- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- slu6ate li merilyn manson
hi slu6ate li manson az li4no damm![]()
i da padnem i da piem pak 6te se napiem
не![]()
слушайте боб марлин ве ей))))))) хахааххха
"слушайте боб марлин ве ей ))))))) хахааххха"
Боб Марли ли искаш да кажеш?![]()
![]()
А колкото до Менсън... слушам 2-3 определени песни (и те май са все
каварите му ) \/
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
а слушате ли всички групи които аз слушам![]()
"Целувка за лека нощ"
Ve4e ne...
Ne si padam tolkova po Industrial, no opredeleno bqh fen.
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
mne neslu6am
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Opredeleno da!!!! Ot 6ti klas (: Dazhe i sega slushkam Marilyn Manson![]()
kaji koi slu6a6 i 6ti kaja weПървоначално написано от midnight...
![]()
ne sum mu golqm fen no spored men ima dobri pesni !
Имаше един период преди доста време, в който ги слушах, но вече не!
Все пак имат някои песни, които ме кефят, но не бих се сетила в нас да си ги пусна, иначе на купонче нямам нищо напротив да ги слушам....стига да не е само т'ва де!![]()
Абе един приятел казваше (с ебати замисления поглед):
"Всеки уважаващ себе си метъл се е заслушвал в Менсън в някой период от живота си."
Та... споделям.
Имаше време, когато много се заслушвах. И има неща, които до момента си ме кефят и то много зверски. Изключвам култовите и банални Суиит Дриймс и Тейнтед Лове. Но например Coma White е ЗВЕРСКО парче. Suicide is Painless, Target Audience & Lamb of God също доста радват. Абе има(т) некфи яки неща, но са твърде малко на фона на сичко останало.
Но пък на визия го докарва(т). Специално фотосесията, от която е тая снимка е доста шизооо:
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ами тогава не знам какви трябва да са метълите родени в началото на 80-те, които са израстнали с групи като Sepultura, DRI, Pantera, Morbid Angel, Metallica, Maiden, Mayhem, Carcass и т.н и които винаги са мразели пародии като менсън. Те не са ли уважаващи се метъли?Първоначално написано от Boot
Виж сега, да се заслушаш в нещо не значи да го харесаш. Но, за да го мразиш трябва да си чул поне малко.
Човек може да се заслуша и със критично ухо, псувайки простия педал без вежди.
Saatana vittu perkele hate crew!
Само някои песни като:
Mobscene
This Is The New Shit
Tainted Love
ам слушала съм 1-2 песни клипчетата ми харесват ама не съм му биг фенка
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
Ne sam go slu6ala.
ako re6i6 da go slu6a6 preporu4vam ti pesenta "the beutiful people"Първоначално написано от sladko_f
i da padnem i da piem pak 6te se napiem
Има няколко песни,които ми харесват
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Има някои много разбиващи парченца
Присъединявам се напълно към мнението на адската кралица.Първоначално написано от Her Infernal Majesty
За мен последния им албум си е the new SHIT наистина голям SHIT.Цялата им визия и всичко което знам за тях ме отвращава и отблъсква.Ако срещна менсънчо на улицата с радост ще му строша извратената главица.Цялата група и най вече мерилинчо ги ненавиждам от дъното на душата си, особенно след като този пикльо стана папа на сатанинската църква и ме отврати от сатанизма.
Иначе има 6-7 парчета на които се кефя Coma white i Coma black са супер яки парчета.
първата му музикална любов...ма нали знайте първата любов ръжда не фаща...ма ся повече ме кефи жена му !
![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Е, не, не си права. Той е сичко друго , но не и гнусен. В моите очи е леко жалък, но това е във весели клипчета от типа на Rock Is Dead (Що за шибано заглавие?Първоначално написано от thirteen
![]()
![]()
)