.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Боли ...

Hybrid View

Супер фен

Боли ...

Значи с новия ми пр като правим секс и всичко е мн яко ... само, че ме боли ... Се едно ми е за първи път .... и то не ме боли като хората ми имам некво странно чувство, че влиза мн на вътре и малко ме понаболва... Чак до яйчниците се едно ... Някво мн гадно и то не винаги ... Само при някой пози ... Ама е мн гадно ... Кажете от какво може да е ...

Супер фен
    Град
    sofia
    Spoko, i na men mi se e slu4valo, i naistina ne e mnogo priqtno, no prosto go pravete v takava poza, v koqto ne se polu4ava tva use6tane i vsi4ko 6te si e oki

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    mi kaji mu i pravete tezi pozi , pri koito ne te boli

Супер фен
    Град
    Варна
    Ако първият ти път е бил скоро е нормално. Мен при някои пози ме понаболяваше около 3-4 месеца след първия път.
    А ако не е хубаво да се консултираш с генеколог.
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Супер фен
    Ами съвсем не беше скоро ... Даже хич не беше скоро ... Ама не знам ... То по някога и когато аз съм отдоло ме боли ... Аве не знам Ама първия път като легнах с него не беше така ... После почна да ме понаболва ... Аве ужас ... Пък чувството е мн гадно ... Се едно съм куха от вътре и някой ме ръга с голям нож

Супер фен
    Град
    Варна
    А преди колко време ти беше първия път?
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Eternal^^
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Гал
    А преди колко време ти беше първия път?
    Nemislq 4e tova e ot zna4enie

A da ti kaja tova se polu4ava ako na priqtelqt ti mu e mnogo golqm (golqm li mu e ? ) , a ti razbirase ne si tolkova "dylboka" i vliza tvyrde navytre, prosto mu kaji da e po vnimatelen i da ne go vkarvva 4ak tolkova..mislq 4e ot tova e problema

Супер фен
    Ам мерси ... Дано се опражят нещата

Или си хванала някой надарен пич или имаш възпаление.

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Намери си приятел с по-малка патка

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Baccara
    Или си хванала някой надарен пич или имаш възпаление.
    Какво може да е това възпаление ... ???
    Иначе е стабилно надарен

az tochno ot tva si mislq che e che mu e mnoo golqm .. i zatva taka ..
    i sq btw mi stava smeshnoo na temite deto gi puskat det si mislqt pichovete che sa im malki patkite :> a sq se oplakvat che mu e mnoo golqm .. to kakto si e lafa ne moje da se ygodi na edna jena ..
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Spoko,mislq 4e e normalno da te boli ako e tolkova nadaren no vse pak vnimavai nqkoi pat da ne e po-grud i da ne te zaboli pove4e1ina4e i na men mi se slu4va ,osobeno ako sum otgore..to e vse edno e super davutre i 4ak ti pritiska dalaka!!ama kakto i drugite pisaha-izbiraite si po bezbolezneni pozi
    Born from the fire-child of passion and desire!

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Спокич мила..и на мен ми се получава така при някой пози и наистина е малко кофти чувството..но това се получава щото влиза докрай...просто кажи на приятеля ти като сте в тези пози да е мааалко по внимателен и всичко ще е наред
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Град
    София
    Дам доста неприятно , а ти казвала ли си му , че те боли или ... ако не кажи му да бъде малко по - внимателен и да не напира толкова ....
    Живей, дивей и всичко ще е OK!!!!

mi ako mu e mn golqm....

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    mi neznam..nai dobre sprete da praite sex v tiq pozi koito te boli!

a ne.spored men mi kaji da e po vnimatelen i v opredeleni pzi da si zima6 svoeto miasko-kakto na teb ti e dobre,nego nali ne go boli.govori s nego kaji mu malko po poleka

Фен
    Град
    У дома:)
    Цитирай Първоначално написано от shtraker
    az tochno ot tva si mislq che e che mu e mnoo golqm .. i zatva taka ..
    i sq btw mi stava smeshnoo na temite deto gi puskat det si mislqt pichovete che sa im malki patkite :> a sq se oplakvat che mu e mnoo golqm .. to kakto si e lafa ne moje da se ygodi na edna jena ..
    Няма "прекалено голям". Влагалището е прекалено дълго, за да не го "побере". Мисля, че 30 см.

Може би имаш някаква инфекция, Джърси.

Най-добре е да отидеш на гинеколог.
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Голям фен
    Град
    Стара Загора

Re: Боли ...

Цитирай Първоначално написано от Djursi
    Значи с новия ми пр като правим секс и всичко е мн яко ... само, че ме боли ... Се едно ми е за първи път .... и то не ме боли като хората ми имам некво странно чувство, че влиза мн на вътре и малко ме понаболва... Чак до яйчниците се едно ... Някво мн гадно и то не винаги ... Само при някой пози ... Ама е мн гадно ... Кажете от какво може да е ...
    Ot 25cm penis ili ot 5cm plitka p*tka
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

kogato te boli smeniai pozata poniakoga stava taka kogato si prekaleno suha poveche vreme se vazbujdaite i mislia che niama da imash problemi

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Намери си приятел с по-малка патка
    i q taka vikam

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Guest
    може пък да му харесва да я боли и за това да и го вкарва до яичниците...кой знае

Фен
    Град
    Blagoevgrad
    hmm.... da ti kaja 4estno i pri men se polu4ava po nqkoga taka no spored men pri4inata e 4e naistina mu e mnooogo golqm
    i kogato vliza celiq napravo si boli.Za savet nz .... mai nqma opraviq ( vslu6ai se v nqkoi ot po-gore poso4enite)
    IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!

mislq 4e nikoi ot tozi forum ne moje da ti pomogne i 4e trq da se posavetva6 s ginekolog
    Jivotyt e takyv kakyvto sam si go napravi6!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си