.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: cikul???

Hybrid View

beboraNka
    Guest

cikul???

Oh hora znaete li ne6to koeto da piq za da ne mi idva ili da mi doide po barzo za6toto v subota sum na kupon i iskam da se pozabavlqvam mani4ko (s 2dumi iskam da pravq sex s edin pr deto imame sexsualna vrazka a ne sme go pravili ot mn vreme i sa v subota imame vazmojnost no nz kak 6te stane za6toto trqbva da mi doide teq dni i naprao mn se qdosvam kajete mi ako znaete ne6to az sum 4uvala 4e se pie vitamin C za da ti svar6i po barzo ma na men o6te ne mi e do6lo pomognete mi molq vi se~!

sladko_f
    Guest
    Абеее момиче,ти си много злеееее! Поне аз за такова нещо не съм чувала!!!

beboraNka
    Guest
    ma ti moje i da ne si 4uvala no naistina kogato si v cikul ako iska6 da ti svar6i po barzo pie6 vitamin C i opredelno ima efekt ili pone pri men ma vaprosa e 4e iskam da ne mi doide ili pak da mi doide neska!
    Az 4e sum zle zle zum ma i ti ne se razli4ava6 mn mn ot mene pone taka kato gleam nz moje i da sum v gre6ka!!!!!!

Повече от фен
    Mocunko,6te ti kaja na men kakvo mi deistva.Zna4i kogato ti doide,pii edna golqma ampula vitamin C(za vuzrastni) i to vednaga 6te ti spre,pone pri men e taka.I sled tova vseki den po edna,kogato gi spre6 ti idva.No ne e 100% sigurno.Ima i takiva hap4eta,4uvala sum za tqh,no nepomnq kak se kazvaha dano nqkoi drug znae...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    Mocunko,6te ti kaja na men kakvo mi deistva.Zna4i kogato ti doide,pii edna golqma ampula vitamin C(za vuzrastni) i to vednaga 6te ti spre,pone pri men e taka.I sled tova vseki den po edna,kogato gi spre6 ti idva.No ne e 100% sigurno.Ima i takiva hap4eta,4uvala sum za tqh,no nepomnq kak se kazvaha dano nqkoi drug znae...
    отиди в аптеката и питай има специални хапчета!

Повече от фен
    Ами ако пиеш противозачатачни преди да ти дойде поне с 1 седмица може да ти закъснее.Поне при мене е така.... Но не ти го препоръчвам...А това с Витамин Ц е вярно ...

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    vitamin c za drugo nz...
    Love you Kris !!!

beboraNka
    Guest
    lele hora to zve 4e naistina mi doide...a do sabota sigorno nqma da mi svar6i 6oto mi e po 3-4dni Kakvo sa da zema da piq vitamin C vednaga a?
    Lele to po princip taka kato piq i mi svar6va po barzo ma iskam da sum sigorna za subota... mamka mu 6to se na mene nai-gadnoto 6e mi se slu4i zaebi!!!

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    ILi s protivoza4aty4ni ili sys specialni hap4eta moje da se spre cikyla dotogava dokato iskash gi piesh i toi ti idva vednaga sled tova ! OBA4E NE E PREPORY4ITELNO !!!!!!!! Tyi kato to nqma zna4enie kakvo to4no shte si vzemesh i dvete sa hormoni i e izklu4itelno opasno da ne ti se razbyrkat hormonite zatova prosto...piii vitamin C ili nishto ne pravi az li4no sum gi pila tiq hap4eta 2-3 pyti prosto shtoto bqh na ssystezanie po pluvane i nqmashe na4in no....ti ne smqtam 4e trqbva da se jertvash zaradi ednoto ebane ! POmisli...

