- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za 3kata
Zdrasti hora mi sys edna priqtelka i gajeto i se navihme da praim 3ka... no est toi e edinstveno mom4e i kolkoto i da ne mi se 6te ima samo edin h**... az ne obi4am da me lijat togava mi kajete dokato toi se ebe s priqtelkata mu az kakvo 6te pravq
Мръсници такива!Ваще знаят ли та кви работи прайш, ще им кажа да знаеш! Тройка щяла да прай
еми викай и ти некой пич и правете 4-ка...хаха...ма как ги праите ве хора....те начи са големи гаджета....![]()
![]()
![]()
\
/ \
/
temata e seriozna!
Щом е сериозно, ще подходя така като ти кажа решението! Викни ма мене!Първоначално написано от momi4etooooooooooo
МРЪСНИ СКАПАНИ КУРВИ КАК НЯМА КОЙ ДА ВИ ПРЕЧУКА!Първоначално написано от momi4etooooooo
shtom sa se navili predstavqm si kvi gadjeta sa...pyk ti sled kato znaesh 4e ne iskash da te lijat za kvo se zavivash..shte sedish i shte gi gledash li...nqma smisyl taka ostavqi gi da se e*yt a ti si nameri edno mom4e i gotovo...pyk za tvoikite men ne me radvat ne si li e da opravqsh samo gasjeto si....po qko ot tva nqmaПървоначално написано от momi4etooooooo
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
мухахахаПървоначално написано от Анонимко
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Абе саберете още хора и да направимедна ордия .
Аз счм навит ако има още некои да казва.
Не се безпокои ще сабера желаещи.и оббещавам да не са
![]()
ahahah evala za toz mom4eto 4e 6i va prasne i 2te na vednaj
А защо искаш да правиш тройка с момиче и момче, щом не обичаш да те лижат? Малоумно е.
tochnoПървоначално написано от sash0
![]()
Да, права си...милинкото то...няма кой брутално да и го начука...да и съчувства човек на горката малолетна курветинкаПървоначално написано от Sabrina27
![]()
ima edin laf "ne stava i k*ra v guza i dushata v raq" taka 4e shte trqbva da improvizirash![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
лелеее как ме нервите кат почнете така ама вие щяхте да я изчукате ако искаше да прави 3ка с вас нали обаче тфа което вие правите е нормално но ако некой друг го прави той определено ще е нискоморален нали дееба тъпацитеПървоначално написано от Анонимко
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
Разбира се. Признавам си
изпитвам съвсем благородна завист, че пича се урежда с 3ка
благородна... но все пак завист![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Хаха - ще ми се обадиш.Първоначално написано от momi4etooooooo
п.п.: с две момичета вече съм го правил, ще се прежаля и за четворка![]()
Абе да ти кажа честно малко трудно бих могЛА да я изчукамПървоначално написано от ^MaLkOtO^ZlO^
![]()
![]()
стига да има желание нищо не е трудно
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
=D> =D> =D>Първоначално написано от `Death`Whore`
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
е ти така го каза, все едно е нещо обичайно, случва ни се често, че дори имаме и право на избор...Първоначално написано от favor_91
3-ка + още един и ставате точно 2-ве 2-ки...хахахаха![]()
Целувай го нежно.Първоначално написано от momi4etooooooo
Мнооого умно той чука другата и т го целува при тва нежно....xahaxhhxahaxhaxhxhaxahhaxh =D>Първоначално написано от Кралския Магьосник
=D>
=D> \
/ \
/ =D>
\
/ кви са тия гаджеть беее лелелелее
![]()
![]()