- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боли ...
Значи с новия ми пр като правим секс и всичко е мн яко ... само, че ме боли ... Се едно ми е за първи път .... и то не ме боли като хората ми имам некво странно чувство, че влиза мн на вътре и малко ме понаболва... Чак до яйчниците се едно ... Някво мн гадно и то не винаги ... Само при някой пози ... Ама е мн гадно ... Кажете от какво може да е ...
Spoko, i na men mi se e slu4valo, i naistina ne e mnogo priqtno, no prosto go pravete v takava poza, v koqto ne se polu4ava tva use6tane i vsi4ko 6te si e oki![]()
mi kaji mu i pravete tezi pozi , pri koito ne te boli
Ако първият ти път е бил скоро е нормално. Мен при някои пози ме понаболяваше около 3-4 месеца след първия път.
А ако не е хубаво да се консултираш с генеколог.
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Ами съвсем не беше скоро ... Даже хич не беше скоро ... Ама не знам ... То по някога и когато аз съм отдоло ме боли ... Аве не знамАма първия път като легнах с него не беше така ... После почна да ме понаболва ... Аве ужас ... Пък чувството е мн гадно ... Се едно съм куха от вътре и някой ме ръга с голям нож
А преди колко време ти беше първия път?
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Nemislq 4e tova e ot zna4enieПървоначално написано от Гал
A da ti kaja tova se polu4ava ako na priqtelqt ti mu e mnogo golqm (golqm li mu e ?) , a ti razbirase ne si tolkova "dylboka" i vliza tvyrde navytre, prosto mu kaji da e po vnimatelen i da ne go vkarvva 4ak tolkova..mislq 4e ot tova e problema
Ам мерси ...Дано се опражят нещата
Намери си приятел с по-малка патка![]()
Какво може да е това възпаление ... ???Първоначално написано от Baccara
Иначе е стабилно надарен![]()
az tochno ot tva si mislq che e che mu e mnoo golqm .. i zatva taka ..
i sq btw mi stava smeshnoo na temite deto gi puskat det si mislqt pichovete che sa im malki patkite :> a sq se oplakvat che mu e mnoo golqm .. to kakto si e lafa ne moje da se ygodi na edna jena ..
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Spoko,mislq 4e e normalno da te boli ako e tolkova nadarenno vse pak vnimavai nqkoi pat da ne e po-grud i da ne te zaboli pove4e1ina4e i na men mi se slu4va ,osobeno ako sum otgore..to e vse edno e super davutre i 4ak ti pritiska dalaka!!ama kakto i drugite pisaha-izbiraite si po bezbolezneni pozi
![]()
Born from the fire-child of passion and desire!
Спокич мила..и на мен ми се получава така при някой пози и наистина е малко кофти чувството..но това се получава щото влиза докрай...просто кажи на приятеля ти като сте в тези пози да е мааалко по внимателен и всичко ще е наред![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Дам доста неприятно , а ти казвала ли си му , че те боли или ... ако не кажи му да бъде малко по - внимателен и да не напира толкова ....![]()
Живей, дивей и всичко ще е OK!!!!
mi neznam..nai dobre sprete da praite sex v tiq pozi koito te boli!
a ne.spored men mi kaji da e po vnimatelen i v opredeleni pzi da si zima6 svoeto miasko-kakto na teb ti e dobre,nego nali ne go boli.govori s nego kaji mu malko po poleka![]()
Няма "прекалено голям". Влагалището е прекалено дълго, за да не го "побере". Мисля, че 30 см.Първоначално написано от shtraker
Може би имаш някаква инфекция, Джърси.
Най-добре е да отидеш на гинеколог.
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
Ot 25cm penis ili ot 5cm plitka p*tkaПървоначално написано от Djursi
![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
kogato te boli smeniai pozata poniakoga stava taka kogato si prekaleno suhapoveche vreme se vazbujdaite i mislia che niama da imash problemi
![]()
Първоначално написано от ^efas^^
i q taka vikam
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
може пък да му харесва да я боли и за това да и го вкарва до яичниците...кой знае![]()
hmm.... da ti kaja 4estno i pri men se polu4ava po nqkoga taka no spored men pri4inata e 4e naistina mu e mnooogo golqm![]()
i kogato vliza celiq napravo si boli.Za savet nz .... mai nqma opraviq( vslu6ai se v nqkoi ot po-gore poso4enite)
![]()
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
mislq 4e nikoi ot tozi forum ne moje da ti pomogne i 4e trq da se posavetva6 s ginekolog![]()
Jivotyt e takyv kakyvto sam si go napravi6!!!!!