- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Istoriqta za Isus za Deca
Ами на мен тая "Обединена Християнска Общност Агапе България" (разпространителите на филма) някак яко на секта ми бие.Първоначално написано от sherry
Според мен не става дума за секта.
Какво лошо има децата да познават Библията?
Гледах филма и не мога да кажа, че ми направи впечатление, има и много по-запомнящи се филми за Исус, но не мисля, че това е секта.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Deteto: A az 6te umra li?
Ba6tata: Da... no nai-hubavoto e 4e posle pak 6te si jiv!
Deteto: E kak taka?
Ba6tata: Tova 6te razbere6 kato se vzrivi6 v nqkoi nebosturga4!
\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Е това е много добро.Първоначално написано от skate_warrior
To4no taka tiq malki deca nshto ne razbirat i kato vidqt kak Isus vyzkrysva i shte si rekat epa shto i az da ne go napravq nali posle shte vyzkrysna ebati prostotiiiite !!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от skate_warrior
Аз бих казал, че има нещо общо със секта. Поне в рекламата като казват "Ние Ви каним..." да споменат кои са те.
Е тва вече е свръх селско и позьорско.Първоначално написано от Sinister_Doll
Баси. Отврат
dam,solidna doza selta6tina poluhva ot toq post.ne6to na mnogo originalni li se pravqt nqkoi hora ne moga da razbera..?![]()
ami maaalko da vi razasnq za filma... zna4i snimkite sa sedemdesette godini.....cqlata istoriq e SEKTA.........!!!!!!!!! az go gledah filma de..... tfa e film na evangelistite ako ne e sekta... parvo Iisus se pishe s dve i...pri evangelistite e s edno SEKTA....... otivash davta spisaniq knigi.......po barzo da otidesh pri gospoda... i da si dadesh vsi4ko na carkvata![]()
ТВА Е СЕКТА БЕ.....не им вярваите деца! на тоя свят няма нищо безплатно...
![]()