shte si razkaja istoriqta ot na4aloto ........zna4i ..........tazi godina v klasa doide edno mom4e........v na4aloto ne mi haresa no se opoznahme i stanahme blizki.az v na4aloto go otblyskvah i to mnogo......toi se otkaza i 4ak togava,bez negovoto vnimanie usetih 4e mi e nujen .....zapo4nah da go zanimavam i eto 4e i nqma i sedmica tragnahme.......vsi4ko si varve6e mnogo dobre dokato ne go vidqh da gushka edno momi4e....i kakto znaete vinovniq vinagi se opravdava i mi kaza 4e mu e samo priqtelka,kato sestri4ka mu e........tova go prejivqh...no istoriqta se povtori nqkolko pati.toi ohladnq mislq 4e to4no ot tezi kontakti s drugi momi4eta.i eto 4e i skasahme......oba4e kakto vinagi ima i oba4e bqhme na edno RD...i tam vsi4ko zapo4na na novo......az s moqta glupost i ludost po nego ..............otnovo se sblijihme i to mnogo........otnovo vsi4ko zapo4na dobre ,no nqkoi mu beshe kazal 4e sam go izlagala i toi mi se razsardi.............ne sam go vijdala ot okolo 10 dni...toi v4era mi zvanq ,no ne mu vdignah............................az posle mu zvanqh no telefona mu beshe izkliu4en......az tolkova mnogo iskam da go 4uq ili da go vidq prosto shte umrra sega sam sigurna 4e toi iska da sme zaedno,a i az iskam oba4e ne sam sigurna dali pak nqma da zapo4ne s drugi momi4eta kajete kakvo da pravq pls....da se saberem ne e problem..prosto iskam da znam dali ima smisal i dali shte bada naranena......a ina4e s nego se 4uvstvam mnogo dobre nikoe drugo mom4e ne mi e davalo tova kote toi mi dava...........molq vi pomo6t

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!