- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Удряли ли ви е шамар момче?!
O gorkata mnogo kofti toq e nqkav otka4en.Ma ako trqbva da sam 4estna i men edno mom4e minalata gogina me zapla6va6e ama az ne sam ot teq deto lesno se stqskat i nikvo vnimanie ne mu obarnah na tova mom4e ostavih go da si prikazva kak 6tql da prebie gadjetata mi i razni takiva daje se be6e obadil na edno moe gadje (vzel nomera na gadjeto mi ot bratov4ed mi)i po4nal da mu govori kak kato go nameril 6tql da go s4upi oot boi az sam bila negova i razni takiva.Posle gadjeto mi mi zvani i me pita kav e toq az samo kato razbrah 4e mu e zvanql izlqzah po nai barziq na4in namerih toq izrod i mu dignah edno ludo skandal4e 6tqh i da go udarq ako ne be6e bratov4ed mi.
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
Първоначално написано от PLAYBOY4O
Ebati ujasa!!!!!!Do kade stignahme be hora???!Kav e toq ujas da te bie i sled tova da se pravi na zagrijen!!!!![]()
Ми силен шамар никога,но такова лекичко да!
Любовта е чувсво,което чувстваш,че си почувствал когато чувстваш чувството което никога не си чувствал.
nikoga nqma da dam na nqkoe mome4e da mi odari 6amar!!!!! a nqkoi mi e odaril 6amar a qko e zagazil !!!!!!
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
nai dobre go zaebi toq naistina ne e f red...a po dobre za tebe kaji na nqkoi 6toto tfa moje da produljava o6te mn dulgo...a za mene mom4e ne me e bilo i dobre 4e e nqqlo toq kusmet 6toto leleeii
PoNqKoGa SeDq I sI mIsLq,DrUg PuT pRoStO sI sEDq!))_Me4y PuH_
LuDaTa_BaNi4kA Пуснато на: 10.04.6 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
nai dobre go zaebi toq naistina ne e f red...a po dobre za tebe kaji na nqkoi 6toto tfa moje da produljava o6te mn dulgo...a za mene mom4e ne me e bilo i dobre 4e e nqqlo toq kusmet 6toto leleeii
absoliutno sm suglasna s mackata =D>
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Ако видя някое момче да удря момиче ще го хвана и ще му ударя 2 песника ако ще после да викне целия град да ме пребие тва тряя да си ебати загубеняка да удариш момиче![]()
brawo ! =D> Shtastlivo shte e momicheto deto shte te "ima"Stanny Пуснато на: 10.04.7 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ако видя някое момче да удря момиче ще го хвана и ще му ударя 2 песника ако ще после да викне целия град да ме пребие тва тряя да си ебати загубеняка да удариш момичe![]()
Можеше това да си ти но ти си избра да не си.....Първоначално написано от sexy_macka
![]()
ee....takuv e jivota,taka trqbva !Stanny Пуснато на: 10.04.7 Заглавие:
sexy_macka написа:
Цитат:
Stanny Пуснато на: 10.04.7 Заглавие:
Ако видя някое момче да удря момиче ще го хвана и ще му ударя 2 песника ако ще после да викне целия град да ме пребие тва тряя да си ебати загубеняка да удариш момичe
brawo ! Shtastlivo shte e momicheto deto shte te "ima"
Можеше това да си ти но ти си избра да не си.....![]()
Oleee k`yv e toq ludiq????Naistina ima nujda ot lekarska pomosht i to vyzmojno nai-skoro.
![]()
Inache men ne me e udrqlo momche, nadqvam se i da ne stane...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Шма лупне и шго смачкам, нали, бате. С юмруци са се пробвали, ама мноо дифенс шес, вземи тоя берсерк, бате.
e tova se kazva mujka postupka =D> =D> =D> =D> bravoПървоначално написано от Stanny
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Ама и ти си една хитра... влюбена в двама, а излиза с трети.Първоначално написано от ^^kotenceto^^
Аз никога не бих ударил момиче, но някои наистина си го заслужват. Не знам ти от кои си.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Това е поредният бройкаджия...примамва те със сладникави, но всъщност празни фрази, държи се нежно и мило, но като не получи това, което иска и не успее да постигне целта си...показва истинската си същност. Не, че е луд.
И какво сега? Ти ще развиваш безумен страх от момчета...заради такъв простак от най-долна класа.
Замисли се малко!
Първоначално написано от Stanny
Ти си истински мъж!Много хубав коментар![]()
Ами чесно да ви кажя псина ми от олигофрени...тоя ако не е луд щот ме удари с всичка сила..абе мн хора се заканиха да му отмастят,дет ме ударил ама ся никой нищо няма да прави щот у тоя малък град само му липсват малко побоища и кървища...Как да е...яд ме е само,че не го ударих и аз макар щеше да стане по зле от мен...баси той ме удари със злоба,сякаш удря момче...чесно още някаква съм стресирана да не го видя на улицата.Пожелавам на всички дано никога да не им се случи тва дет се случи на мен!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
apa da vzeme nekoi da te bie az 6e go ubiq nali znae6Първоначално написано от LuDaTa_BaNi4kA
![]()
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
Ама аз доколкото разбирам ти си си виновна. Може ли така да си играеш с чувствата на човека? Знаела си че те харесва,излязла си на среща с него с мисълта "да му дадеш шанс",той е бил мил с теб...и изведнъж ти си решаваш,че искаш да сте просто приятели. Ако е по-лабилна психика верно ще те нашамари. Напълно го разбирам. Такава тъпа курва като теб заслужава само бой.
Kotence neka sega da ti obqsnq neshto!!! Tova mom4e (dolen pumqr ,laino ,mizerik, utrepka, nishtojestvo , muhlio, i ne iskam da produljavam) se misli za guzarite koito imat vsi4ko mai!!!!?? a?
lele takiva kak gi mrazq mamka mu mrusna ei!!!!!
EDNO MOM4E TRQBVA DA E NAI-DOLNIQ BOKLUK ZA DA UDARI EDNO MALKO NEJNO SUSHTESTVO!!! leleleeeeeMNOGO MRAZQ TAKIVA BOKLUCI!!! TAKA SHTE TI DAM EDNI SUVET : kazvash na 2-3-4-5-6-7-8 priqtelq da go navestqt ( ili 1 koito da e na 50 kila okolo 100) da mu obqsni na tova mizerno sushtestvo da ne se zanimava s teb za da nqma nepriqtnosti
Az pone taka pravq (shtoto vednuj edin beshe posegnal na priqtelkata mi i da ti kaja ne go bavih hi4)
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
ako si ot sofiq moje i da spretnem neshtoПървоначално написано от Night_Knight
:P
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
На тоя неможе ли да му ебем майката а? деба тъпия калъф![]()
![]()
![]()
![]()
едит: тоя пишльо от къде е![]()
Левски-Това е България!!!
Леле, колкото и да е неправилно, ако на мен някой ми посегне така, ще накарам да го смачкат.
Никога не ми се е случвало и то да кажа, че няма да позволя, ама то не зависи от мен.
Не, не. Ужас. Тоя е голям изрод.