- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pritesnqvam se za momi4eto mi....
Zdraveite,
Iz4etoh vsi4ki temi koito namerih za taka populqrniq postinor duo, no nikyde ne otkrih info za tova koeto me interesuva...Situaciqta e slednata, pravihme sex sys prezervativ, no sled kato svyrshih se okaza 4e prezervativa e ostanal v neq, po4ti bqh siguren 4e ni6to ne e ostanalo vytre, no za vseki slu4ai tq izpi dve hap4eta (ednovremenno).Minaha 5 dni ot togava i dnes i e padnalo kryvnoto nalqgane...mnogo se pritesnqvam dali tova e ot postinora i dali nqma nqkakyv problem....Molq momi4eta, koito sa go vzemali da spodelqt dali sa imali podobni problemi...blagodarq...![]()
След 5 дена?Първоначално написано от Nekoi
Не е от постинора.
Нали знаеш, че от Постинора трябва скоро да се появи кървене?
А бе едно време е имало шамани...
ма от около 25 века май има и "ДОКТОРИ" (лекари)
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Da, znam, no ne znam dali tova moje da dovede do padane na kryvnoto i....![]()
Четете опътванията на медикаментите иначе би могло да е опасно може и да е от постинора все пак той действа хормонално и как ли още не и това го пише в опътването и какви са страничните ефекти.
тва значи че е бременна сори пич хаххахахаххахаха
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
hmmm vuzmojno e da e ot prostinora,no moje da e i drugo ne6to!50 na 50!Ne moje da se gadae1Vse pak mislq 4e e hubavo da otide na lekar-bilo to ginekolog ili li4en!![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
pich,as moga puk da te uspokoq,che sled kato pih,sled okolo 3-4 dni i na men mi padna kruvnoto i mn mi se gadeshe,dori mi zakusnq,hodih na lekar i kazaha che e normalno,tak che spokoino,mojesh da uspokoish i neq![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Според мен не е от постинора.Аз съм пила постинор,но единствените последствия бяха,че имах леко кървене и ми доиде с 3 дни по-рано...,но може и от постинора да е,но е мн малко вероятно все пак идете на лекар![]()
moita diagnoza e che pishkata ti e malka :P sheguvam se...moje da e i ot postinora. sluchvalo mi se e 2 dni sled kato sum pila, oshte da mi se vie sviat.. moje da mi e bilo padnalo kruvnoto, daje sega taka si go obiasniavam.
![]()
Ъ.. тея падания на кръвно, гадения и повръщания които ви се появяват след не знам си колко дена са си от чисто самовнушение!
Просто не си вкарвайте паранои...
Вярно е, че в листовката пише за подобни странични ефекти, но ви съветвам да не се тревожите за падането на кръвното, а за възможните последващи вреди от Постинор...
А пък нищо не пречи да си вземете един тест за бременност
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
mi sigurno ne e ot postinora 6toto ako e ot nego 6te6e da se poqvi sled nai mn dva dena nqkyde...moje prosto ne6to da i e padnalo kryvnoto na men 4esto mi se slu4va i bez da sam pila postinor...vse pka za da si po siguren i kaji da ide pri li4niq lekar da q pregleda...vse pak e lekar i 6te moje po lesno da otgovori na vyprosa ti...no sigurno na momi4eto ti ni6to mu nqma...spoko
DoN't WoRRy, Be HaPPy
нормално е от постинора да е станало така не се притеснявайте толкова![]()
"Целувка за лека нощ"
tva si be6e gadni4ko no vse pak si e takaПървоначално написано от Wu-Tang
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Пич.. единствения път когато преди няколко години се наложи да купувам постинор за тогавашното ми момиче, цикъла и дойде на 7-8 ден след изпиването на хапчето въпреки че не му беше време тогава, тъй че успокой топката и нервите и изчакай спокойно. Докат не стане така че да й закъснее не се притеснявай. Направил си каквото трябва да се направи и имай предвид че постинора за известно време разстройва цикъла, да не се шашкаш в идните месеци.
moje da e ot pritesnenie i ako ne e qla malko pove4e natovarvane i ot tova ne e izklu4en variant daje na men tova nai mn mi e na akala
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Преди няколко дни и аз сгафих и веднага купих на приятелката си постинор дуо и след няколко часа и прилоша.Обаче аз сега се питам дали тези хапчета имат 100% ефект и се притеснявам защото не ми се става млад татко![]()