Цитирай Първоначално написано от JuSt`a`GiRl
Преди известно време бях с една приятелка на кафе,когато тя случайно видя братовчед си да минава покрай кафето и излезе да го види.Веднага ми направи впечатление,че е точно моя тип момче... Миналата седмица той видял снимката ми в телефона на мойта приятлка и питал за мен,тя му дала номера ми и от около седмица постоянно си пишем смс-и искахме да излезем,но той си беше на село.Днес се връща в града и каза,че тия дни ще мине през мойто даскало да се запознаем лично,обаче аз съм си спек и се тревожа,че може да не ме хареса на живо и да не се получат нещата...Тъпо,но не ми дава мира.Само като си представя,че може да не ме хареса и нз какво да правя,а аз съм от хората,които доста бързо хлътват и в момента храня страшни надежди,а не трябва......
П.П.Дайте си мненията за ситуацията,моля ви.Вие как бихте постъпили на мое място!?(моля ви не казвайте,че нямам проблем,защото не е така,нямам и минутка без да се притеснявам какво ще стане..)Мерси предварително за отделеното време.Наистина сте супер!
СПОКО наистина не храни големи надежди!Не се притеснявай отпусни се срещни се с него и виж какво ще стане да НЕ ти ПУКА!