.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    O gorkata mnogo kofti toq e nqkav otka4en.Ma ako trqbva da sam 4estna i men edno mom4e minalata gogina me zapla6va6e ama az ne sam ot teq deto lesno se stqskat i nikvo vnimanie ne mu obarnah na tova mom4e ostavih go da si prikazva kak 6tql da prebie gadjetata mi i razni takiva daje se be6e obadil na edno moe gadje (vzel nomera na gadjeto mi ot bratov4ed mi)i po4nal da mu govori kak kato go nameril 6tql da go s4upi oot boi az sam bila negova i razni takiva.Posle gadjeto mi mi zvani i me pita kav e toq az samo kato razbrah 4e mu e zvanql izlqzah po nai barziq na4in namerih toq izrod i mu dignah edno ludo skandal4e 6tqh i da go udarq ako ne be6e bratov4ed mi.
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

Град
    Монтана

Re: Удряли ли ви е шамар момче?!

Цитирай Първоначално написано от PLAYBOY4O
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    мали да ви кажя,чесно никога не съм мислела,че някога момче ще ми удари шамар....баща ми е удрял доста пъта,ама сам си го заслужила.Била сам се с други момичета ама момче...ужас...Та в петък излизах с един пич...мн мил с меен всичко,от мн месеци беше влюбен в мен и реших да му дам шанса...преди беше ме заплашвал с пребиване ама мислех,че се басика да ме стресне да не съм с друг....и излязох...беше страхотна вечер като ме изпрати у нас ме целуна и гушна...ама осъзнах,че не искам да съм с него повече от приятелка...Пратих му смс-и,че искам приятелство и целувките си остават за вечерта.Но той не ми спра да ми звъни два дена...говорих с него ама той искам да си говорим на живо ама аз отказах.Нямаше какво повече да му кажя...И преди да се прибера у нас минах през парка за по напряко и го видях...седнахме на една пейка...и аз бях напълно искрена,че няма нито време нито желание да съм с него повече от приятелка,казах му че има мн силни чуства към две момчета...и че съм още влюбена в него.НИкога не съм му казвала,че ще ходим!И той почна да ме гали по лицето и да ми казва "Мило разбери искам да съм само с теб луд съм по тебе"...и шамар по едната буза и после по другата...и то сас всичка сила...Чесно паникиосах се,най-малкото тва очаквах да стане...И веднага някаква реакция се отдръпнах и после още един шамар и ми казва "Абе курво ко с мене ли ще си играеш,знаеш ли колко като теб са минали през ръката ми"...Цялата треперах,но очите ми станах чисто зелени(като побеснея цвета на очитеми се мени от кафяв на зелен).Бях готова само с думи да му срина живота ам си замълчах.Аз нямам и 40 кг,ще вземе да ме пребие...Баси що за луд е той аз съм някакво малко мн нежничко спокойно....а той взел да ме удря ужас....все още треперя.И той някаф ме гушна и вика да не треперя,че всичко ще е наред и ще сме винаги заедно.Абе тоя е луд ве?!Тръгнах си у нас и той след мене "Абе хлапе гледай никога да не ет засека,че ще те пребия"....Баси бива ли така...И напреди ми звани да ме пита как съм...баси чесно тоя не е добре...Чесно ся някакв страх,че развия към момчетат сигорно...даже сестра ми наптреди нещо ми посеган на басик и аз няакква мн се стреирах
    Леле леле леле едно се питам аз "На къде отива този свят'!!Баси работата!!!нц нц нц нц =D>

Ebati ujasa!!!!!!Do kade stignahme be hora???!Kav e toq ujas da te bie i sled tova da se pravi na zagrijen!!!!

Ми силен шамар никога,но такова лекичко да!
    Любовта е чувсво,което чувстваш,че си почувствал когато чувстваш чувството което никога не си чувствал.

Повече от фен
    Qvno ne samo po teb e lud,a naistina si e lud! Ebati otno6enieto,hem iska da e s teb,hem 6amar 6te ti udrq.Dobre si napravila,4e ne si mu posegnala i ti,za6toto kakuvto e nenormalen... kaji mu da te ostavi na mira,ako ne podeistva...vikai tvoite hora

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    nikoga nqma da dam na nqkoe mome4e da mi odari 6amar!!!!! a nqkoi mi e odaril 6amar a qko e zagazil !!!!!!

