- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Как да му разкрия чувствата си ?
zdraveiteimam nujda ot suvet ot po opitnite
problema e 4e (nadqvam se da ne prozvu4i neskromno)no dosega nikoga ne mi se e nalagalo da obqsnqvam na nqkoe mom4e 4e imam 4ustva kum nego a sega sum v polojenie v koeto ujasno mn haresvam edno mom4e ot ve4e 3 meseca i nie izlizahme vednuj i t.n govorim si vsqka ve4er v icq i az iskam da mu kaja za 4ustvata si nai nakraq za6toto ne izdurjam pove4e
4udeh se dali po icq ili da izlezem oba4e vse mi se struva 4e 6te e po dobre na 4 o4i vupreki 4e nz kak 6te reagiram ako otgovora mu e otricatelen
no vse pak nz to4no po kakuv na4in da mu kaja za 4ustvata si i da go popitam dali moje da stane ne6to mejdu nas
moje da vi se stori sme6no ili da mi kajete e to trqbva da mi doide otvutre no ne mi se e slu4valo s drugo mom4e tolkova da se zaburkvam 4e 4ak da ne znam kakvo da kaja i me e strah da ne kaja ne6tata po glupav na4in zatova vi molq da mi kajete vie kak bihte formulirali ne6tata ako iskahte da kajete na nqkogo 4e imate 4ustva kum nego i iskate da znaete dali imate 6ans s nego
za6toto repliki ot sorta na "haresvam te imam li 6ans s teb" ili ne6to ot sorta zvu4at malko kato na nqkoe detence
uf nz ve4e nadqvam se nqkoi da dade edno ramo s nqkoi i drug suvet nadqvam se da me razbirate
samo da kaja 4e sum na 16 a mom4eto e na 17 i e dosta zrqlo za vuzrastta si :P blagodarq prevaritelno na vsi4ki
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Кажи му: "Трябва да ти кажа нещо важно!(чакаш отг.)Аз те харесвам и искам да сме гаджета" без да те е страх от отрицанието да не ти пука!Ако ти отговори отрицателно кажи "Ми добре"!И това е без да се безпокоиш!
Според мен не трябва да му го казваш директно в очите а чрез някакви закачки и забивки...нз поне а зтака мисля успех![]()
Точно!!Много правилно!!Така трябва да постъпиш и според мене почни първо с догатки и закачки пък той би трябвало да се сети, освен ако не я някъв пълен тъпак!!ама сичко ще е ОК!!!Аре успех и пиши ко е станало !!Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
![]()
I can't live without you!!
Ми или му го казваш право в очите,казваш му всичко дето чувстваш,ама съвсем сериозно!Не е препоръчително да използваш реплики като"Искаш ли да станем гаджета"Няма от кво да се притесняваш,просто бъди искрена и със себе си и с него.Не е срамно да се изпитват чувства.А пък ако искаш може просто да го целунеш и да оставиш нещата да се развият от самосебе си
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne sum suglasen s nikoi!!! kakvi sa tiq raboti "iskam da sme gajeta" ili mu kazvash vsi4ko v o4ite???ne smqtate li 4e e malko priburzano da izleznat i tq da mu kaje:"are da sme gajeta" ?
ta vij sega moq suvet e sledniq:
izlezte , nakondri se ,druj se normalno (bez gluposti), gledai po mrusnishki (vse edno iskam da te izqm,no v sushtiq moment LEKO nedostupna) podhvurli mu nqkoi drug komliment taka 4e malko da go nakarash da se zamisli.nikoga ne otgovqrqi s po edna duma (da,ne) vinagi gledai da uduljavash otgovorite si da pitash i ako vsi4ko tova e izpulneno i ako mom4eto te haresva tova shte da go nakara 100% sam da deistva i nqma da ti se nalaga da go svalqsh
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
pyrvo razberi vsi4ki strani na haraktera mu,za da si sigurna,4e ako se polu4i,posle nqma da syjalqva6.ako iska6 razpitai biv6ite mu gadjeta 6to za 4ovek e.s dve dumi-razu4i go.sled tova,ako si dovolna ot rezultata,izlez s nego i "prosto ei taka" go popitai za lubovniq mu jivot-kogo haresva,tyrsi li si gadje i ei takiva raboti.ako rabotata potrygne,nqma kakvo da 4aka6.vednaga mu kaji ne6to ot sorta na:"simpati4en si mi",a o6te po-dobre:"mnogo dobra kompaniq si.4ak ne iskam da se razdelqm s teb.pyk si i krasiv"i mu izprati edna obob6tava6ta usmivka.taka toi 6te razbere,4e si go haresala.ako e tolkova "zrql za vyzrastta si"kakto tvyrdi6,toi vednaga 6te razbere 4e go haresva6,i ako i ti mu haresva6 6te ti predloji.kysmet
Съжалявам, че цитирам ама това все едно аз съм го писалаПървоначално написано от Fat_phil
Абсолютно вярно и точно =D>