И кво като е на 18???Аз съм момче,на 17 и също не си позволявам да говоря цинизми пред наште,много много не обсъждам момичета.Излизам си от време на време с момичета,и аз съм човек и на мене ми се иска...Родителите ми са много строги,понякога лъжа и мажа,забивам се на някой по-ранен купон,абе крия от тях кво права,щото са нещастници,противняци и няма да ме разберат.Пробвал съм да си говорим нестава,ефекта на стената...
Скъпо момиче,ако смяташ че нечия патка би ти решила всичките проблеми,винаги можеш да си го изпросиш от някой пич,да се прибереш вкъщи постаруму.Аз не водя момичета унас,незнам дали и някога са ме виждали с момиче,не ми и пука,не се и крия.За пръв път правих секс на 16 години у един приятел на купон,така сме ние дето си имаме кофти родители,но има и по-зле от мен и теб.И не е само секса -знам какво е да ти се бъркат в живота,да те правят нещастен,да ти се налагат...Всички губим,като че ли те най-много,защото идва момент когато почваш да правиш това което си искаш,дори това което те неискат и се страхуват за теб.Ето и сега трябва да отида на едно място,с едни хора,свързано е с една моя стара мечта,която те потъпкаха,но сега ще отида,ще кажа поредната лъжа и те няма и да се усетят,ставаме си чужди и кво от тва
Това е миличка,разгледай кво написах,историята ми нямаш представа колко е сходна...
Да допълня-общо взето трябва да се прибирам някъде към 9:30-22:00,против са и да си взема кола след някой месец...Вижте докъде стига страха и кво прави егоизма...Нищо,аз ако трябва парите ще ги крада,но кола ще си имам,бих се прибирал и когато си искам ако имах пари...Не оценявате родителите си тийнове!Не сме всички като повечето от вас,за нещастие...Незнаете кво е родител-цербер,който да ти виси на главата и да ти е стражар.Нема как да говориш с такъв,трябва само да го надхитряваш и да се правиш на луд...