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

nai dobre go zaebi toq naistina ne e f red...a po dobre za tebe kaji na nqkoi 6toto tfa moje da produljava o6te mn dulgo...a za mene mom4e ne me e bilo i dobre 4e e nqqlo toq kusmet 6toto leleeii
    PoNqKoGa SeDq I sI mIsLq,DrUg PuT pRoStO sI sEDq!))_Me4y PuH_

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    LuDaTa_BaNi4kA Пуснато на: 10.04.6 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

nai dobre go zaebi toq naistina ne e f red...a po dobre za tebe kaji na nqkoi 6toto tfa moje da produljava o6te mn dulgo...a za mene mom4e ne me e bilo i dobre 4e e nqqlo toq kusmet 6toto leleeii

absoliutno sm suglasna s mackata =D>
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Ако видя някое момче да удря момиче ще го хвана и ще му ударя 2 песника ако ще после да викне целия град да ме пребие тва тряя да си ебати загубеняка да удариш момиче

Голям фен
    Град
    Stanny Пуснато на: 10.04.7 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ако видя някое момче да удря момиче ще го хвана и ще му ударя 2 песника ако ще после да викне целия град да ме пребие тва тряя да си ебати загубеняка да удариш момичe
    brawo ! =D> Shtastlivo shte e momicheto deto shte te "ima"

Цитирай Първоначално написано от sexy_macka

Ако видя някое момче да удря момиче ще го хвана и ще му ударя 2 песника ако ще после да викне целия град да ме пребие тва тряя да си ебати загубеняка да удариш момичe
    brawo ! =D> Shtastlivo shte e momicheto deto shte te "ima"
    Можеше това да си ти но ти си избра да не си.....

Голям фен
    Град

sexy_macka написа:
    Цитат:

brawo ! Shtastlivo shte e momicheto deto shte te "ima"

Можеше това да си ти но ти си избра да не си.....
    ee....takuv e jivota,taka trqbva !

Супер фен Аватара на sometimes_
    Oleee k`yv e toq ludiq???? Naistina ima nujda ot lekarska pomosht i to vyzmojno nai-skoro.
    Inache men ne me e udrqlo momche, nadqvam se i da ne stane...
    I`m trying to make your dreams come true...

Шма лупне и шго смачкам, нали, бате. С юмруци са се пробвали, ама мноо дифенс шес, вземи тоя берсерк, бате.

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Цитирай Първоначално написано от Stanny
    Ако видя някое момче да удря момиче ще го хвана и ще му ударя 2 песника ако ще после да викне целия град да ме пребие тва тряя да си ебати загубеняка да удариш момиче
    e tova se kazva mujka postupka =D> =D> =D> =D> bravo

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Re: Удряли ли ви е шамар момче?!

Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    мали да ви кажя,чесно никога не съм мислела,че някога момче ще ми удари шамар....баща ми е удрял доста пъта,ама сам си го заслужила.Била сам се с други момичета ама момче...ужас...Та в петък излизах с един пич...мн мил с меен всичко,от мн месеци беше влюбен в мен и реших да му дам шанса...преди беше ме заплашвал с пребиване ама мислех,че се басика да ме стресне да не съм с друг....и излязох...беше страхотна вечер като ме изпрати у нас ме целуна и гушна...ама осъзнах,че не искам да съм с него повече от приятелка...Пратих му смс-и,че искам приятелство и целувките си остават за вечерта.Но той не ми спра да ми звъни два дена...говорих с него ама той искам да си говорим на живо ама аз отказах.Нямаше какво повече да му кажя...И преди да се прибера у нас минах през парка за по напряко и го видях...седнахме на една пейка...и аз бях напълно искрена,че няма нито време нито желание да съм с него повече от приятелка,казах му че има мн силни чуства към две момчета...и че съм още влюбена в него.НИкога не съм му казвала,че ще ходим!И той почна да ме гали по лицето и да ми казва "Мило разбери искам да съм само с теб луд съм по тебе"...и шамар по едната буза и после по другата...и то сас всичка сила...Чесно паникиосах се,най-малкото тва очаквах да стане...И веднага някаква реакция се отдръпнах и после още един шамар и ми казва "Абе курво ко с мене ли ще си играеш,знаеш ли колко като теб са минали през ръката ми"...Цялата треперах,но очите ми станах чисто зелени(като побеснея цвета на очитеми се мени от кафяв на зелен).Бях готова само с думи да му срина живота ам си замълчах.Аз нямам и 40 кг,ще вземе да ме пребие...Баси що за луд е той аз съм някакво малко мн нежничко спокойно....а той взел да ме удря ужас....все още треперя.И той някаф ме гушна и вика да не треперя,че всичко ще е наред и ще сме винаги заедно.Абе тоя е луд ве?!Тръгнах си у нас и той след мене "Абе хлапе гледай никога да не ет засека,че ще те пребия"....Баси бива ли така...И напреди ми звани да ме пита как съм...баси чесно тоя не е добре...Чесно ся някакв страх,че развия към момчетат сигорно...даже сестра ми наптреди нещо ми посеган на басик и аз няакква мн се стреирах
    Ама и ти си една хитра... влюбена в двама, а излиза с трети.

