- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Удряли ли ви е шамар момче?!
мали да ви кажя,чесно никога не съм мислела,че някога момче ще ми удари шамар....баща ми е удрял доста пъта,ама сам си го заслужила.Била сам се с други момичета ама момче...ужас...Та в петък излизах с един пич...мн мил с меен всичко,от мн месеци беше влюбен в мен и реших да му дам шанса...преди беше ме заплашвал с пребиване ама мислех,че се басика да ме стресне да не съм с друг....и излязох...беше страхотна вечер като ме изпрати у нас ме целуна и гушна...ама осъзнах,че не искам да съм с него повече от приятелка...Пратих му смс-и,че искам приятелство и целувките си остават за вечерта.Но той не ми спра да ми звъни два дена...говорих с него ама той искам да си говорим на живо ама аз отказах.Нямаше какво повече да му кажя...И преди да се прибера у нас минах през парка за по напряко и го видях...седнахме на една пейка...и аз бях напълно искрена,че няма нито време нито желание да съм с него повече от приятелка,казах му че има мн силни чуства към две момчета...и че съм още влюбена в него.НИкога не съм му казвала,че ще ходим!И той почна да ме гали по лицето и да ми казва "Мило разбери искам да съм само с теб луд съм по тебе"...и шамар по едната буза и после по другата...и то сас всичка сила...Чесно паникиосах се,най-малкото тва очаквах да стане...И веднага някаква реакция се отдръпнах и после още един шамар и ми казва "Абе курво ко с мене ли ще си играеш,знаеш ли колко като теб са минали през ръката ми"...Цялата треперах,но очите ми станах чисто зелени(като побеснея цвета на очитеми се мени от кафяв на зелен).Бях готова само с думи да му срина живота ам си замълчах.Аз нямам и 40 кг,ще вземе да ме пребие...Баси що за луд е той аз съм някакво малко мн нежничко спокойно....а той взел да ме удря ужас....все още треперя.И той някаф ме гушна и вика да не треперя,че всичко ще е наред и ще сме винаги заедно.Абе тоя е луд ве?!Тръгнах си у нас и той след мене "Абе хлапе гледай никога да не ет засека,че ще те пребия"....Баси бива ли така...И напреди ми звани да ме пита как съм...баси чесно тоя не е добре...Чесно ся някакв страх,че развия към момчетат сигорно...даже сестра ми наптреди нещо ми посеган на басик и аз няакква мн се стреирах![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии