- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гърдите
Абе глупак остави я намираПървоначално написано от Анонимко
![]()
Gorkiq..ne ti e lesno....Vreme tie da mluknesh malko...!Гост Пуснато на: 11.04.8 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sexy_macka написа:
а ако си гледаш работат ще е мноо добре !
Оф ай дай тогава само едната!
Mersi otnovo StannyStanny Пуснато на: 11.04.9 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Анонимко написа:
sexy_macka написа:
а ако си гледаш работат ще е мноо добре !
Оф ай дай тогава само едната!![]()
Абе глупак остави я намира![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
знаете ли имаше една фраза :
по добре си намерета гаджета с големи цици , защото отдолу всички са еднакви !
това е !
ТИ ГО ПЛЮЕШ , А ТО СИ МИСЛИ ЧЕ РОСА ГО РОСИ !!!!
За мен няма значение големината.Дори повечето момичета които харесвам са с малки цици и това хич не ми пречи.И както казаха по горе (поне 10 пъти) стегнати и добре оформени си е класика в жанра
Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.
axaxaxxaxaxaxaxne6to se sdurpaha devoikite
![]()
Ами предпочитам с по-големи да е,но не държа на това. На гаджето ми са и доста големи циците,а е на 15. И за лизане са суперНо пак казвам,това не е основното. Първо гледам гледам лицето и тялото. После други неща.
e ne s1m lesbiika ama s1m na mnenie 4e vsqko momi4e tr1bva da se podd1rjas1s krem4eta,losion4eta,ako e nujno i ne6to protiv p1pki...
a p1k dali sa golemi-tova e edin vid predimstvo,stiga da ne sa otpusnati.a ako sa malki....se slaga sutien s1s mnoooooogo podpl1nki dokato ne porasnat
slava bogu moite g1rdi sa si nared
![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
mi za vuzrastta mu sa si po skoro malko nad normalnoto daje dosta no pak sa stegnati mom4etata sa mn dovolni
no da vi kaja obleka li ne6to s dekolte ne spirat da me gledat tam
malko e kofti
no si gi haresvam