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от beboraNka
    lele hora to zve 4e naistina mi doide...a do sabota sigorno nqma da mi svar6i 6oto mi e po 3-4dni Kakvo sa da zema da piq vitamin C vednaga a?
    Lele to po princip taka kato piq i mi svar6va po barzo ma iskam da sum sigorna za subota... mamka mu 6to se na mene nai-gadnoto 6e mi se slu4i zaebi!!!
    Е хайде хайде. То последния ден почти нищо не остава. Пък и кой уважаващ себе си човек не е правил секс по време на цикъл.

Напомня ми за вица:
    "Един мъж си направил апарат с който отчита дали една жена е в мензис. Срещнал един свой приятел с жена му и решил да изпробва апарата. Машинката се разписукала и преди да се разделят той рекъл:
    - Извинявай, може ли да те питам нещо?
    - Питай - рекъл му другия.
    - Абе твойта жена да не би случайно да е в мензис?
    Другия си обърсал устата и рекъл:
    - Личи ли бе, да му еба майката... "

Само с презерватив, че тогава инфекциите са много по-вероятни.

kato ti doide pie6 1 lujica ocet i ti spira vednaga i ti idva 4ak sledva6tiq mesecf normalno
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

hahaha Ebahti Temite bre 4ovek Tka e reshil dedo Gospod nema se ebete v subota i tfa e

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    xax awe kvo ti puka che si v menzis...na nikoi ne mu puka!ako priqtelqt ti ne e gnusliv nishto nqma da go spre!ne se pritesnqvai,nqma nikakuv problem.naistina po4ti vseki koito poznavam go e pravil v menzis ...pa i vii sha sa napukate,nqma da vi burka izobshto puk i nali za tva sa kaputite

Мега фен Аватара на machoka
    'бе това да не е такси, че когато искаш го викаш и то 'идва'?

Я по-добре не си прави експерименти, че ще се увредиш трайно!

hahah ebete se deca za zdrave i v menzis ..:P

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    аспиринче да ти дойде по-бързо и витамин ц за да ти закаснее(но трябва да е повечко)
    "Целувка за лека нощ"

beboraNka
    Guest
    aspirin li?Az znam 4e za da ti svar6i po barzo trqq da pie6 vitamin C taka li e naistina?To az sutrinta si zeh vitamin C i izpih 5-6 tabletki i sa mi te4e super mnogo ma nz dali e ot hap4etata ili 6oto mi e parvi den!Dali 6te mi svar6i po rano (do subota) ako prodalja da piq vitamin C?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от beboraNka
    aspirin li?Az znam 4e za da ti svar6i po barzo trqq da pie6 vitamin C taka li e naistina?To az sutrinta si zeh vitamin C i izpih 5-6 tabletki i sa mi te4e super mnogo ma nz dali e ot hap4etata ili 6oto mi e parvi den!Dali 6te mi svar6i po rano (do subota) ako prodalja da piq vitamin C?
    А бе всеки е с различен организам.Никой не може да ти даде сигурен отговор на въпросите.Просо приеми лошия вариант че секс в събота няма да правиш.Пфф ти пък голям проблем го направи тва..

beboraNka
    Guest
    Sorry ako vi dosadih s taq tema ma za men naistina e vajno da sum s nego v subota za6toto adski mn go iskam a i ne sme bili zaedno ot 2meseca i ako ne sega v subota napravo nz koga Super tapo mi e imenno zaradi tva

Град
    планетата земя :)
    под душа, ша са удоволствате
    кърти, чисти, извозва

Sexy_sweet_girl
    Guest
    abe dete kfi sa tiq gluposti d ati spre po rano, ti zamislq6 li se za opasnostite 4e ako pie6 taka po mn hap4eta moje ne6to da se ovredi6 posle cql jivot da si blaska6 glavata , kolko mnogo p1ti 6te ima6 vazmojnost da se ebe6 (izvinite za dumata)

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Maikou sujalqvam,ama ti si ...nqma da kazvam...
    Zaradi ediniq SEX....xaxaxaxa i mai Vitamin C e za namalqvane i da ti uspokoi bolkite(ako imash takiva) !!!!
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си