- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хора нуждая се от съвет!!!
Историята ми е такава:
Незнаех,че в моя вход живее въпросното момче,с което се запознах.
Намерих му телефона и се срещнахме.
На тази 1 среща си говорихме много.
Минаха около 2-3 седмици и се бяхме разбрали,но той не дойде (каза че забравил кой ден е срещата)
На следващия ден се видяхме за 5 минути,защото имаше грипна и той си отиде на село!
Другата седмица се видяхме за 2-3 часа и се целунахме!
След седмица пак се видяхме и много се целувахме и гушкахме.
Сега незнам какво да правя?Досега все аз съм му се обаждала.И аз си имам гордост и мисля,че ако продължа ще стане вече тъпо.
П.П. Забравих да ви кажа,че го видях с едно момиче да ходи под ръка(до училище) дали са гаджета нз.Не съм го питала и това ме съмнява много!
Какво да правя като виждате обстоятелствата?
Благодаря предварително!
Кофти ситуейшън![]()
Не го търси повече и изчакай той да те потърси колкото и много да го искаш и да искаш да му се обадиш не го прави,защото както каза сама и ти си имаш гордост!Целта е да пуснеш птичката и тя да се върне при тебАко разбираш какво искам да кажа,че трябва да го оставиш и да не го търсиш и той ако наистина иска да е с теб да ти се обади и да те потърси той!
![]()
Да допълня,че от последния път,когато се видяхме мина доста време.Беше преди пролетната ваканция.Той си отиде на село тогава.И още не сме се видяли и не сме се чули!
Недей да го търсиш!Ако има интерес към теб сам ще те потърси!Ако ли не...Майната му и напред!
Късмет!![]()
Ми според мен той трябва да ти се обади незнам!!Иначе ако отново ти го потърсиш ще стане малко нагло някак си!Но се пак мисля че е забравил клипни му по GSMа да са сети, шото изглежда е голям "гларус"!
I can't live without you!!
Дам,и аз съм на мението че ще е по-добре той дат е потърси.Не може вечно ти да търчиш по него,а той все да намира глупави извинения.Ако иска да е с теб,ще те намери,ще говори с теб,ще ти обясни всичко и тогава може да го питаш кви са отношенията му с онова момиче,с което си го видяла![]()
сама го каза - имаш си достойноство
пред момиче (в твоя случай момче) и достойството си - нямам грам колебание
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
ne mu ti4ai sled gaza a tva v daskaloto moje i da ne mu e gadje moje samo nqkoq ot negoviq klas... no ne go tarsi neka toi da te potarsi
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg