.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Костюм

Hybrid View

Костюм

Значи кажете дали ви харесва идеята за костюм за абитуриентска... : черен костюм спортен със метални копчета...и тениска....дайте идея какъв цвят да е тениската имах идея за черна, но всички ми казват че не било добре + тъмни очила....кажете си мнението дали ше е добре и дайте някакви предложения [-o< мерси предв \/ арително

Не мислиш ли, че за бала трябва да си официално облечен, а не както в ежедневието?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Град
    ruse
    da ideqta mi xaresva teniskata moje da e 4ervena ili takova matovo sinio mislq si 4e 6e e mn qko \/ Az li4no ako viq nqkoi pi4 oble4en taka i napravo 6e padna i s pri4eksta i s o4ilat ai sas si4koto mu perfektno prosto!!! I taka de moje si4ko da sloji6 pod sakoto daje i da ima 6tampa na teniskata pak nqa da e zle 6tom e sporten kostum.Aide uspex sigorna sam 4e 6e izglejda6 super na bala
    otnema 1 sek da sre6tne6 nqkoi
    otnema 1 min da go zagovori6
    otnema 1 4as da go opoznae6
    otnema 1 den da se vlubi6 v nego
    otnema cql jivot da go zabravi6

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    потърси в датата снимки на абитуренти и реши сам (форума де)

Guest

Re: Костюм

Цитирай Първоначално написано от DA_Evil
    Значи кажете дали ви харесва идеята за костюм за абитуриентска... : черен костюм спортен със метални копчета...и тениска....дайте идея какъв цвят да е тениската имах идея за черна, но всички ми казват че не било добре + тъмни очила....кажете си мнението дали ше е добре и дайте някакви предложения [-o< мерси предв \/ арително
    Vaaiiiii!
    Maminoto to, selqnche.

Супер фен
    Намери си снимки на абитуриенти и реши сам кое е най-подходящо за теб !

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    е аз какво казах?>

6to ne oble4e6 nqkuf 4eren kostum s 4erna bluza i 4erni o4ila (kakto v "Muje v 4erno)

Голям фен
    Град
    :)

Като идея-има нещо готино, а за темиската мисля че ако е някакъв нестандартен цвят ще е по-добре. Така ще контрастира със черното и спортния костюм + темиска в готин цвят ще бъде готина комбинация. А за черна тениска- НЕ.

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    На мен лично това ми звучи зле. Трябва да си по-официален и стилен, а не някакви тениски, метални глупости и спортни панталони, а и тия очила в 10 вечерта .... направо убиха рибата тотално. Разгледай разни колекции на видни моделиери и си подбери нещо, защото това, което си представяш е много далече от оноова, което би било наречено поне "хубаво"

зелена тениска...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от х
    зелена тениска...
    =D> Става

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си