Аз никога не бих ударил момиче, но някои наистина си го заслужват. Не знам ти от кои си.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен
    Това е поредният бройкаджия...примамва те със сладникави, но всъщност празни фрази, държи се нежно и мило, но като не получи това, което иска и не успее да постигне целта си...показва истинската си същност. Не, че е луд.
    И какво сега? Ти ще развиваш безумен страх от момчета...заради такъв простак от най-долна класа.
    Замисли се малко!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Stanny

Ти си истински мъж!Много хубав коментар

Ами чесно да ви кажя псина ми от олигофрени...тоя ако не е луд щот ме удари с всичка сила..абе мн хора се заканиха да му отмастят,дет ме ударил ама ся никой нищо няма да прави щот у тоя малък град само му липсват малко побоища и кървища...Как да е...яд ме е само,че не го ударих и аз макар щеше да стане по зле от мен...баси той ме удари със злоба,сякаш удря момче...чесно още някаква съм стресирана да не го видя на улицата.Пожелавам на всички дано никога да не им се случи тва дет се случи на мен!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Цитирай Първоначално написано от LuDaTa_BaNi4kA
    apa da vzeme nekoi da te bie az 6e go ubiq nali znae6
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Guest
    Ама аз доколкото разбирам ти си си виновна. Може ли така да си играеш с чувствата на човека? Знаела си че те харесва,излязла си на среща с него с мисълта "да му дадеш шанс",той е бил мил с теб...и изведнъж ти си решаваш,че искаш да сте просто приятели. Ако е по-лабилна психика верно ще те нашамари. Напълно го разбирам. Такава тъпа курва като теб заслужава само бой.

Повече от фен
    Kotence neka sega da ti obqsnq neshto!!! Tova mom4e (dolen pumqr ,laino ,mizerik, utrepka, nishtojestvo , muhlio, i ne iskam da produljavam) se misli za guzarite koito imat vsi4ko mai!!!!?? a?

lele takiva kak gi mrazq mamka mu mrusna ei!!!!!

EDNO MOM4E TRQBVA DA E NAI-DOLNIQ BOKLUK ZA DA UDARI EDNO MALKO NEJNO SUSHTESTVO!!! leleleeeee MNOGO MRAZQ TAKIVA BOKLUCI!!! TAKA SHTE TI DAM EDNI SUVET : kazvash na 2-3-4-5-6-7-8 priqtelq da go navestqt ( ili 1 koito da e na 50 kila okolo 100) da mu obqsni na tova mizerno sushtestvo da ne se zanimava s teb za da nqma nepriqtnosti

Az pone taka pravq (shtoto vednuj edin beshe posegnal na priqtelkata mi i da ti kaja ne go bavih hi4 )
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

Фен
    Град
    София
    Обади ми се, да му напукам канчето на тоя.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Night_Knight
    Обади ми се, да му напукам канчето на тоя.
    ako si ot sofiq moje i da spretnem neshto :P
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

На тоя неможе ли да му ебем майката а? деба тъпия калъф

едит: тоя пишльо от къде е
    Левски-Това е България!!!

Леле, колкото и да е неправилно, ако на мен някой ми посегне така, ще накарам да го смачкат.
    Никога не ми се е случвало и то да кажа, че няма да позволя, ама то не зависи от мен.
    Не, не. Ужас. Тоя е голям изрод.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си