- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Удряли ли ви е шамар момче?!
мали да ви кажя,чесно никога не съм мислела,че някога момче ще ми удари шамар....баща ми е удрял доста пъта,ама сам си го заслужила.Била сам се с други момичета ама момче...ужас...Та в петък излизах с един пич...мн мил с меен всичко,от мн месеци беше влюбен в мен и реших да му дам шанса...преди беше ме заплашвал с пребиване ама мислех,че се басика да ме стресне да не съм с друг....и излязох...беше страхотна вечер като ме изпрати у нас ме целуна и гушна...ама осъзнах,че не искам да съм с него повече от приятелка...Пратих му смс-и,че искам приятелство и целувките си остават за вечерта.Но той не ми спра да ми звъни два дена...говорих с него ама той искам да си говорим на живо ама аз отказах.Нямаше какво повече да му кажя...И преди да се прибера у нас минах през парка за по напряко и го видях...седнахме на една пейка...и аз бях напълно искрена,че няма нито време нито желание да съм с него повече от приятелка,казах му че има мн силни чуства към две момчета...и че съм още влюбена в него.НИкога не съм му казвала,че ще ходим!И той почна да ме гали по лицето и да ми казва "Мило разбери искам да съм само с теб луд съм по тебе"...и шамар по едната буза и после по другата...и то сас всичка сила...Чесно паникиосах се,най-малкото тва очаквах да стане...И веднага някаква реакция се отдръпнах и после още един шамар и ми казва "Абе курво ко с мене ли ще си играеш,знаеш ли колко като теб са минали през ръката ми"...Цялата треперах,но очите ми станах чисто зелени(като побеснея цвета на очитеми се мени от кафяв на зелен).Бях готова само с думи да му срина живота ам си замълчах.Аз нямам и 40 кг,ще вземе да ме пребие...Баси що за луд е той аз съм някакво малко мн нежничко спокойно....а той взел да ме удря ужас....все още треперя.И той някаф ме гушна и вика да не треперя,че всичко ще е наред и ще сме винаги заедно.Абе тоя е луд ве?!Тръгнах си у нас и той след мене "Абе хлапе гледай никога да не ет засека,че ще те пребия"....Баси бива ли така...И напреди ми звани да ме пита как съм...баси чесно тоя не е добре...Чесно ся някакв страх,че развия към момчетат сигорно...даже сестра ми наптреди нещо ми посеган на басик и аз няакква мн се стреирах![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
tva koeto ti se e slu4ilo naistina e mnogo kofti i tfa mom4e qvno ima psihi4eski problemi ne go kazvam na buzik kakto ti mi opisva6 toi v 1 moment e nejen sled tfa te bie...mene su6to me e bilo mom4e hodeh s 1 mom4e 3 meseca i seki put kato ne6to ne mu haresa6e i me bie6e super zlobno 1 kakto ve4e kazah mi s4upi zub drugoto mom4e su6to me bie6e taka bila sum se i s mom4e e taka 6toto se zaqjdam i si izqjdam boq vinagi...oba4e pri tebe e mn kofti spri vuob6te da se vijda6 s tfa mom4e
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
не,тоя наистина е изперкал!да удря шамар на момиче,после да го успокоява и като си тръгнеш да вика по теб,че ще те прибие!
пази се от тоя ненормалник,че нещо не е в ред...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Удряла съм момче и то яко,но като се замисля никога не съм удряла шамар на момче!!!
ami mila mn zle 4ak men me hvana strah kato go 4etoh ;p
ne se streshtai s nego ve4E! 2-ro ne se plashi ne vs mom4eta sa takiva :}
a ako toi ne te ostavi kaji na nqkoi tvoi priqtel koito moje da ti pomogne neshty da go zaplashi tfa unova ako nqma takaf kaji na bashta si .... ;p
Samo da posmeee....Prosto pove4e nqma da mu progovorq!!!
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Samo da posmeee....Prosto pove4e nqma da mu progovorq!!!
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Мхм...И после аз не му останах длъжна...Импулсивно му изпуках един!Той ме нарече "мастия" и си хвана пътеката.Красива гледка беше!
А тоя твоя верно нещо не го бива!Пази се и гледай да не го предизвикваш!
Боже аз чета "Удряли ли сте шамар на момче"...До сега момче не ми е удряло шамар,дано не стане...![]()
Тоя за който говориш направо не е добре!Някакъв малоумник!Как ще те гали а после ПРАС два шамара...а ужас пази се от такива луди...
