Az sy6to imam podoben problem i iskah da vi pitam za syvet tuk, ne mi se otvarq6e nova tema.
Po princip i na men mi e sy6to tolkova neredovno, kakto kazahte - idva i si otiva kogato si poiska.Uspqvam da go sledq dolu-gore, no ob6to vzeto ili idva po-rano ili zakusnqva.Opitah se da go sledq s izvestnite priznaci - bqlo te4enie, bolki i t.n., no kakto se dose6tate pak ne stava.
Tozi mesec oba4e prekali - doide mi na 1vi i me izkara okolo 10 dena - leka poleka.Tykmo si misleh 4e svyr6va i sled okolo 2-3 dena malka po4ivka pak zapo4na.Dnes mai ve4e naistina svyr6i, oba4e datata e 20ti! Tova qsno 4e ne e normalno, oba4e za6to taka? Kakyv e tozi cikyl po 20 dena, ne mi se e slu4valo 4ak tolkova do sega? Ot kakvo moje da e?
Nai-golqmoto mi pritesnenie e za sledva6tiq mesec.Se6tate se - abiturientska.Koga da go o4akvam - v na4aloto ili v kraq na meseca? Tyyykmo se zaradvah 4e nqma da e po vreme na bala, a to kakvo se okaza - ako vzeme da zakysnee, poneje toq mesec me izkara dosta, 6te vzeme da doide to4no po vreme na vajnite sybitiq.I kakvo da pravq? Kak da se spasq? Do sega ne sym vzimala nikakvi hap4eta, ne sym hodila na lekar i ne iskam i da eksperimentiram to4no sega, za6toto nqma za koga.
Ami togava...?