- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как да ги накарам да ми разрешат...
Taka...parvo tva deto nqkoi ot vas si go mislqt 4e mogat da si slojat obicite i polse da se kriqt ot roditelite si e nevazmojno.Nz za vas ama az s moite sam kato fr i si govorq kakto govorq na priqtelite si(e,ne im kaam nqkoi ne6ta)ako si sloja dori i sled 1 mesec da e te pak 6te vidqt..Vtoro-i az mn iskam da si sloja.Bra4edka mi si sloji min lqto i az mn se zapalih,ama bihte li mi kazali ot kade da namerq info za tva kak se poddarja,kva e procedurata,kvi sa riskovete 6toto ako ezika mi se infektira i traa da mi go otrejat 6te se pukna nqma da moga da govorq,a po-lo6oto nqma da moga da se celuvam(s ezik,6toto nqma da go iam)za parite ne mi pre4i iam dosta spesteni pari taka 4e 6te namerq.Ako odita i se produp4a posle moe da mi iz4etat edno malko konsko ama ve4e kat sam se produ4ila...nqma da ima kvo da praat ve4e 6te e fakt.PLS kajete ot kade da si namerq info az s atarsq ne6to ama...dano namerq.6te se pobarkam,ama ako mi pri6traka stavam i otivam utre ne mi dreme samo ne 6ta pposle da sajelqvam...kajete mi kvo da praa??!!
Badi sebe si,ima dostata4no drugi hora!!!