kajete za6to mom4etata sa po-golqmi strahlivci,kakvo im stava,nali nie uj sme bili bezpomo6tnite i t.n..a az ot den na den se ubejdavam,4e ne e taka
dosega sam se vlubvala samo 2 pati(a privli4ane mnogo pati e imalo-no tuk govorim za po-silni 4uvstva -na 18 sam) i vijte kakvo stana
parviqt ,koito v prodaljenie na godina i polovina obi4ah(uvi nespodelena lubov) go be strah da si priznae,4e me iska samo kato priqtelka i mi dava6e samo naprazni nadejdi,kogato mu be kef da se vijdame(az go znaeh,no ponqkoga sarceto naddelqva razuma),i kato mu kazah vednaj,4e iskam da govorim toi se izpla6i pomisli,4e 6te mu priznaq 4uvstvata si,a az prosto go pomolih za ne6to(svarzano s daskaloto-da mi stane kavaler) i toi vmesto da se zaradva,ama nali uj priqteli sme ...iz4ezna i izvednaj se qvi i mi kazva="ne te mrazq' za koe da me mrazi,ne bi li trqbvalo da e obratnoto,4e taka se izpokri (haide za otkaza nqmam pravo se sardq,makar 4e mi stana mnogo kofti)..i o6te red pri4ini,po koito mi dokaza,4e e palen bazlivec ..
a s vtoriat ot 2 sedmici izlizaHme ,i vsi4ko varve6e po voda,no i toi se izgubi(uj imal mn za u4ene)da taka moje da e ,no da nqma vreme za edno obajdane ,za da me pita kak sam celi 6 dni ,ne go priemam..i toi iz4ezna bez da si priznae Krai-ve4e ne me kefi6 ili de da znam ve4e kakvo da si mislq za6to ne si kajat pravi4kata,4e sam im omraznala ili de da znam,4e imat druga,a ne taka da iz4ezvat,az vsi4ko da preobra6tam,za da gi namerq,da se trevoja i kakvi li ne misli da minavat prez glavata mi
kajete mi za6to mom4eta ste takiva ..i posle nedejte obijdate,4e nie sme bili po takiva