.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Moderated by W.I.M.: Срамежлив съм, има ли начин да отпусна?

Zdraveite hora.Imam edno malko problemche.Az s1m sigurno nai sramejlivoto momche i ne moga da razgovam s nikoie momiche po kakvato i da e tema.Mojete li da mi kajete nqkayv nachin po koito moga da se otpusna v kompaniqta na moiche.PLS HELP

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ми бъди себе си, то ако за всичко имаше формула....
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    Da ne ti puka!
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Мисли за момичетата като за приятели, като за начало. Оттам е много по-лесно да флиртуваш.

Голям фен
    Shte go izrastesh .. kolkoto po rano tolkova po dobre .. badi takav kakvto iskash ..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: MALKO PROBLEMCHE

Цитирай Първоначално написано от flying_jo
    Zdraveite hora.Imam edno malko problemche.Az s1m sigurno nai sramejlivoto momche i ne moga da razgovam s nikoie momiche po kakvato i da e tema.Mojete li da mi kajete nqkayv nachin po koito moga da se otpusna v kompaniqta na moiche.PLS HELP
    Както вече казаха, бъди себе си...
    Изправи се срещу страха си.
    Успех.

ами като за начало не се страхувай.опитай се да го преодолееш този страх!не се срамувай от нищо и когато си с някое момиче се отпусни и забрави за това и давай подхвани някое тема и готово,то от там трагва всичко спокойно!БЪДИ СЕБЕ СИ! УСПЕХ

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Kato za nachalo zapochni da govorish s momicheta blizki do teb. SS takiva, s koito se vijdash po-chesto, dali v uchilishte ili na ulitzata. Postepenno govorete poveche i poveche na razlichni temi. Sled tova probvai da govorish s dve ili poveche na edno mqsto za neshta, koito gi vylnuvat (ot razgovora shte se razbere). I taka sistemno govori s poveche za po-dylgo vreme i predi da se usetish, shte si prevyzmognal tozi sram. Pri vsichki sluchai trqbva da syberesh smelost i da se zadeistvash. Sam pyrvo trqbva da si pomognesh. Uspeh!!!

Малко е кофти да кажеш беди себе си и точка.
    По-добре започни да тренираш в чата например. Там няма да те е срам и да се притедняваш, пък и не познаваш момичето. Така ще видиш на какви теми можеш да си говориш с момичетата, от какво се интересуват и така нататък. Пък после ще станеш и по-нахакан на живо.

Фен
    Град
    София

Re: Moderated by W.I.M.: Срамежлив съм, има ли начин да отпу

Пробвай с алкохол.

Ей, ей, да не прекалиш!!!

4офи
    Guest
    Верно с алкохола става , ма наистина не прекалявай . Аз бях също така срамежлив и дори да почне да ми говори момиче , отбивах темата и се махах Първия път пиинах умерено колкото за настроение и започнах да се увъртам около една пичка и тръгна работата , пък и след малко е целунах ей така , щото не ма слушаше главата и видях че не е страшно.Тя пък се растопи и т.н. (пак казвам не мъртво пиян да ти личи , а леко весел) После ходихме една седмица и тя замина за Испания. И следващите няколко забивки ми бяха с помоща на алкохола , но сега вече нямам нужда от него тъй като добих нужното самучувствие и опит

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ми няма от какво да се притесняваш,просто бъди себе си,говори само неща,в които си сигурен,усмихвай се,и се дръж нормално...и то със времето ще преодолееш страха си! Успех
    f@nt@zi@

mindblock
    Guest

Re: Moderated by W.I.M.: Срамежлив съм, има ли начин да отпу

Цитирай Първоначално написано от Night_Knight
    Пробвай с алкохол.

Ей, ей, да не прекалиш!!!
    Ех зе ми думите от устата. Аз така започнах...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    draj se kolkoto se moje po estestveno za da te opoznae edin 4ovek i da te haresa trea da si sebe si KASMET

0biChkam SlyNcEt0 :}

Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    draj se kolkoto se moje po estestveno za da te opoznae edin 4ovek i da te haresa trea da si sebe si KASMET
    Mili4ka... Vinagi suglasen s teb :]

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

ATAKABG
    Guest
    Хора,не разбрахте ли,че ВЪЗМОЖНО НАЙ-ТЪПИЯ СЪВЕТ Е "БЪДИ СЕБЕ СИ"! АМА НАЙ-ТЪПИЯ СЪВЕТ!
    Нищо не значи това на практика. Какво значи "да бъдеш себе си"? Ето,тоя пич (автора на темата) е притеснителен. Е,ако "бъде себе си" няма ли да бъде притеснителен? И въобще в почти всяка тема съветвате хората с тоя съвет и се получава много смешно,защото на практика този лаф няма приложение в живота,любовта и прочее.

По темата - като се притесняваш гледай преди да идеш на среща с момичето или да я заговориш да се отпуснеш,да изглеждаш спретнат и като се видите дръж главата изправена и гледай мацката в очите. И се усмихвай! Ако толкова се притесняваш остави я в началото тя да говори. През това време се опитай поне малко да се успокоиш. Слушай я кво говори тя,все нещо ще ти хрумне,нали? И най-важното усмихвай се,говори,разказвай и нещо,похвали се,ако трябва!

Вариантът с пиене преди среща с момиче също не е лош. Стига да не се напиеш като куче де! Но действително малко алкохол повдига настроението и увеличава смелоста на човек.

Ако не сте на среща,а просто искаш да се запознаеш с нея важи същия принцип,но все пак с разликата,че трябва първи ти да я заговориш и да се поинтересуваш от нея. А и не е лошо да има кой да ви запознае.

Ако толкова се притесняваш да се запознаваш с момичета (което всъщност е нормално донякъде),пробвай в чата или в интернет сайтовете. Там по-лесно и непритеснително се общува. После си правите една среща някъде в центъра на кафе примерно,изпълняваш съветите,които ти написах по-горе и се молиш да стане.

O da Irc i Net-a ...Tfa pak sux ot sekude izpital sum go :]] A kolkoto do tfa ..."Budi sebe si" do nqkude si praf :] No ako e sramejlif ...Po dobre da bude sramejlif ot kolkoto da se prai na idiot ne mislish li ?!?

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

ATAKABG
    Guest
    Не е баш така. Зависи на какво момиче ще попаднеш. Има и доста готини и свестни мацки в чатовете. Не са само грозотии или некви злета А и кво пречи,ако се познавате от преди това,ама ти е малко неудобно да я сваляш "face to face", да си лафите в чата и оттам да стане заигравката...и после като си спретнете една срещичка да се забиете?
    А тва за "Бъди себе си" 100 % твърдя,че е най-малоумния съвет. И на практика няма никакъв смисъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си