- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разкажете своята история
Напишете смс-а който, винаги когато прочетете ви натъжава.
Разкажете и защо.
Ами нещо от стила "Приятно спинкане..." обаче го изтрих!За да забравя момчето,което го написа и се получи!!!
dai da se razdelim,shtoto ne si pasvametova e ujasno-bila sam malka za nego az sam na 15.2g,a toi na 15god i 6 meseca..a 7 meseca bqhme zaedn-prichinata e druga,ama nz kakva e ,ne kazva
![]()
Mi ne sa mi prashtali sms-i koito sa me natujavali .. vse hubavi sms-i sa mi prashtali..![]()
![]()
![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
Има 1 смс...който аз съм пращала и ми е много скъп...в смисъл... носталгия:
Две сълзи от очите се стичат,
две сълзи не знаят как да спрът,
тези сълзи знай,че още те обичат
и все за тебе ще текът.
"Mili4ka preosmislih ne6tata iskam da s1m samo s teb" tova e sms praten ot mom4eto koeto obi4am moje bi sled kato si namerih drug i vidq 4e nqma ve4no da mu hodq podir g1za , a adski mn iskah da mu kaja i az iskam da s1m s teb , ne me be6e strah![]()
![]()
![]()
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
Ужасния СМС..
"оt utre nikv0 svinsk0!"
И аз ей така 3 дена -![]()
то си е за траур!![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
SMS-a sus smetkata za meseca e dosta depresira6t..
I am in your fridge stealing your foodz!!
ot biv6iq:
az go pitam kak q kara s novoto si gaje
a toi otgovarq :
.....Zaedno sme .Gotina e no 4estno kazano nqmam 4uvstva ma pone ne mi e sku4no
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
ho.. brutalno..Първоначално написано от terry
![]()
kum koiПървоначално написано от n0mak
kum neq ili kam men
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
buuuu ima mnogo takiva smsi koito mogat da te natujut no nai-tupiq beshe za rdto mi ot edna moq priqtelka (4estitit rojden den ,nqma da te zanimavam s komersialni gluposti a shte ti pojelaq da me zadbravish i da me iztriesh ot mislite i surceto si) i az ei taka![]()
![]()
![]()
![]()
(kato se ima predvid 4e tq ne e nqkoq slu4aina ako se seshtate
)
basi tupiq sms za rd puuuuuuuuu!!!![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
wow taq priqtelka e dosta milaПървоначално написано от Fat_phil
nali mnogo tupo!!!!!! tq ne e samo priqtelka de, bivsha LUBOV 1vata i edinstvena do sega!!!
ne si zaslujava pi4
oooooooooo vqrvai mi 4e nikoe momi4e ne si zaslujavashe pove4e ot neq !!! no tq ve4e si e jenena ,detence ima i taka!!! sega sme samo priqteliПървоначално написано от terry
malko tupo zvu4i no tova e polojenieto
Life Goes On
Първоначално написано от terry
abe i dvete.. abe brutalno si i kum 2-te ama me kefi 6e si go zapi6a..![]()
qvno haresva6 brutalni sms ima o6teПървоначално написано от n0mak
samo az li ne sum polu4avala surcerazdiratelni smsi?! mene edinstfeniq sms koito me natujava e ot maika mi : "прибери се по-рано. важно е." i az ne go zeh naseriozno a se okaza 4e lelq mi e katastrofirala s muja si i deteto im(
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
ne ostavay s gre6no vpe4etlenie :]]Първоначално написано от terry
nqma spokoino
Няма sms, от който да се натъжавамвсички ме радват. Е да, има смс-и, които ми напомнят за изминали моменти може би на тях се натъжавам
![]()
еми тъжни чак нямам..или поне не пазя такива...
Ей от тоя ми става гадно "Неземното изживяване!Много си те обичам,Инка,мерси за всичко..."
От едно момче,от Плевен с което дълго време се зарибявахме ама само чатърската и на един концерт в София той дойде и бяхме заедно и беше супер яко...Много си го обичкам ама не мога да поддържам връзки от разстояние...![]()
"Какво ще кажеш да си останем само frDs ?" ....
простуу н0у коменТ :(