.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: babrecite

Град
    на луната

babrecite

Iskam da vi popitam vazmojno li e da te bolqt babrecite bez da si bolen ot ne6to? ot nqkolko dni me bolqt stra6no mn i nz kvo mi stava, strah me e da ida na lekar za6toto ako se nalaga nekva operaciq 6te poludeq... ako ne e to nqkva bolest togava ot kakvo 6te me bolqt taka? molq vi otg mi

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    i otkude razbra 4e te bolqt to4no bubrecite

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    не е възможно според мен нещо да те боли ей така без причина
    а и за твое успокоение отиди на лекар, ако недай си Боже ти има нещо по-добре да бъде излекувано по-рано, а не да мине време и да стане нещо по-сериозно
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Еми аз като страдала от бъбреци ще ти кажа, че ако идеш на преглед, ще те прегледат на ехограф, което изобщо не е болезнено. Все едно да си вземеш телеофна и да ти минава по корема.. Само да е намазан с гел . Леко гъделичкане се усеща. Нищо страшно! И вече може да ти открият някой камък или песъчинка.. което е болезнено.. нооо.. може и нищо да не открият! По-добре иди, за да знаеш какви мерки да вземеш!

Guest
    Е ако те болят бъбреците може да е от настинка преумора стрес не е задължително да е болест някаква.

Супер фен Аватара на Barbie
    heheee...6ansa da te operirat...ne e osobeno golqm bubreci bolqt ot mn ne6ta...ako si hodila s gol krust da re4em...i si ponastinala tui 4e idi si spokoino na lekar da te vidi, za da ne se mu4i6 izli6no...ozdravqvai

Guest
    kakvo ti stana s bubrecite dobre li sa ve4e???

Guest
    babrecite moje da te bolqt ot nastinka i t.n. lichno i az imam probelm sas tqh i posleniq pat kogato otidoh mi kazaha da ne hodq s gol krast da piq po litar i polovina na den voda i bira....naistina pomaga shte vidish che shte se opravish!
    Uspex

Re: babrecite

Цитирай Първоначално написано от Ini4ka
    Iskam da vi popitam vazmojno li e da te bolqt babrecite bez da si bolen ot ne6to? ot nqkolko dni me bolqt stra6no mn i nz kvo mi stava, strah me e da ida na lekar za6toto ako se nalaga nekva operaciq 6te poludeq... ako ne e to nqkva bolest togava ot kakvo 6te me bolqt taka? molq vi otg mi
    адашке отивай на лекар и недей да се правиш на малко дете и да викаш " няма да идааа" . щот може да не е нещо сериозно ма може недай си боже да имаш камъчета в бъбреците и ако не идеш и има нещо ще стане мн лошо след време.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA

Re: babrecite

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Цитирай Първоначално написано от Ini4ka
    адашке отивай на лекар и недей да се правиш на малко дете и да викаш " няма да идааа" . щот може да не е нещо сериозно ма може недай си боже да имаш камъчета в бъбреците и ако не идеш и има нещо ще стане мн лошо след време.
    i az sym na tova mnenie vse pak zdraveto predi vsi4ko

0biChkam SlyNcEt0 :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си