- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- cikul???
Oh hora znaete li ne6to koeto da piq za da ne mi idva ili da mi doide po barzo za6toto v subota sum na kupon i iskam da se pozabavlqvam mani4ko (s 2dumi iskam da pravq sex s edin pr deto imame sexsualna vrazka a ne sme go pravili ot mn vreme i sa v subota imame vazmojnost no nz kak 6te stane za6toto trqbva da mi doide teq dni i naprao mn se qdosvam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kajete mi ako znaete ne6to az sum 4uvala 4e se pie vitamin C za da ti svar6i po barzo ma na men o6te ne mi e do6lo pomognete mi molq vi se~!
Абеее момиче,ти си много злеееее! Поне аз за такова нещо не съм чувала!!!
ma ti moje i da ne si 4uvala no naistina kogato si v cikul ako iska6 da ti svar6i po barzo pie6 vitamin C i opredelno ima efekt ili pone pri men ma vaprosa e 4e iskam da ne mi doide ili pak da mi doide neska!
Az 4e sum zle zle zum ma i ti ne se razli4ava6 mn mn ot mene pone taka kato gleam nz moje i da sum v gre6ka!!!!!!![]()
Mocunko,6te ti kaja na men kakvo mi deistva.Zna4i kogato ti doide,pii edna golqma ampula vitamin C(za vuzrastni) i to vednaga 6te ti spre,pone pri men e taka.I sled tova vseki den po edna,kogato gi spre6 ti idva.No ne e 100% sigurno.Ima i takiva hap4eta,4uvala sum za tqh,no nepomnq kak se kazvahadano nqkoi drug znae...
![]()
отиди в аптеката и питай има специални хапчета!Първоначално написано от Glezlata
Ами ако пиеш противозачатачни преди да ти дойде поне с 1 седмица може да ти закъснее.Поне при мене е така....Но не ти го препоръчвам...А това с Витамин Ц е вярно ...
lele hora to zve 4e naistina mi doide...a do sabota sigorno nqma da mi svar6i 6oto mi e po 3-4dniKakvo sa da zema da piq vitamin C vednaga a?
Lele to po princip taka kato piq i mi svar6va po barzo ma iskam da sum sigorna za subota... mamka mu 6to se na mene nai-gadnoto 6e mi se slu4i zaebi!!!
ILi s protivoza4aty4ni ili sys specialni hap4eta moje da se spre cikyla dotogava dokato iskash gi piesh i toi ti idva vednaga sled tova ! OBA4E NE E PREPORY4ITELNO !!!!!!!! Tyi kato to nqma zna4enie kakvo to4no shte si vzemesh i dvete sa hormoni i e izklu4itelno opasno da ne ti se razbyrkat hormonite zatova prosto...piii vitamin C ili nishto ne pravi az li4no sum gi pila tiq hap4eta 2-3 pyti prosto shtoto bqh na ssystezanie po pluvane i nqmashe na4in no....ti ne smqtam 4e trqbva da se jertvash zaradi ednoto ebane ! POmisli...![]()
Е хайде хайде. То последния ден почти нищо не остава. Пък и кой уважаващ себе си човек не е правил секс по време на цикъл.Първоначално написано от beboraNka
Напомня ми за вица:
"Един мъж си направил апарат с който отчита дали една жена е в мензис. Срещнал един свой приятел с жена му и решил да изпробва апарата. Машинката се разписукала и преди да се разделят той рекъл:
- Извинявай, може ли да те питам нещо?
- Питай - рекъл му другия.
- Абе твойта жена да не би случайно да е в мензис?
Другия си обърсал устата и рекъл:
- Личи ли бе, да му еба майката... "
![]()
Само с презерватив, че тогава инфекциите са много по-вероятни.![]()
kato ti doide pie6 1 lujica ocet i ti spira vednaga i ti idva 4ak sledva6tiq mesecf normalno
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
hahahaEbahti Temite bre 4ovek
Tka e reshil dedo Gospod nema se ebete v subota i tfa e
![]()
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
xax awe kvo ti puka che si v menzis...na nikoi ne mu puka!ako priqtelqt ti ne e gnusliv nishto nqma da go spre!ne se pritesnqvai,nqma nikakuv problem.naistina po4ti vseki koito poznavam go e pravil v menzis...pa i vii sha sa napukate,nqma da vi burka izobshto
puk i nali za tva sa kaputite
![]()
'бе това да не е такси, че когато искаш го викаш и то 'идва'?
Я по-добре не си прави експерименти, че ще се увредиш трайно!![]()
hahah ebete se deca za zdrave i v menzis ..:P
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
аспиринче да ти дойде по-бързо и витамин ц за да ти закаснее(но трябва да е повечко)
"Целувка за лека нощ"
aspirin li?Az znam 4e za da ti svar6i po barzo trqq da pie6 vitamin C taka li e naistina?To az sutrinta si zeh vitamin C i izpih 5-6 tabletki i sa mi te4e super mnogo ma nz dali e ot hap4etata ili 6oto mi e parvi den!Dali 6te mi svar6i po rano (do subota) ako prodalja da piq vitamin C?
А бе всеки е с различен организам.Никой не може да ти даде сигурен отговор на въпросите.Просо приеми лошия вариант че секс в събота няма да правиш.Пфф ти пък голям проблем го направи тва..Първоначално написано от beboraNka
![]()
Sorry ako vi dosadih s taq tema ma za men naistina e vajno da sum s nego v subota za6toto adski mn go iskam a i ne sme bili zaedno ot 2meseca i ako ne sega v subota napravo nz koga![]()
![]()
![]()
Super tapo mi e imenno zaradi tva
![]()
abe dete kfi sa tiq gluposti d ati spre po rano, ti zamislq6 li se za opasnostite 4e ako pie6 taka po mn hap4eta moje ne6to da se ovredi6 posle cql jivot da si blaska6 glavata , kolko mnogo p1ti 6te ima6 vazmojnost da se ebe6 (izvinite za dumata)![]()
Maikou sujalqvam,ama ti si ...nqma da kazvam...
Zaradi ediniq SEX....xaxaxaxa i mai Vitamin C e za namalqvane i da ti uspokoi bolkite(ako imash takiva) !!!!
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !