.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Какво бихте направили,ако срещнете някой, а си имате приятел

Айде кажете какво бихте напражили ако ходите с някой, а в същия момент срещнете друг????????????

Голям фен
    Град
    София
    ми аз постоянно се срещам с хора...

обикновено си говоря с тях
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен
    Не бих се хвърляла на моментно увлечение,без да съм сигурна,че с новия ще изкараме много време и че ще се обичаме.Но ако си обичкам приятеля и ако той ме обичка няма да ми пука за другия!АМА хич!

Какво бихте направили,ако срещнете някой, а си имате приятел

Добре какво бихте направили ако срещнете някой и мн го харесате а си имате приятел или приятелка????

Голям фен
    Град
    София
    изпусни питомното, пък гони дивото

на твоите години няма значение
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от penywise

Да,но нали знаеш има една поговорка "Който седи на два стола,пада на земята"!

Голям фен
    за да ми хареса много явно чувствата ми към приятеля ми са отслабнали. Тогава ще се пробвам да видя какво може да се получи, без да споделям с приятеля си, а ако нещата с "новия" се задълбочат - прекъсвам систарата връзка и се хвърлям в новата.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto

Който седи на два стола му е дебел задника ако питаш мен

Супер фен

Който седи на два стола му е дебел задника ако питаш мен

АХАХХАХАХАХАХАХ прав си!!!!!

nikoi nemoje da mi haresa poveche ot segashnoto mi gadje ! i nqma da se hvana s nqkaf si i da sasipq vrazkata si shot ne si zaslujava . pyk i ne se zaglejdam po drugi mom4eta

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    chesto mi se sluchva, no nikoga ne sym si ostavqla gadjeto...tova sa prosto kratki momneti...nqma nikakvi chuvstva vlojeni

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ммм едва ли ще захвърля настрана една връзка,изтъкана на много чувства,доверие и компромиси ,просто ей така,за едното увлечение.До колкото познавам себе си,ако си обичам приятеля няма да го оставя заради някаква авантюра

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ht_7j
    chesto mi se sluchva, no nikoga ne sym si ostavqla gadjeto...tova sa prosto kratki momneti...nqma nikakvi chuvstva vlojeni
    А БЕ БРАТО ТОЯ ТЪП АВАТАР ЗАЕМА ПОЛОВИАНТА МОНИТОР ВЗЕМИ ГО ПОСМАЛИ МАЛКО МОЖЕ ЛИ?

Macka ako obi4a6 tozi koito si sre6tana, e po-dobre da izbere6 nego, a ako obi4a6 pove4e nastoq6noto ti gadje, zna4i ostava6 s nego.Prosto e.Samo trqbva da izbere6.Kogato izbere6 kazva6 na drugiq 4e si vlubena v drugo mom4e i iska6 da si ostanete taka blizki (nqma zn dali ti iska6 prosto mu go kaji za da ne se 4uvstva zle).Tva e vs
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Guest
    ЛЕлел ми както обикновенно продължавам да си ходя с другата и ходя с новата и си ги трупам докато не се усетят и не скъсат с мен

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    ЛЕлел ми както обикновенно продължавам да си ходя с другата и ходя с новата и си ги трупам докато не се усетят и не скъсат с мен
    говориш наизуст

Guest
    Е не е така говоря по-принцип какво бих направил и какво правя.Това при положение ,че се имам за безчуствен пън тва е положението.

на твоите години няма значение :)
    Или се оказва на трети ;)
    Ами.. чакам докато не установя кой точно искам. Ако тоя новия толкова ме принуждава да решавам, ще го разкарам... Ако ме иска ще чака.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Най-вероятно бих останал с момичето, с което съм в дадения момент.

Guest
    emi pravi ste nikoi ne moje da mi haresa poveche ot priqtelq mi no imah nqkakvi ovlechenie po drug no veche ne sa opasnost za vrazkata mi blagodarq vi vse pak za vnimanieto

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    nikoi nemoje da mi haresa poveche ot segashnoto mi gadje ! i nqma da se hvana s nqkaf si i da sasipq vrazkata si shot ne si zaslujava . pyk i ne se zaglejdam po drugi mom4eta
    Много си права, съгласна съм с теб =D> =D> =D>

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D

Re: Какво бихте направили,ако срещнете някой, а си имате при

Цитирай Първоначално написано от {D}iDoLiNk{A}
    Добре какво бихте направили ако срещнете някой и мн го харесате а си имате приятел или приятелка????
    на мен ми се е случвало това и е изключително гадно ...резултата беше ( за щастие ) единствено и само прехвърчане на слаби искри !което мина бързо..
    после казах на приятеля ми,той често ме ебава за това .
    и наистина - безкрайно много обичам гаджето си и затова се надявам никога повече да не стават подобни..инциденти.
    бтв той не ми се разсърди ,а и аз бях искренна -> нещо което е важно според мен в 1 връзка.
    извода ако обичаш човека до себе си ,ако държиш на него ,не бива да позволяваш такива случки.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си