.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>

Mislq, 4e daskalite me mrazqt....

OfFff.. pak tupoto daskalo.. pak problemi s roditelite... i to zashto?!?! Mi mnogo qsno, 4e za ocenki...Abe imam 4uvstvoto, 4e nqkoi daskali prosto ne6to ne me obi4at mnogo mnogo i za tova prosto mi namqlt ocenkite...po biologiq naprimer- daskalakata pak mi kaza nomera i shte me izpitva stavam az uj sum u4ila pone za 4 - 5 otgovarqm gore-dolu prili4no.. sqdam si obry6tam se nazad kum syu4enicite si da popitam kolko shte mi pi6e spored tqh i te mi kazvat spokoino 4 shte e..dobre kazvam si dobre... gledam kak daskalkata prosto mi nabryska edna 3-ka...nezaslujena spored celiq klas, ne si misleh samo az taka... ne e za 1-vi put oba4e... edin drug put stanah pojelanie otgovorih i za 5 - kakto sledva pisa mi 4 (tova e pri su6tata gospoja).. otdelno , 4e i gospodina po geografiq ne6ty me e namrazil.. celiq klas kazva .. da be be6e za 5-tica abe moje i 4 ama pove4e be6e za 5... gledam v belejnika 3-ka....ima i drugi slu4ei ama ne mi se pi6e sega...

На тебе са ти намалили оценката, а на мене днес ми писаха двойка по физика, защото стоях в профил към даскала. Аз какво да кажа?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    da we i az sum taka..mani golqm ujas e vednuj namrazqt li te-nqma oturvane povqrvai mi i mn gadno te precakvat i za izpiti i za si4ko..ma v kraen slu4ai-mesti6 se v drugo daskalo vupreki 4e ne trqq da bqga6 ot problemite ama..v slu4aq problema ve4e e stanal golqm izduni6 li se edin put-krai s tebe...
    fuck daskalo,fuck fuck fuck...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Guest
    tri pati vlizam u edin 4as tri dvoiki nea mi zor nakraq oni 6e me gonat da mi pi6at po golema ocenka badete po hitri ot teh s edin hod napred mislete

mystikal90
    Guest
    spox si4ki sme taka!i Moite daskali sa super gadni!!!!smetni 4e edna ovca po bg mi pi6a 4 za sroka kato imah dve 4-ki i 4etiri 5-ci kato ednata e ot klasnoto!Ne se pritesnqvai si4ki daskali sa taka!

Голям фен
    Град
    :)
    Всички са така, мен ми писаха 2-ка ЗА РАЗКОШ. А защо не? питах аз... На един от моя клас тая вика на едно момиче- "Я му пиши още две двоики". Или пък по АЕ ми пише тройка, която я нямам. Питам я аз от какво е, тя:"от Диктовка". Аз и казвам че от диктовките, които ми е събирала я нямам тази, че оценките ми от диктовки са две. Че тройката я няма. Казах на наще и на родителската 3-ката беше от думи, била ме изпитвала в час...

Супер фен
    ммм...кофти история....може би си направила нещо ? не мислиш ли че трябва все пак да има причина поради която да те ощетяват учи за 6 тогава те няма какво друго да ти напишат аиде и успех

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Мега фен
    Град
    София
    Защо не се запитате дали проблема не е във вас? Така де, мен защо не ме мразят учителите, защо не се заяждат с мен, защо не ми пишат "незаслужени" оценки?

suglasna sum sus Santra, zapitaite se dali vie ne ste napravili ne6to za da se durjat taka s vasq vse pak pomislete i te sa hora, i te se nujdaqt ot uvajenie, tova 4e imate slaba ocenka, ili ne se durjat dobre s vas, purvo potursete vinata vuvu sebe si, za6to vinagi nqkoi drug trqbva da e vinoven, a nai-udobno e da se obvinqt u4itelite
    ta te ne sa s takava profesiq, samo 6toto im e kef da unijavat i izmu4vat decata, te sa tam da vi nau4at i da vi vkarat ne6to v glavite, a tova 4e ima hora deto ne iskat ni6to da nau4at, 4e se durjat naglo i se zaqjdat s u4itelq i posle toi im e vinoven

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от andrea
    suglasna sum sus Santra, zapitaite se dali vie ne ste napravili ne6to za da se durjat taka s vasq vse pak pomislete i te sa hora, i te se nujdaqt ot uvajenie, tova 4e imate slaba ocenka, ili ne se durjat dobre s vas, purvo potursete vinata vuvu sebe si, za6to vinagi nqkoi drug trqbva da e vinoven, a nai-udobno e da se obvinqt u4itelite
    ta te ne sa s takava profesiq, samo 6toto im e kef da unijavat i izmu4vat decata, te sa tam da vi nau4at i da vi vkarat ne6to v glavite, a tova 4e ima hora deto ne iskat ni6to da nau4at, 4e se durjat naglo i se zaqjdat s u4itelq i posle toi im e vinoven
    Kolkoto sum se zamislqla po tozi vupros , zashtoto az sum nai-oshtetena ot celiq klas....Specialno po biologiq nito edin 4as ne sum otsustvala, nito edin put ne sum govorila... ni6to be ni6to....prosto nemoga da razbera zashto

Мега фен
    Град
    София
    ^^^Е то без причина не става така?

Град
    Heopsovata piramida
    MISLI6 4e daskalite te mrazqt...a ZAMISLQLA li si se nqkoga 4e te ot svoq strana moje da si MISLQT 4e ti gi mrazi6.Bydi sebe si,no bez krainosti i pRoqvqvai nujnoto uvajenie kym tqh(v granicite na dopustimoto )Sledva6tiq pyt ne vlizai v 4as sys standartnata misyl''te me mrazqt'',a s novo vytre6no ubejdenie''6te im pokaja,4e az ne gi mrazq''(ili ''pro6tavam im za tova 4e me mrazqt'').No za da po4uvstva6 razlikata trqbva da si povtarq6 tova redovno-predi vsqko u4ebno zanqtie
    Vseki den ot jivota si pravim izbori-izberi da byde6 PROMQNATA,KOQTO ISKA6 DA VIDI6 V SVETA...
    Be yourself,be your own feelings.Be wild,be free,be young for ever.Be fresh and beautiful.Be sweet and sensual.Be your dreams.Just BE YOU!!!

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Защо не се запитате дали проблема не е във вас? Така де, мен защо не ме мразят учителите, защо не се заяждат с мен, защо не ми пишат "незаслужени" оценки?
    Имаш право, а иначе другите учители май съм им симпатична и затова написах така, но иначе си права

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си