoto iska, qvno ne e "jena za edin myj". Za drugoto momiche pone znaesh sys sigurnost, che te haresva, Moq syvet e da predpriemesh neshto sprqmo neq, a ne sprqmo tazi, koqto neznae koi i kakvo iska...
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
zna4i suglasen sum s gorniq komentar 4e ako te celune e OK oba4e ako ti se izmsee v liceto zna4i e super tupa i nqma smisul da se zanimava6 s neq
Значи ся чуй...който ревнува обича!Изпитва нещо силно към тебе 101%...тва,че се занимава с други може да цели да те накара да я пожелаеш.Значи искаш да разбереш как бих постъпила...която е по-добрата с нея бих тръгнал...Но 101% ще има някой наранен!Гледай това да не си ти,че както и двете те харесват,да не стане така и да ги изпуснеш!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Много зависи кой харесваш!
Ако харесваш първата,която според теб се държи тъпо (тя се държи тъпо защото те харесва).Значи трябва да кажеш,че тя се държи все едно сте гаджета , а не сте и подхвърли закачливо "Но това може да се уреди и виж реакцията й!
Ако харесваш второто момиче,зае*и първата и си целувай втората пред първата(за да я е яд)!А за да станете с втората гаджета просто и кажи ти харесваш ли ме ако тя ти каже да готово ако не кажи и че си я питал,защото така ти се е струвало!
P.S. И все пак коя харесваш повече?![]()
Мерси много хора!Страшно съм ви задължен ще видим утре в училище как е.И аз мисля че изпитва нещо,но не мога да разбера какво защотото още от началото когато се запознахме тя само търсеше моето внимание!Лошото е че все още имам чувства към нея!Но просто немога да бъда с момиче което забива други
![]()
И още веднъж мерси на всички!
Едит:
Някой каза,че така ще ме накара да я пожелая явно действа
Момичетата днес са невероятно изобретателни![]()
Еми как да ти кажа какжо бих направила?![]()
![]()
Ти сам трябва да вземеш решение какво ще пражиш,защото нз какво чувстваш кам едното и кам другото момиче.Според мен по-добре е да поговориш и с двете и сам да осъзнаеш какво изпитваш и кам двете тва е моя съвет надавям се някак си да помогна.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()