- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На кой му е по хубаво на мажът или жената
А сеа кажете как мислите на мажът или на жената е по хубаво като правят секс. малко разнообрази е в този форум.![]()
На мен са ми казвали,че попринцип на жените им е по-хубаво по време на секса...а на мъжете им ставало хубаво само когато свършват...ам тва са глупости според мен..и на двата пола еднакво![]()
na jenite
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Много тъп въпрос.
на мен са ми казва ли че на жените им е по яко и ми да доха сравнение
"нали когато си чешете окото не е по хубаво на праста а на окото така и в секса"
според мен тва никой неможе да го докаже на кой му е по хубаво.НЗ така мисля аз
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
mda i az taka mislqПървоначално написано от xaxo_xixi
Ми то е относително.
В някои случаи на жената, в други на мъжа.
... Предпочитам на момичето да й е по хубаво, та нали аз й го правя..![]()
Този въпрос е нещо като кое е първо яйцето или кокошката...![]()
ми според мене който както си го направи...мене винаги ми е хубаво...а и никой не може да каже със сигурност защото никой не е бил едновременно и жена и мъж :Р
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
При изследване на мъже и жени е доказано, че при оргазъм, жената изпитва около 10 пъти повече удоволствие.
2т. забрана за ползване на профил
Предполагам, че е на мАжете им е по - хубаво!
точно така! така е и при болкатаПървоначално написано от LoRinSeR
![]()
На жената естествено. Когато правя секс с мъж - много го боли изодзадзе.... бахахах.![]()
Това все още е мистерия за науката ...
А кой е бил пръв - мъжът хомо сапиенс или жената хомо сапиенс?
А ако се познават и знаят как да доставят удоволствие на партниора си- и на мъжа, и на жената ще им е еднакво хубаво!
Това е моето мнение!![]()
На мъжете
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
На жените - те всършват по няколко пъти и могат да продължът да свършват, а ни е...
i 2 ta pola izpitvad zadovolstvo![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
awe mn zavisi kak shte go poglednem mai,ako pochnem ot tam,verno,che jenata moje da svyrshi i 10 pyti,dokato myja ne vqrvam da moje poveche ot 3,ama nali tr da se nameri nqkoi pich da q dokara 10 pyti do Orgazym...
.a pak po princip jenata svyrshva po-bavno ot myja(mn zavisi i ot partniora i de,ako e nqkoi dosta opiten moje da e svyrshila i predi da e pochnal da q syblicha-priemam,che ne e gola
)ot dr strana pak mn momicheta gi boli dosta vreme sled pyrviq pyt(az lichno mislq,che ako masturbirat po-chesto nqma da e taka,ama tva si e tqhna rabota)...a i da ne zabravqme,che tva koi shte izpita po-golqmo udovolstvie ot sexa zavisi nai mn ot partniora,ako toi si znae dobre rabotata vs shte e perfekt \
/ i za dvamata
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
predpo4itam na jenata
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
estestveno 4e na majete i em po got![]()
![]()
![]()
![]()
Тъпичко въпросче а сравнението с пръстът и окото е много точно.
Естествено ,че на жените им е по гот и се нуждаят повече от секса в това няма спор.