На никой нямам намерение да казвам...луд е теглих,чертата никога няма да излезе пак с мен!Само в мечтите си ще има момиче като мене.Живея в мн малак град едва 15 хиляди души сме и всички се знаем...ако кажя на моите момчета,ще стане война в града направо и ще има мн пострадали и кръв...за тва ще си мълча...Не искам приятелите ми да страдат заради мен...Но ако пак ми посегне,щот ще се засечем,се пак града е малък и ми направи нещо няма да си мълча...Просто не очаквах и мн се стресирах...о ако знаех,че така ше стане...по принцип винаги отговарям на удара...абе никое момче не ми е посягало даже...разберете хора аз съм 160 на 40 кг,някакво мн маничко и нежно съм..на 18 съм ама мязам на 13-14 годишна,а тоя ненорамлен ще ме удря...ох ужас...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Леле...тоя наистина не е добре!Пази се много от тоя тип!Много са ми смешни такива дето като не им се получат нещата с едно момиче и....откачат...не могат да губят!
ох сори трябва да е "удряло ли ви е шамар момче"...цялата треперя и гледайте кви грешки правяПървоначално написано от Krem4eto
Не стига,че съм неграмотна ама чак толкова мн
Леле леле леле едно се питам аз "На къде отива този свят'!!Баси работата!!!нц нц нц нцПървоначално написано от ^^kotenceto^^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>
I can't live without you!!
Dosta kofti naistina... Tuka e momenta ako imash nqkoi priqtel koito e po koravichak da otide da mu obqsni na toq kak trqq sa darji s momicheta.. Na men sa mi e udrql shamar chovek na koito mn darjah.... i vsashnost az ne si go bqh zaslujila ....Sled tova mi obqsni che me e odaril za da me otdalechi ot nego,za da go namrazq...
Tva momchetata ( s izvinenie ) sa mn shantaf narod
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
toq pi4 ne6to go pere sa4mata..nqkvi seriozni psihi4ni otkloneniq...e ne se zanimavai s nego i problema ti e re6en..kofti trypka 6te e da se zase4ete nqkyde ama da se nadqvame 4e nqma da ti napravi ni6toa men mom4e ne me e udrqlo pone ne naro4no..xiixi ina4e po slu4ainost baq boi sam izqla...vypreki 4e sigurno na dosta hora im e idvalo da me zablyskat na nqkyde xixix
DoN't WoRRy, Be HaPPy
Бъди много внимателна с това същество (мъж не мога да го нарека щото е ЦЕНЗУРА, който си показва силата само когато другата страна не му е в категорията). След като е толкова ненормален може пак да му падне пердето, така че Просто ВНИМАВАЙ и ако пак те докосне по-добре сподели с някой да не пострадаш.
А иначе мен момче не ме е удряло, не знам може би просто не съм излизала с нерваци. Всъщност изядох си веднъж един шамар от един непознат, но това беше инцидентно. чудя им се на момичтата, които търпят гаджетата да ги пердашат като не са на кеф. Имах една приятелка изкара 1 година с човек , които я биеше като го ядоса и тя не можа да ми обясни защо го е търпяла. Така , че тези момичета са ми абсолютно непонятни.
намери си един приятел - "мечка"... и никога няма да се притесняваш за подобни ситаций
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Малееей тоя верно луд ве аз бих се побъркала!!! Много внимавай с тоя тип да не ти направи нещо и наистина не го предизвиквай! А иначе на мен момче не ми е удряло шамар, чак на такива ненормалници не съм попадала и дано да не де [-o< Само аз съм удряла момче.
do sega ne sam udrql momi4e...a i opredeleno nqma da udarq nikoga....a men kolko sa me udrqli...a za tova mom4e deto te e udarilo.
..ebasi prostaka
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
тцтцтцтцц не мога да повярвам че все още има такива дето ще смеят да посегнат на момичеИ кво?не е можал да те спечели и ся за да си изрази чувствата на които не си могла да отвърнеш айде да ти фрасне един-2 шамара?!
Много много жалко че това ти се е случило и че си попаднала на такъв тип.
Любовта на едно момиче се печели с нежност,внимание,любов,все тдайност и търпение,а не с бой!
Никога не ме е удряло момче и никога няма да бъда с момче дето да ме използва за боксова круша...
Ти си го написала правилно просто аз го чета грешноПървоначално написано от ^^kotenceto^^
![]()
be tuka 4eta komentari ot tipa na "nqma da mu progovorq pove4e" i "6te mu se razsurdq" znaete li 4e v edin izblik na qrost moje da te smeli ot boi moje da te ubie iznasili ili kakvo li ne...macka trqbva da kaje6 na nqkoi razbira6 li mene e taka bie6e me az se ne kazvam ni6to na nikoi i kfo stana? ni6to! trqbva da kaje6 na nqkoi ako sama ne si pomogne6 nikoi nqma da ti pomogne
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
abe toq ne e dobre ! psihi4no bolen e ! po dobre se pazi ot nego ot hora kato nego za6toto ne se znae kakvo moje da ti napravi !!! toi na kolko e godini ???![]()