.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Nekoi
    Guest

Pritesnqvam se za momi4eto mi....

Zdraveite,
    Iz4etoh vsi4ki temi koito namerih za taka populqrniq postinor duo, no nikyde ne otkrih info za tova koeto me interesuva...Situaciqta e slednata, pravihme sex sys prezervativ, no sled kato svyrshih se okaza 4e prezervativa e ostanal v neq, po4ti bqh siguren 4e ni6to ne e ostanalo vytre, no za vseki slu4ai tq izpi dve hap4eta (ednovremenno).Minaha 5 dni ot togava i dnes i e padnalo kryvnoto nalqgane...mnogo se pritesnqvam dali tova e ot postinora i dali nqma nqkakyv problem....Molq momi4eta, koito sa go vzemali da spodelqt dali sa imali podobni problemi...blagodarq...

Фен
    Град
    София

Re: Pritesnqvam se za momi4eto mi....

Цитирай Първоначално написано от Nekoi
    Zdraveite,
    Iz4etoh vsi4ki temi koito namerih za taka populqrniq postinor duo, no nikyde ne otkrih info za tova koeto me interesuva...Situaciqta e slednata, pravihme sex sys prezervativ, no sled kato svyrshih se okaza 4e prezervativa e ostanal v neq, po4ti bqh siguren 4e ni6to ne e ostanalo vytre, no za vseki slu4ai tq izpi dve hap4eta (ednovremenno).Minaha 5 dni ot togava i dnes i e padnalo kryvnoto nalqgane...mnogo se pritesnqvam dali tova e ot postinora i dali nqma nqkakyv problem....Molq momi4eta, koito sa go vzemali da spodelqt dali sa imali podobni problemi...blagodarq...
    След 5 дена?

Не е от постинора.

Мега фен
    Нали знаеш, че от Постинора трябва скоро да се появи кървене?

Голям фен
    Град
    София
    А бе едно време е имало шамани...

ма от около 25 века май има и "ДОКТОРИ" (лекари)
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Guest
    Da, znam, no ne znam dali tova moje da dovede do padane na kryvnoto i....

Guest
    Четете опътванията на медикаментите иначе би могло да е опасно може и да е от постинора все пак той действа хормонално и как ли още не и това го пише в опътването и какви са страничните ефекти.

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    тва значи че е бременна сори пич хаххахахаххахаха
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    hmmm vuzmojno e da e ot prostinora,no moje da e i drugo ne6to!50 na 50!Ne moje da se gadae1Vse pak mislq 4e e hubavo da otide na lekar-bilo to ginekolog ili li4en!

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

4ii 6e go diri pri genekologa, ne e bremenna, na moita i pada kruvnoto 6tot e slabotelesna i ne qde ni6to
    ako be6e ot postinora 6te6e da i padne sled 1-2 dena, moje ne6to da e bolna ili i az ne znam, spored mene q prati pri li4niq i lekar

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    pich,as moga puk da te uspokoq,che sled kato pih,sled okolo 3-4 dni i na men mi padna kruvnoto i mn mi se gadeshe,dori mi zakusnq,hodih na lekar i kazaha che e normalno,tak che spokoino,mojesh da uspokoish i neq
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Guest
    Според мен не е от постинора.Аз съм пила постинор,но единствените последствия бяха,че имах леко кървене и ми доиде с 3 дни по-рано...,но може и от постинора да е,но е мн малко вероятно все пак идете на лекар

Guest
    moita diagnoza e che pishkata ti e malka :P sheguvam se... moje da e i ot postinora. sluchvalo mi se e 2 dni sled kato sum pila, oshte da mi se vie sviat.. moje da mi e bilo padnalo kruvnoto, daje sega taka si go obiasniavam.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Ъ.. тея падания на кръвно, гадения и повръщания които ви се появяват след не знам си колко дена са си от чисто самовнушение!
    Просто не си вкарвайте паранои...
    Вярно е, че в листовката пише за подобни странични ефекти, но ви съветвам да не се тревожите за падането на кръвното, а за възможните последващи вреди от Постинор...
    А пък нищо не пречи да си вземете един тест за бременност
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

mi sigurno ne e ot postinora 6toto ako e ot nego 6te6e da se poqvi sled nai mn dva dena nqkyde...moje prosto ne6to da i e padnalo kryvnoto na men 4esto mi se slu4va i bez da sam pila postinor...vse pka za da si po siguren i kaji da ide pri li4niq lekar da q pregleda...vse pak e lekar i 6te moje po lesno da otgovori na vyprosa ti...no sigurno na momi4eto ti ni6to mu nqma...spoko
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    нормално е от постинора да е станало така не се притеснявайте толкова
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Wu-Tang
    тва значи че е бременна сори пич хаххахахаххахаха
    tva si be6e gadni4ko no vse pak si e taka

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Майн
    Guest
    Пич.. единствения път когато преди няколко години се наложи да купувам постинор за тогавашното ми момиче, цикъла и дойде на 7-8 ден след изпиването на хапчето въпреки че не му беше време тогава, тъй че успокой топката и нервите и изчакай спокойно. Докат не стане така че да й закъснее не се притеснявай. Направил си каквото трябва да се направи и имай предвид че постинора за известно време разстройва цикъла, да не се шашкаш в идните месеци.

Повече от фен
    moje da e ot pritesnenie i ako ne e qla malko pove4e natovarvane i ot tova ne e izklu4en variant daje na men tova nai mn mi e na akala
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Guest
    Преди няколко дни и аз сгафих и веднага купих на приятелката си постинор дуо и след няколко часа и прилоша.Обаче аз сега се питам дали тези хапчета имат 100% ефект и се притеснявам защото не ми се става млад татко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си