- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- slu6ate li merilyn manson
ne govorq che e gnusen.. po skoro grozen .. haide..,
no samiq stil i taq tejka muzika gi mrazq![]()
az ako ne go slusham koi sh go slusha
btw ne go pipaite toi mi e myj ! hahaha![]()
Той е просто велик.ного кефи пък и къф глас вади...просто супер!Има много готини песнички.
Менсън не е тежък, ама в никакъв случай.Първоначално написано от thirteen
Понякога обичам да го слушам,но в никакъв случай да го гледам [-o<
mesan-4o e ebati sladura ne e gnusen we
i da padnem i da piem pak 6te se napiem
mesan-4o e ebati sladura ne e gnusen we
Може и да се каже, че го слушам..за това дали е гнусен - това му е стила на човека... Има някои много яки песни, други не до толкова..Но все пак става.
П.П.Към авторката: Пише се Marilyn Manson...
Freedom will only be available through death!
poprincip ne no toi ima i nqkoi gotini par4eta
awe znam kak se pi6e ma ne s e setix kak da go napi6a sakrateno ina4e temata e pravilno napisanaПървоначално написано от fallen
brao ti si edna golqma negova fenka kat mene braoooПървоначално написано от mimi_gothica
![]()
Пи принцип уважавам вкусовете на хората, било то и фенове на Азис, но тук няма как да не се възмутя!
Просто ми се повръща от тия новичките фенки на "ММ"! Обижда ме дори факта, че си написала името му грешно!
Не вярвах, че някога ще го кажа, защото уважавам и комерсиалните групи като LP например(тъй като не се влияя от чуждо мнение, а само от вкуса си), но...
Mtv съсипа Manson! Последните години на групата не могат да се запомнят с нищоДори започнах по-рядко да ги слушам, но все още си ги уважавам.
Групата е главен виновник за мойте настоящи музикални вкусове! И съм им много благодарен.
Ето я и историята.
Когато бях малък не слушах никаква музика. От време на време се заглеждах по MCM и клиповете на Prodigy.
В трети или четвърти клас(не помня вече) засякох 1-2 клипа на Manson по тв-то и музиката им веднага ме грабна, имиджа на самият MM също![]()
Колкото повече засичах тяхни песни, толкова повече се зарибявах. И ето, че дойде времето когато ставах всяка сутрин за да чуя Coma White по Mtv(винаги даваха клипа по едно и също време).
Бях много зарибен и за пръв път си купих музикален носител - албума Mechanical Animals на касета.
Започнах да търся информация за групата и всякакви материали, чрез статии по списанията и вестниците. Дори уредба си купих!! След това и доста дискове на MM, абе с две думи АДСКИ ЗАРИБЕН бях![]()
Покрай групата, нормално, започнах да се захласвам и по по-твърдата музика - започнах да слушам и Black Metal, и въобще си отворих очите за хубавото![]()
И ето ме сега, 8 години по-късно - израснал, поумнял и все още фен на MM![]()
Поздравявам ви с Coma White и Man That You Fear.
Слушам го и даже вечрр заспивам със "sweet dreams" Но не всички песни ми аресват де...а за стила му- неповторим в буквалния смисъл на думата
Първоначално написано от the_o.c_girl
.