- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vypros za kosmite
abe imam mnogo twyrdi kosmi i ne moga da gi izbrysna i mi prechat kato prawq seks s gadjeto mi ... molq pomognete mi![]()
е... Бате Гойко е индианец... но от ромски произход
коси ги![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
епа оди на козметик ли деа знам...
П.С. иначе на пазара има ефтини косачки![]()
![]()
![]()
![]()
аз мисла че с косачка проблем не се оправя.. трябва да си купиш комбайна и да ги ръшваш тез гадни подобия на йоан(по христианско му) костов..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ili ti ne moish se obrysnesh kato horata ili ti trqbva kosa4ka kakto ve4e kazaha....![]()
![]()
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
priqtno prekarwane ti pojelavam..Първоначално написано от Glezlata
![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Пък може да пробваш с ТАНК да ги взривиш, така ще изгорят и ще опадат!!!![]()
Изпърли ги.
Ходи на козметик![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
jilet mach 3...
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Лол. Гаранция че космите по мутрата ми са по-твърди. А ги бръсна.Първоначално написано от Bate Gojko
Иди на маска, ще ти ги махнат. И не взимат скъпо.
na kola maska malko boli a kfi kosmi trqa da ima6 4e da ne moe6 da gi obrusne6?! ili ne moje6 da se oobrusne6 gladko tfa li ti e problema?
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
Къде са тези косми всъщност?
Има пасти, които смекчават косъма, например "Каро" и тия глупости. Поинтересувай се при козметик...
Kozmetik e Otgovora :P Ili kakto kazaha po gore...Kosene mu e maikata deba i kosum deba![]()
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
Има едни спрейчета, дето цъкваш малко с тях по местото с космите и после минаваш с една кърпа - и всички косми остават по кърпата. После с ножчето само минаваш да обереш остатъка и си готовБезболезнено, бързо и ефективно, въпреки че корените остават.
Gledai pove4e televiziq tama reklamirat Bokluci :P
abe ti dobre li si???ima 4 varianta:
1) kopua6 si reza4ka na Bosh , i deystva6
2)izgarq6 gi do koren
3)ostavq6 si gi taka-da ne ti puka 4e mackata q e gnus i kat ti duha q e strah da ne nalapa nqkoy kos1m))
4)samoubiva6 se!
nay-dobriqt variant e 4) 4esna duma-t1p v1pros-t1p otgovor![]()
naprau ma zastrelq s toa ?
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
kateto^^ a ti me zastrelq s otgovora![]()
БЕ има машинтки за постригване щом нестава с обикновенн съмобръсначка пробвай с тях 0 номер мухахахха![]()
Postrigvash i ebesh kat boG :P
Първоначално написано от `Death`Whore`
Сигурно са на челото да ти кажа !!!Първоначално написано от Bate Gojko
Ихааа....то ако това те правило "голям ебач"...Първоначално написано от Mem0reX