.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Istinska lubov

Shtastlivkata
    Guest

Istinska lubov

na 20 sam i varvq s 38godishen muj ot 3 godini,skoro moje i da skluchim brak..toi mi pokaza kakvo e lubovta,no zashto dr ne go odobrqvat,vse pak ne sym na 13-15,a i sme ot 3 godini zaedno..da verno razlikata e golqmka,ama nali sme shtastlivi ,a i shtom q ima trypkata-nali uj lubovta nqmala granici-no vednaga pochvat komentarite po tvoi adres..kofti

Голям фен
    Град
    София
    На сватба ли ще ни каниш?

ухааа - йеденье и пийенье
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Мега фен
    Ако го обичаш, не би следвало да ти дреме. ХОрата винаги гаврят влюбените - дали за ръст, фигура, разлика в годините, грозота и т.н.

Напълно те разбирам и те подкрепям. Аз съм на 17 и ходя с 29 годишен от 4 години и съм много щастлива с него. Щом се обичате не трябва да ви пука от никой и от нищо. Въобще не обръщай внимание на тъпите и ограничени хорица, които си мислят, че подобно нещо е невъзможно, не морално, не правилно, а даже в една друга тема четох, че дори било незаконно. Боже колко глупави хора има....
    Да не ти пука. Много се радвам за вас и се надявам да се ожените и да бъдете много щастливи.
    Усмихвай се докато имаш зъби!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Заедно сте от 3 години,обичате се,щастливи сте един с друг,мислите за брак,а ти се сдухваш от приказките на околните?!Изобщо не трябва да обръщаш внимание на толкова ограничени същества!
    Бъди щастлива!!!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    kogato obi4a6 edin 4ovek ne e vajna vazrasta nali taka vajno e da si 6tastliv do tozi 4ovek

0biChkam SlyNcEt0 :}

Мега фен
    Добре, де, жена, голяма си, ще се омъжваш, а искаш мнения от тийнейджъри по форуми. Защо?

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Чуждите хора винаги са така настроени,когато не става дума за тях.Трудно е да похвалиш някой,но е много лесно да го обидиш и да си настроен негативно към неговите действия.Мисля,че си достатъчно голяма за да взимаш сама решения.Живота си е твой,живей си го както искаш.Недей да плащаш данък обществено мнение

Повече от фен
    =D> =D>
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

kakto kaza ti shtom se obichate i ste shtastlivi zaedno ne trqbva da ti puka kvo mislqt horata...vinagi kvoto i da praish shte sreshtnesh neydobrenie ot horata zashtoto vse pak naroda trqa da se hrani s neshto nezavisimo tova koeto kazvat e pravilno ili ne ili dali se gradi na sigorni fakti....jivei si jivota kakto ti smqtash za dobre a ne kakto horata go opredelqt))pr izkarvane na svatbata ahxha))))

Guest
    Мене ако питаш 17-18 год си е сериозна разлика,но когато любовта и разбирателството са на лице не разбирам къде ти е проблема?! Тези,които те критикуват просто завиждат И както казаха преди мен...когато двама души се обичат околните задължително започват да търсят недостатъците им и съответно да изтъкват колко не си подхождат.Това е като някакво неписано правило,с което не бива да се съобразяваш,ако си сигурна че това е най-доброто за теб

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мене ако питаш 17-18 год си е сериозна разлика,но когато любовта и разбирателството са на лице не разбирам къде ти е проблема?! Тези,които те критикуват просто завиждат И както казаха преди мен...когато двама души се обичат околните задължително започват да търсят недостатъците им и съответно да изтъкват колко не си подхождат.Това е като някакво неписано правило,с което не бива да се съобразяваш,ако си сигурна че това е най-доброто за теб
    Това бях аз
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Re: Istinska lubov

Цитирай Първоначално написано от Shtastlivkata
    na 20 sam i varvq s 38godishen muj ot 3 godini,skoro moje i da skluchim brak..toi mi pokaza kakvo e lubovta,no zashto dr ne go odobrqvat,vse pak ne sym na 13-15,a i sme ot 3 godini zaedno..da verno razlikata e golqmka,ama nali sme shtastlivi ,a i shtom q ima trypkata-nali uj lubovta nqmala granici-no vednaga pochvat komentarite po tvoi adres..kofti
    Няма абсолютно никакъв проблем! Сама каза не си например на 13-14 а той на 20-30 Освен това какво ти пука какво ще кажат другите та вие сте от 3 години заедно много се обичате, щастливи сте, ще се жените дори радвай се на това, което имаш не го проваляй зареди чужди коментари...

LIUBOVTA SI E LIUBOV!I SI E TVOQ I NEGOVA,DRUGITE DA VURVQT PO DQVOLITE.
    USPEH I MN O6TE 6TASTIE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си